Podcenjeni filmi leta 2017: najboljši filmi, ki ste jih presegli v tem letu

Anonim

Zakaj so nekateri filmi uspešni in drugi flopi? Ali gre za premajhno trženje? Ali je to premajhna časovna premiero? Je to nenavaden priklopnik? Ali pa je samo nesreča?

2017, tako kot nešteto let pred tem, je videl, da je najvišja škatla urada prešla k velikoproračunskim superherojam, nadaljevanjem in franšiznim ponovnim zagonom, medtem ko so ključni favoriti zdrsnili skozi razpoke, ki jih vidijo le najbolj očitni kinematografi.

Naraščajoče število hollywoodskih A-listov se pojavlja v neodvisnih filmih in manjših projektih, s čimer se zagotovi zvok starterjev, ki bi sicer bili spregledani. Ti skriti dragulji prinašajo nujno izvirnost v nasičeni zabavni industriji, in ko se odpravljamo v nagradno sezono, je čas, da ponovno odkrijemo najsmrtonosnejše kinematografske izkušnje.

Poskusite eno od teh podcenjenih filmov leta 2017 naslednjič, ko boste potrebovali noč.

Kolosalno


Uradna zbirka: Gloria (Anne Hathaway) je deklica, ki nima dela, ki jo je njen fant izgubil iz stanovanja, prisiljeni zapustiti svoje življenje v New Yorku in se vrniti v svoj domači kraj. Ko novice poročajo, da ogromno bitje uničuje Seul v Južni Koreji, Gloria postopoma privede do spoznanja, da je nekako povezana z njegovim daljinskim pojavom. Ker se dogodki začnejo spuščati iz nadzora, mora Gloria določiti, zakaj ima njen navidezno nepomemben obstoj takšen ogromen učinek na usodo sveta.

Rotten Tomatoes Ocena: 80%

Kaj so kritiki rekli: »Narejen po proračunu, ki bi šlo le za kongov levični bicep, Colossal je kul, pametno ustvarjanje filmov, z dogajanji, o katerih se bo dolgo govorilo« (Empire)

Ghost Story


Uradna sinopsis: priznani režiser David Lowery ( Ali ni tebi svetih teles, Petejev zmaj ) se vrne z edinstvenim raziskovanjem zapuščine, izgube in bistvenega človeškega hrepenenja po pomenu in povezavi. Nedavno umrl, beli listek (Casey Affleck) se vrača v svoj primestni dom, da bi poskrbel za njegovo pokojno ženo (Rooney Mara), samo da bi ugotovil, da se je v svojem spektralnem stanju sčasoma odnehal, prisiljen gledati pasivno kot življenje vedel in ženska, ki jo ljubi, počasi zdrsne. Duh se vse bolj neudobno spusti na kozmično potovanje skozi spomin in zgodovino, soočanje z neizmerljivimi vprašanji življenja in velikost obstoja. Nepozabna meditacija o ljubezni in žalosti, A Ghost Story, se kaže v ekstatičnem in nadrealističnem smislu - popolnoma edinstvena izkušnja, ki traja dolgo po tem, ko se krediti vrtijo.

Rotten Tomatoes Ocena: 90%

Kaj so kritiki rekli: "Ta zelo poseben film daje lepo, občutljivo črkovanje; mnogi se lahko upirajo temu, toda tisti, ki se z njim ukvarjajo, se lahko znajdejo globoko premaknjeni, prevažajo na duševsko mešanje, poetično kozmično mesto. «(Common Sense Media)

Logan Lucky


Uradna sinopsis: Loganci so hudiča družina iz griča v Zahodni Virginiji, in njihov klan je bil znan po njegovi nesreči že skoraj 90 let. Ampak skrivnostni Jimmy Logan odloči, da je čas, da obrne družinsko srečo in z malo pomoči svojih prijateljev, Redneck Robbers, namerava ukrasti 14 milijonov dolarjev od Charlotte Motor Speedway. Logan Lucky je režiral Steven Soderbergh in igralci Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Sebastian Stan, Katherine Waterson in Hillary Swank.

Rotten Tomatoes Ocena: 93%

Kaj so kritiki rekli: " Logan Lucky je zabaven romp s pametnim scenarijem, močnimi performansi in odlično usmeritvijo." (Screen Rant)

Močnejši


Uradna sinopsis: Močnejša je navdihujoča resnična zgodba o Jeffu ​​Baumanu, navadnem človeku, ki je zajela srca svojega mesta in sveta, da postane simbol upanja po zloglasnem bombnem napadu v Bostonu leta 2013. Jake Gyllenhaal igra z zvezdico Jeffa, 27-letnega Bostonskega človeka, ki je bil na maratonu in poskusil osvojiti svojo bivšo punco Erin (Tatiana Maslany). Čaka na ciljno črto, ko pride do eksplozije, v napadu izgubi obe nogi. Ko je ponovno dobil zavest v bolnišnici, Jeffu ​​lahko pomaga pri pregonu odkriti enega od bombnikov, vendar se je njegova bitka pravkar začela.

Rotten Tomatoes Ocena: 94%

Kaj so kritiki rekli: ". film ne sme biti odpuščen kot le še ena resnična drama, ki bo nekega dne ujela na kabelsko televizijo; Močnejši je globok, občutljiv džem. "(Atlantik)

Ingrid Goes West


Uradna zbirka: Mladi Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) je po smrti njene mame in vrsti samoumevnih neuspehov ušel v življenje, tako da se je preselil iz West, da se je spoprijateljil z obsedenostjo Instagram in LA socialite Taylor Sloane (Elizabeth Olsen). Po tem, ko je med temi največjimi prijatelji ustvarjena hitra vez, se fasada v obeh življenju žensk počuti razpadajoča - s komično škodljivimi rezultati.

Rotten Tomatoes Ocena: 86%

Kaj so kritiki rekli: "Zelo pameten je na filmu za zalezovalca, ki se upira preprosto smejam za težje resnice, zato vas lahko dvakrat razmišlja, ko naslednjič obraniš fotografijo za socialne medije." (Empire)

Dober čas


Uradni povzetek: Po ropotnem bankarskem ropu njegov mlajši brat v zaporu, Constantine "Connie" Nikas (Robert Pattinson), v mestnem podzemlju odide v precej obupen in nevaren poskus, da postane njegov brat Nick (Benny Safdie ) iz zapora. V času ene adrenalizirane noči, Connie se znajde na jeznem spustu v nasilje in nesreče, ko tekmuje z uro, da reši svojega brata in sebe, saj vedo, da so njihova življenja visi v ravnotežju.

Rotten Tomatoes Ocena: 91%

Kaj so kritiki rekli: "Vsebuje tako naprej kot katerikoli film v zadnjem spominu, je dober čas tako srčkan kot vznemirljiv." (Wall Street Journal)

Ubijanje svetega jelena


Uradna zbirka: Steven (Colin Farrell), ugledni kirurški kirurg je poročen z Anno (Nicole Kidman), spoštovanim oftalmologom. So dobro in živijo srečno in zdravo družinsko življenje z njihovimi otroki. Steven je ustvaril prijateljstvo s Martinom, 16-letnim fantom, ki ga je imel brez truda, ki ga je vzel pod njegovo krilo. Stvari se zopet zavijajo, ko Steven ustvarja Martin svoji družini, postopoma vrže svet v krizo in prisili Stevena, da naredi šokantno žrtev ali tvegati izgubo vsega.

Rotten Tomatoes Ocena: 79%

Kaj so kritiki rekli: »Delati kot globoka meditacija o karmi, predestinaciji in krivdi ter pravilnem strašljivem filmu, je to blizu kariere najboljše delo vseh vpletenih. Bodite opozorjeni: to je težka stvar. "(Empire)

Patti Cake $


Uradna zbirka: v zgodbi o prihodu, ki je naravnost izven Jerseyja, neverjeten rapper najde svoj glas kot edinstven hip-hop legenda pri izdelavi v Patti Cake $, prvem celovečernem filmu iz priznanih komercialnih in glasbeno-video režiser Geremy Jasper. Patti Cake $, ki je postavljena v prikrajčenem predmestnem tržišču, kroni s prizadevanji za slavo in slavo s humorom, surovo energijo in nekaj nepozabnimi utripov.

Rotten Tomatoes Ocena: 82%

Kaj so kritiki rekli: "Dinamični debi Geremyja Jasperja potegnejo energijo in množično pristnost." (Hollywood Reporter)

Projekt Florida


Uradna sinopsis: na avtocesti, ki leži zunaj domišljene utopije Disney World, Florida Project sledi šestletnemu Mooneeju in njenim uporniškim mama Halley v času enega samega poletja. Dva živa tedna na teden na "Magic Castle", proračunski motel, ki ga upravlja Bobby (Willem Dafoe), čigar krmna zunanjost skriva globoko rezervoar prijaznosti in sočutja. Kljub svojemu ostremu okolju, nenavaden in občudujoči Moonee nima težav, da vsak dan praznuje življenje - ne glede na to, čeprav ji občutljivo fantazijo podpira težka in žrtev Halleyja, ki je prisiljen raziskovati vse bolj nevarne možnosti, da bi zagotoviti hči. Projekt Florida daje življenje in glas skupnosti, ki je redko vidna na zaslonu in ustvarja čudovit portret sodobnega življenja, ki je živel na robu.

Rotten Tomatoes Ocena: 95%

Kaj so kritiki rekli: "To je skoraj popoln film in vse višje na vse, kar je bilo super o Bakerjevem zadnjem filmu." (Vulture)

Brigsby Bear


Uradna sinopsis: Superfan James je obseden s pametnim, če je ljubezen dojenčkov otroke pokazal Brigsby Bear Adventures do točke religioznosti. Svetla, občutljiva mlada odrasla oseba, ki še vedno živi doma, je zrasla s to fantazijsko serijo, program pa se je zrasel tudi z njim, z leti pa je postal bolj zapleten. Ko se oddaja nenadoma konča, se Jamesovo življenje večno spreminja. Postane novi ustvarjalec Brigsby Beara namesto samo gledalca v temi, in pričakuje, da bo zgodbo zaključil. Na poti se končno približa pomembnim povezavam, ki mu je primanjkovalo življenje, in ustvarja po nepozabno in globoko vzpodbudno ljubezensko pismo do odkupne moči ustvarjalnosti.

Rotten Tomatoes Ocena: 79%

Kritiki so rekli: " Brigsby Bear. Je neskončno presenetljiv mali šarček filma, ki spet postavi iskrenost in sladkost v kinematografsko vrlino." (The Verge)

Zanimivi Članki

Valeriya Planidina za revijo Galore [NSFW]

Vodnik najhladnejših blagovnih znamk na planetu

Pojdi iz elegantne v slob s to eno majhno napako

Parker Pen odkriva 5. način pisanja