Te Snappy vaje bodo pospešile vaše hujšanje hitreje kot jogging

Anonim

Jogging je poceni način za vadbo, ki vam omogoča, da uživate v čudoviti zunanji igri, vendar bodimo pošteni: to je zapleteno (v vsakem smislu besede). Če iščete nekaj tako zabavnega, vas navdihne, da se potisnete sami (bodisi v boksarnici ali na hitrosti, ki jedo Messino na kavču), preverite te naporne vadbe.

Boks mora biti prvi na vašem radarju (in ne samo zaradi Conorja McGregorja in te obleke). Po raziskavah znamke Forza Forza, boksa na vrhu seznama vadb, ki poganjajo največ kalorij. Eno uro v obroču lahko stisne ogromne 800 kalorij.

Kaj naredi boks tako učinkovit način za vadbo? To je vaja, ki regenerira celotno telo, kar pomeni, da hkrati sodeluje z več skupinami mišic. Vključuje tudi ponavljajoče se razpoke intenzivne dejavnosti, zaradi česar je izjemna oblika intervalnega usposabljanja.

Squash je na drugi stopil na 748 kalorij, uvoženih na uro, premagal druge športne športe, saj se njene mitingi običajno držijo dlje in manj odmikov med točkami. Igralci porabijo visok odstotek svojega sprintinga, udarca, lunginga in zvijanja, ki gradi mišično moč, povečuje vzdržljivost in povečuje fleksibilnost.

Plavaj kot metulj, ki je kot zelo primerna čebela

Najboljših 10 treningov, ki porabijo največ kalorij, so:

  1. Boks (800 / hr)
  2. Squash (748 / hr)
  3. Veslanje na jezeru ali reki (740 / hr)
  4. Cesta, ki teče hiter ali srednji tempo (700 / hr)
  5. Pred plazom ali metuljem (680 / hr)
  6. Rugby (614 / hr)
  7. Nogomet (612 / hr)
  8. Hitro vožnja po cesti (604 / hr)
  9. Vaja za telovadbo - uteži ali kardio (590 / hr)
  10. Tek na tekalni stezi (580 / hr)

Obstajajo tudi nekatere, kreativne aktivnosti, ki jih morda nikoli ne bi upoštevali v svojem telesu. Igranje klavirja opeče 100 kalorij na uro in opazovanje ptic (ali, verjetno, dejanje stoječe dihanja) opeče 101 kalorij v eni uri. Medtem, ko bo seksal 200 kalorij na uro.

Med seksom boste porabili toliko kalorij kot 8 kilometrov. Kdo zajebal 8 kilometrov čez 30 sekund?

- Bob Kostic (@causticbob) 10. julij 2018


Za tiste, ki smo vedno pozni: dobre novice. Tek na stopnicah lahko spali skoraj 300 kalorij več kot tek na ravnem terenu ( medicina in znanost v športu in vadbi ), ki znaša 852 kalorij na uro.

Več aktivnosti v hladilnici, ki jih je treba upoštevati, imajo kopel: 35 kalorij na uro in gledanje televizije med ustjo: 20 kalorij na uro. Na žalost, za večino med nami, gledanje televizije, medtem ko na kavču, boste izgubili veliko skupno 0 kalorij na uro.

Če želite videti čim bolj učinkovito, si oglejte najbolj kulinarične boksarje v Melbournu in Sydneyju.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi