Zdaj lahko prenesete Kurt Cobain's Suicide Letter Handwriting kot pisavo

Anonim

Za napredovanje oblikovanja in tehnologije ni nobenih socialnih meja. Če potrebujete dokaze, preprosto preučite prakse tehnoloških podjetij, kot sta Facebook ali Grindr.

Včasih se lahko celo najbolj morbidno dejanje uresniči kot sodoben poklon pozno velikemu. To sta tisto, kar sta oblikovala Nicolas Damiens in Julien Sens, želela doseči, ko sta prevzela rokopis poznih umetnikov, kot so Kurt Cobain, David Bowie, John Lennon, Leonard Cohen in Serge Gainsbourg ter jih spremenili v prenosljive digitalne tipe.

To je težka stvar, še posebej v primeru Cobaina, kjer so njegove nianse v rokah tragično in lepo ujete v svoji zadnji leni c in majhen sem iz njegovega samomora. Kot je zapisal Designboom, je rokopis Cobaina pogosto tanek in nereden, medtem ko je neskončno neenakomeren. To vključuje odebeljene besede, ki so bile opraskane in zamenjane za bolj poštene simbole. Rezultat je pisava, ki je naenkrat poštena, mučena in poetična.

To je izrazit kontrast z Joh Lennonovim rokopisom, ki se zdi bolj strukturiran in skladen, medtem ko David Bowie potrebuje čistejši grafični pristop.

Na seznamu pisav je tudi pevec, pesnik Leonard Cohen in francoski umetnik Serge Gainsbourg.

Vse jih lahko brezplačno prenesete prek Nicolas Damiens in Julien Sens 'Songwritersfonts.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha