Te Sydney boksarske igre bodo imeli krikanje Mayweather's Ass

Anonim

Vsak moški, ki se mučijo samega človeka, zasidra globoko zasidrane fantazije boksarske slave. Testosteron? Validacija? Rocky Balboa kompleks? Kdo ve, obstaja nekaj o starejših rokavicah Everlast, ki pospešijo srce.

Čeprav to ni Filadelfija leta 1970. Boks je drugačen šport in tako kot vsako leto 2018 fizično zasledovanje, potrebuje čas, predanost in denar, ne samo, da bi dobili dobro, temveč, da bi prišli na prvem mestu.

POVEZANE: Znanost odkriva, da so moški pesti izdelani za boj

Torej, če boš dala najboljši strel na boks, si lahko tudi kar najbolje izkoristiš svoj denar z izbiro enega najboljših boksarnic v Sydneyju. Od rap-razstave studii do prostornih, visokotehnoloških telovadnic-ta seznam ste pokrivali.

Gairy St Clair Boxing Fitness

Ne glede na to, ali se niste uveljavili, ker se je članstvo v vaših telovadnicah izteklo v letu 2005, ali ste si prizadevni pro, Gairy St Clair vam bo zagotovo izboljšal vašo igro rokavic in dosegel srčni utrip. Nahajajo se v Sutherland Shire-u, ponujajo boksarske kardio predavanja in namensko usposabljanje za naslednji val legitimnih borcev.

Da ne omenjam: člani imajo dostop do teže sobe, kar Gary St Clair je vse na enem mestu za vse vaše potrebe po fitnesu. Telovadnica je bila odprta (in jo vodi) Gairy "Superman" St Clair, nekdanji IBF World Junior-Lightweight in IBF World Super Featherweight prvak. S tem se ne morete sprijazniti.

60 Gymea Bay Road, 2232 Kirrawee

Boxing Works

Kar se tiče splošnih bojnih rekvizitov, je Boxing Works že nekaj časa že glavni nosilec v najbolj zasedenih mestnih območjih v Sydneyju. Boxing Works je ponudil oba časa za kosilo in ustrezno usposabljanje za boks za tiste, ki iščejo v amaterskih / profesionalnih bojih. Prav tako je ustanovil trden trener za usposabljanje MMA, BJJ in Ju Jitsu. Ti fantje imajo tudi lokacije v Kings Cross, Surry Hills in Glebe. Uteži telovadnice tudi na voljo znotraj.

74 - 84 Foveaux Street, Surry Hills

Corporate Fitness Center

Corporate Fitness Center je najboljši način za človeka s pametnim telefonom, da dobi ta bojno noč občutek.

V sklopu celotnega programa vam bo korporacijski bojni boj vodil skozi intenziven 12-tedenski režim boksanja, katerega namen je vsem, ki se prijavijo na pravi boj, na enem od dvomesečnih dogodkov Corporate Fighter.

Celotno stvar vodijo pro trenerji in imate možnost, da nadaljujete svoje usposabljanje po končanem programu.

36-38 Wentworth Ave, Surry Hills

Ultimate Fitness Center

Z enim kompleksom v CBD in drugim na severnih plažah, je varno reči Ultimate Fitness Center ima Sydney boksarje, z obeh strani mostu Spit, dobro in resnično pokriti. Ne glede na vaše cilje, sodobna oprema za usposabljanje Ultimate Fitness Centra, strokovni inštruktorji in neprimerljivo število športnih razredov bodo zagotovile, da bo cena z oznako premium dosegla epske rezultate.

305 Kent Street, Sydney, NSW, 2000 (CBD)

7/505 Pitwater Rd, Brookvale, NSW, 2100 (severne plaže)

Bela Collar Boxing

Druga boksarska telovadnica, namenjena Sydneyinim poslovnežem, White Collar Boxing uporablja podoben način usposabljanja in poučevanja v Corporate Fitness Centru.

Vsa usposabljanja potekajo z namenom, da vstopijo v redne borilne večerje White Collar Boxinga, ki jih nadzira ustanovljen trener boksov in glavni trener Simon Mitchell.

Vodijo do boja noč v obliki priljubljene sheme "zero 2 heroes" - tvoje lastne izkušnje Eye Of The Tiger v 8 tednih.

14 Carter Road, Brookvale

Bodypunch

Zdaj več kot desetletje star, Bodypunch je vodilna športna dvorana na Sydneyjevem ne preveč notranjem zahodu. Ustanovil ga je Billy Hussein, bivši vodja trenerja v telovadnici Team Fenech Jeffa Fenecha. Bodypunch je od svojega odprtja treniral 3 svetovne prvake. Hussein je tudi treniral Danny Green in Vic Darchinyan. Precej življenjepis.

Stopnja 3 71/75 Wangee Road, Lakemba

PCYC

Iskreno, kot je neumno, saj zveni, da je PCYC navzdol na tem seznamu, je ugled, ki ga ima za razvoj mladih bokserjev, skoraj brez dvoma.

V okviru programa PCYC je bil razvit več državnih in nacionalnih prvakov od svojega nastanka pred več kot 80 leti in ne kaže nobenih znakov upočasnitve. Preprosto najbolj stroškovno učinkovit način za resno vstop v šport, poleg tega pa boste pomagali s celotnim prispevkom Mladinskega kluba, ki vam bo vsaj zagotovil karmične točke na sodniški kartici.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi