Trigger Happy: vodnik do velike peščene strele

Anonim

Puščavska pokrajina. Prašni prah. Požar. Eksplozije. Ne, to ni Burning Man. Pravzaprav bi ga nekateri imenovali anti-Burning Man.

To je Big Sandy Shoot, 3-dnevna ekstravaganza gatling pištol, pušk in protietničnega orožja v severozahodni Arizoni. Hipi festival za pištolo orehov. Drugače povedano, ne sme biti kraj, če vas z lahkoto prestraši glasen zvok ali nasprotuje drugi spremembi.

Stotine strelcev se na tej oddaljeni lokaciji dvakrat letno zberejo za največjo streljanje v ZDA. Pro-pištolo ali proti pištolo, se morate strinjati: to je edinstveno ameriška izkušnja.

"Nočah, ki so osvetljene s sledilnimi kroglicami in eksplozivnimi noži? Preveri. Pozlačena gatling pištola? Preveri. Cannon ali tank? Seveda, zakaj pa ne."

Vznemirljivost iz preteklosti

Kako se je to slavljenje smrtnih trgovcev začelo? Morda mislite, da je to politična izjava, redkotna okrajšava hribovij, ki sprožijo sprožitev, in zavezniki NRA, ki si prizadevajo uresničiti svojo pravico do nositi orožje. Narobe bi.

Čeprav so moški (in peščice žensk), ki se udeležijo, ponosni na svoje osebne arzenale, ne morejo navdihniti misli o ustavnih pravicah ali nadzoru pištol v Ameriki.

To je zgolj zbiranje navdušencev, ki se razkrivajo v hobiju s skupnostjo vrstnikov, pri čemer je izvor dogodka odraz tega podcenjene filozofije.

Big Sandy organizira MG Shooters, kolektiv, ki je v Arizoni že 30 let gostil rekreativne ciljne poganjke. Dogodki so se začeli kot prijazni sestanki fanatikov s pištolo, vendar so se v zadnjih letih funkcije z nizkimi ključi povečevale. Bob Faris, ikona v skupnosti strelnega orožja, se je potrudil, da bi ustvaril obseg.

Soustanovitelj in Faris-protégé Kenton Tucker sta se odpravila na misijo. V svoji Jeep je preživel 5 let, ko je raziskoval Arizono, preden se je naselil na odsekih med mestoma Wikieup in Kingman.

Rodil se je Big Sandy Range, ki je bil na istem mestu v zadnjih 9 letih.

Holster That Weapon, sin

Ob obisku prireditve, v katerem bodo odpuščeni milijoni tovora, ni ravno najmanj zastrašujoča stvar. Nato dodajte v negostoljubivem jeziku, pirotehniko in opustitev, ki jo morate podpisati samo za vstop v spletno mesto.

Ta ni za srce. Naredite svoje raziskave in razumite osnove, preden se pridružite fanatikom orožja na svojem romanju.

Kaj je treba prinesti

Velika Sandy ni kraj za obleko. Pakiranje s funkcionalnostjo (in puščavskim vremenom) v mislih. Sončna očala, klobuki in sredstva za zaščito pred soncem so mošti. Ušesni čepi in zaščita oči sta bistvenega pomena. Prinesite zložljivi stol, če nameravate preživeti konec tedna na nogah.

Vlaganje

Najbližji moteli so v Kingmanu, približno uro stran. Večina obiskovalcev raje taborišče v Big Sandy Range. Če ste za grobo, kampiranje v spodnjem območju je brezplačno in na voljo na prvi pridejo prvi služijo. Park RV je na voljo v Wikieju.

Vozila in parkiranje

Parkiranje strelec se nahaja v določenem območju, ki je neposredno za položajem vrst, navedenih v obrazcu za prijavo. Parkirišče za gledalce se nahaja na spodnjem delu območja, približno 100 metrov od strelne črte. Pomožna motorna vozila, kot so ATV, štirikolesniki in umazanijo, niso dovoljena na objektu.

Objekti

Stranišča so na zadnji strani strele. Vsak dan so predvideni za čiščenje, vendar ne pričakujejo izkušnje s 5 zvezdicami. Komode so le najmanjši. Nedokončana voda je na voljo omejeno.

Za konec tedna morate piti svojo pitno vodo. Na objektu ni objektov za odstranjevanje sive vode ali črne vode.

Koncesije

Kingman 4-H klub je na voljo za hrano in osvežilne pijače. Zajtrk, kosilo in večerja postrežejo v petek in soboto, zajtrk pa je na voljo v nedeljo.

Komunikacije

Pokritost z mobilnim telefonom je na voljo v Big Sandy Rangeu. Storitev je zmerna, vendar sprejemljiva za večino običajnih prevoznikov. Ne, da bi lahko vsekakor držal dostojnega pogovora nad vsemi pištolami.

Urnik

Objavljen je dnevni razpored postopka. Uporabite ga, če želite poiskati dogodke, ki jih želite obiskati, in vedite, kdaj bo linija vroča. Posebni dogodki so najavljeni obilo časa, da se odpravite, vendar opozorite, da v kampu in parkirišču ni mogoče slišati napovedi.

Policija Pew-Pew

Kot prosti in divji, kot Big Sandy Shoot zdi, to ni brez pravil. Varnost je glavna skrb.

Orožje za samozaščito ni dovoljeno, saj je za MG Shooters nemogoče jamčiti za vse udeležence. V primeru incidenta je orožje zavarovano. Vsi obiskovalci vstopijo v območje na lastno odgovornost in morajo pred vstopom podpisati oprostitev za sprostitev.

MG strelci sodelujejo pri dogodku s policisti, ki policisti streljajo na streljanje, strelske RV tabornike, revije eksplozivov, registracijski kamp in gledališče. Dovoljeno je dovoljenje samo po streljanju. Strelci in gledalci niso kadarkoli dovoljeni.

Občasno se linija zaustavi, da napolni reaktivne cilje. Orožja se ne sme obravnavati, če je katerikoli osebje zmanjšano. Obvestilo bo izvedeno, če je območje jasno.

Označena je zastava, ki označuje, da je žarišče vroče. Zaščita ušes in oči je vedno potrebna, ko je zastava podnevi in ​​ponoči. Zaščita za uho in oči je vedno potrebna, ne glede na zastavo, na področju Subgun in Match. Alkohol je v celoti prepovedan iz Big Sandy.

Vstopnice na The Gun Show

Obstajajo dva načina, kako doživeti eksplozivni spektakel Big Sandy, s cenami, razdeljenimi na ravni udeležbe.

Strelci plačajo 250 $ za 3-dnevno streljanje, da rezervirajo svoj prostor na progi. Položaji vrstic se hitro napolnijo. Vsak strelec mora imeti izpolnjen obrazec za prijavo en mesec pred streljanjem. Strelci nudijo svoje orožje in strelivo.

Gledalci plačajo 25 USD na osebo za 3-dnevno streljanje. Registracija ni potrebna. Spectator zapestni trakovi so kupljeni na mestu streljanja. Tisti, ki želijo poizkusiti vleči sprožilec, lahko najemajo čas z mitraljezom iz kabine za najem na kraju samem. Natančna vrsta orožja, ki je na voljo, se razlikuje od ustrelil do streljanja.

Ko ste enkrat, boste skoraj zagotovo naleteli na nekaj, česar niste nikoli mislili, da bi videli. Nights, ki so osvetljene s sledilci in eksplozivnimi brezpilotnimi letali? Preveri. Zlato Gatling? Preveri. Cannon ali tank? Seveda, zakaj pa ne? Maneken, oblečen kot ikona druge svetovne vojne francoskega upora? Ona je tudi ona, in njeno ime je Mary Lou.

Ne bo vam najbolj sproščujoče počitnice vikend, vendar boste pustili Big Sandy Shoot občutek, ki je vesel in pripravljen na vse.

Apokalipsa zombijev? Prinesi.

Vse slike iz Christian Lamontagne

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha