Tom Cruise pušča prvo fotografijo iz Top Gun 2 Set

Anonim

Raztrgajte tkivo škatle. Maverick je uradno nazaj v kokpit. Tom Cruise je tweeted prvi posnetek iz Top Gun 2, ki je čez noč, in oboževalci so popolnoma besni, kaj bo prišlo iz nadaljevanja, ki prispe več kot trideset let po izvirniku.

# Day1 pic.twitter.com/7jjPL277Es

- Tom Cruise (@ TomCruise) 31. maja 2018

Cruise's tweet razkriva 55-letni hrbet v ikoničnem pilotnem obleku, ki ima čelado Maverick z obrezano frizuro. Njegov hrbet je obrnjen na kamero, vendar je v ozadju starejša generacija F-18 borec, ki jo bo pilotni pilot Pete "Maverick" Mitchell verjetno pilotiral v tem filmu. In da ne bi pozabili, poleg enakopravne ikone: "Občutite potrebo".

Glede na vire novic bo film » Top Gun: Maverick« videl Cruisejev značaj kot inštruktor letenja mlajšim pilotovam, ki se je znašel v ozadju sodobne vojne brezbožne vojne.

Križarjenje je lani odkrilo Hollywoodu, da bo nadaljevanje prišlo z enako stopnjo adrenalinskih in stilskih boksov, kar je izviralo kot klasika.

"Aviatorji so se vrnili, potreba po hitrosti. Imeli bomo velike, hitre stroje, "je dejal.

"To bo tekmovalni film, kot prvi. ampak napredovanje za Maverick. "

Medtem ko ni bilo potrjeno, da so soustvarjalci filma iz prvotnega filma vračali, je Val Kilmer v preteklosti odkrito izrazil svojo željo, da bi se prikazal protagonistična vloga Ice Manja, medtem ko je Cruiseova ljubezen na ljubezni, ki jo je igrala Kelly McGillis leta 2014, z veseljem bo naredila kamero v nadaljevanju.

Top Gun: Maverick bo režiral Joseph Kosinski, človek, odgovoren za film Cruise's Oblivion 2013 . On prevzame od prvotnega režiserja Tonyja Scotta, ki je na žalost vzel svoje življenje leta 2012 po napovedi nadaljevanja.

Film naj bi se izdal 12. junija 2019. Čas je, da bi izbruhnili pesmi Kenny Logins.

Zanimivi Članki

Valeriya Planidina za revijo Galore [NSFW]

Vodnik najhladnejših blagovnih znamk na planetu

Pojdi iz elegantne v slob s to eno majhno napako

Parker Pen odkriva 5. način pisanja