To so najbolj ikonične filme komedije vseh časov

Anonim

Temne, duhovite in absolutno neprimerne šale povzročajo, da se svet približuje. Ne glede na to, ali ste v pisarni ali obešeni, je za preživetje vsakega posameznika bistven intuitiven nagib. Zakaj ne bi vplivali na najboljše komedijske filme? Od starega šolskega junaka ali hudega humorja, preverite naš seznam najboljših glasov za zdrav smeh in potrebno komedijo, ko jo najbolj potrebujete.

Mesta trgovanja

Trgovska mesta so komentarji farsa o 80-ih "Desetletju pohlepa". Ko sta dva milijonarja (Duke & Duke) stavila, da lahko konjeniško bum Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) v čudovito pankrt, vodja snobby Louis Winthrope III (Dan Ackroyd) dobi kratek konec palice. Ko je Murphy prevzel svojo službo, hišo in mrežo prijateljev, se je obrnil na glavo. Ko se vojvodski načrt začenja razpletati, sta oba moža in njihova kohorta zasnovali, da bi vzeli bratje. Temno, kruto, a povsem smešno, Trading Places je treba videti na seznamu opazovalcev.

Srečni Gilmore

Ludicrous, super-top, in smešno smešno, Happy Gilmore je odličen primer 90-ih letov Adam Sandler. Zgodba se vrti okoli agro hokejistov, vesel (ironično dovolj), ki lahko udaril žogico dlje od profesionalcev. Ko njegova ljubljena babica zadene finančne probleme, veseli svojo srečo na turneji PGA. Njegov glavni tekmec - strelec McGavin, pro, ki vidi vesel kot sramoto za igro golfa. Vesel je glasen, nesmiselen in zagotovo bodo igralci golfa spreminjali način igranja igre.

Dazed & Confused

Zadnji dan srednje šole je bil verjetno nič drugega kot Randall "Pink" Floyd's (Jack London) nazaj v Teksasu 1976. Cruisin "okoli leta 1970 Chevy Chevelle SS 454, neskončno puščanje trave in povzroča sokolstvo ruckus. Če ste razmišljali o tem, kakšno življenje je bilo v Ameriki v sedemdesetih letih, tukaj je vaš brezplačni časovni potek časa. Od zvočnega zapisa do garderobe in retro besedne zveze - Dazed & Confused je vse, kar je nujno. Kje je Matthew McConaughey izkopal frazo za film: "To je tisto, kar imam rad o teh srednješolskih dekletih, človek. Strastam, ostanejo iste dobe. "

Anchorman: Legenda o Ron Burgundy

Anchorman ne potegne moči svoje zgodbe, ne. Ron Burgundy in njegova razvpita smešna novica sta znana po svojih smešnih antičnih in naključnih komičnih situacijah. Burgundija, plitvo in zahtevno novinarsko sidro, je zmedena, ko se ženski dodaja v novinarski prostor za "raznolikost". Od tam je postavljena faza za kopanje v medijih, kjer prevladujejo moški, ljubezenski interesi in tekmovanje v mrežah novic. Film se ne trudi, da bi bil pameten ali duhovit, ampak precej užaljen v svoji neumnosti, saj bo Will Ferrell vodil pot.

Hot Fuzz

Za tiste, ki so mislili, da Simon Pegg ne more vrniti njegovega Shauna mrtvih, ponovno uganite. Ko je Londonski policaj Nicholas Angel (Pegg) preselil v čudno angleško vas, njegov nenavaden nov partner in odkril grozljivo zaroto. Čeprav je ploskev osrednje, komična strokovnost leži v filmih, ki se spogledujejo, hitro šale in prijetne akcijske prizore. Režiser Edgar Wright pravi policajsko komedijo z vročo ustvarjalnostjo za Hot Fuzz - vsekakor je videti, da se neprekinjeno jadra adrenalina in zdravi smeh.

Letalo

Ko se odpravi letalska posadka, lahko samo ena oseba pristane na letalo - nekdanjega borca, ki se boji letenja. Položaj, ki običajno sledi bližnjemu propadanju, je v tej klasični pokvarjeni filmu zadovoljen s popolno satiro. Pred gledanjem krtačite na 80. pop kulturi. Filmi v humorju in šale se nanašajo nazaj v dobo in lahko letijo nad glavo. enostavno.

Maček

Skupina fantov je zadela Vegas za svoje prijateljske zabave - zjutraj se nihče ne spomni ničesar. Pazi, ko ti fantje po farsu peklu najdejo svojega pogrešanega prijatelja pred svojo poroko, medtem ko poskušajo zadržati svoje zaslišanje financ. Bradley Cooper, Zach Galifianakis in Ed Helms, s pomočjo Mikea Tysona in gospoda Chowa (Ken Jeonga), naredita trden videz in opozarjajo na opozorilo "Kaj se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu".

ameriška pita

Podoživite svoje nedolžne dijaške srednje šole ob teh štirih najstnikih, ki so se odločili za spolno osvoje, da bi to izgubili "to" z matursko večerjo. In preden mislite, da je to še en kitchy srednji šoli, se ustavite tam. American Pie presega stereotipno najstniško življenje. Vsak lik ima svojo ločeno zgodbo, ki jim dodaja raven globine, ki jo v podobnih filmih ne najdete. Ena obloga, gangi in čudaške situacije prinašajo neskončno živahnost do izvirne in povsem relativne zgodbe, ki jo dobro opravlja American Pie.

Austin Powers: mednarodni skrivnostni človek

Michael Myers postavlja prvi film za James Bonda s stereotipnim 60-im prepletom. Austin Powers je prežeto s surovim seksualnim izsuševanjem, groznimi zvoki in slabim britanskim zobozdravstvenim delom, daleč eden najslabših "filma nemesis prevzame svet" akcijskih filmov.

Stara šola

Življenje Mitcha (Luke Wilson) se ustavi, ko se vrne s poslovnega potovanja, da bi našel svojo ženo med pretečim trojkom. V poskusu oživitve svojega novega samskega partnerja, njegovi najboljši fantje, ki jih vodi Beanie (Vince Vaughn), se odločijo, da bodo svoje kolidž letos znova začeli z začetkom bratstva. Popolnoma klišeja, resno poceni smeh in divje zabave z dekleti rokoborbo v KY žele prinašajo svojo nepremišljeno kolidž nostalgije nazaj v življenje v tej veliki studijski komediji.

Nekaj ​​je o Mary

Vsi smo imeli tisto sanjsko dekle. Bila je osupljiva, karizmatična in v končni fazi, ne bi mogla videti, dokler ne bi ugotovila, da ste bogati. Ben Stiller je vodil to sophomoric komedijo, saj mu je bila predstavljena priložnost, da se ponovno oživi z dolgo iskano, Mary. Brothers Farrley je komedijo naredil prav z njegovimi tupimi kopijami na vsaki rasi, demografiji, spolu in usmerjenosti. Na žalost je relativno, zelo zabavno in zagotovo vas bo smejalo, dokler ne bo blizu.

Petek

Petek je enostavno eden od teh karizmatičnih filmov, ki jih lahko gledate nekajkrat na leto. Ne le, da je enostavno smejati, film ponuja lažji videz južne LA kulture, ki nasprotuje predhodnim filmom, kot je Boyz N The Hood. Ploskvi se vrtijo okoli dva prijatelja, Smokey (Chris Tucker) in Craig (Ice Cube), ki kadijo svoje trgovce s plevelom in se trudijo najti način, kako bi mu vrnili nazaj. To je film, ki je postal znamka Chrisa Tuckerja in je še vedno eden najbolj zabavnih filmov danes.

Polbrata

Brennan Huff (Will Ferrell) in Dale Doback (John C. Reilly) imata vse skupne - od sončnih ur do brezposelnosti in brez kakršnihkoli življenjskih obveznosti. Dva 40-letna moška sta v bistvu zaraščeni otroci. Ko njihovi starši prisilijo, da živijo skupaj, se njihova osebnost trči, medtem ko se pojavi hudobnost. To je tipičen film Ferrell, zato bodite pripravljeni na absurdno, "neumno" komedijo, ki nas vsako leto zapusti za več Will Ferrell.

Pozabi Sarah Marshall

Najprej je Kristen Bell, ki igra Sarah Marshall, resnično lepa. In vsakdo, ki jo izgubi, bi sovražil, da bi vedel, da je zdaj znana rockstar. Predstavljajte si, da je krvavi nekdanji fant Peter (Jason Segel), ko pride na lovske ptice na Havajih. Skozi vrsto nelagodnih interakcij gledamo kot surovi humor, podcenjene šale in urejene koplje ustvarjajo nepozaben dopust za vse. Če zapustite ugibanje, če bo Segel zadnjič padel na Sarah, ali pa ga priklopite na privlačno, hladnejšo Mila Kunis.

Royal Tenenbaums

Wes Anderson nas pripelje do disfunkcionalne družine Tenebaum. Čudna skupina čudnih fantov, ki se ponovno združita, ko je njihov oče, kralj, izjavlja, da umira. Zgodba je neverjetno emocionalna in podpira očarljiva kamera Wes Anderson, ki jo poznamo in ljubimo. Owen Wilson, Bill Murray, Ben Stiller in drugi predstavljajo očarljivo glasbo v tej eklektični temni, tragi-komediji.

Blazing Saddles

Dedicated fandom bo Blazing Saddles naznanil "najbolj smešni film vseh časov", kar je delno res, saj je to najboljše delo Mel Brooks. Zgodba se vrti okoli pokvarjenega političarja, ki ga igra Gene Wilder, ki je odločen, da bo uničil njegovo belo zahodno mesto. Pri tem zaposli črnega šerifa, saj je v tem času (sedemdesetih letih) precej šokantno. Uživajte v tradicionalnih skripcih, velikih očesnih očesih in odkrito spolni perverznosti, ki prinaša Blazing Saddles kot eno najboljših komedij svojega časa.

Krokodil Dundee

Krokodil Dundee je še en časovni film za tiste dni, ki jih potrebujete za dober smeh. Ameriška novinarka Linda Kozlowski, klasična "riba iz vode", preiskuje legendarni Aussie "Crocodile Dundee" in ga pripelje nazaj v NYC. On je karizmatičen, humorističen in nosi ekscentričen duh avanture po ulicah Big Applea. Znana trope je bila ponovno definirana - Nikoli ne prinesite Aussieja v boj proti nožem.

Dumb & Dumber

Boste ljubili ali sovražili "neumno-smešno" komedijo, ki jo Jim Carrey in Jeff Daniels v tej kultni klasiki. Vsaka dostavljena vrstica odraža kako

.

No, ti dva fanta sta. Ko potujejo po Združenih državah Amerike, da vrnejo pozabljenemu kovčku Carreyjevemu limuzinskemu potniku, se najdejo med ugrabitvami in težavami. Dialog se širi s šalom šala po šali in zagotovo brije nekaj točk od vašega ogleda pošte IQ.

Knocked Up

Ben Stone (Seth Rogan) konča življenje vsakogarskega nočnega mošta - ko enodnevni stoj pripelje do otroka. In kjer se je Knocked Up ločil od tipične teenybopper dram-com je to dobro napisan scenarij in, da, srčni prizori. Komedijsko vrtenje o tem, kako odrasli delujejo, ko se pojavi nepričakovana nosečnost. Ženska voditeljica Alison Scott (Katherine Heigl) je prav tako živahna kot njena nasprotna stranka, ki je ustvarila pameten posnetek z nasmejanimi potegalkami in privlačnimi stranskimi ploskvami.

Poroka Crashers

Osebno, Poroka Crashers je eden od mojih najljubših komedija filmov iz leta 2000 in ponovno opredeliti način, kako moški vidijo rom-com's. Vince Vaughn in Owen Wilson igrajo dva posrednika za razvezo, ki preživijo vikendi, ki vzamejo dekleta na naključne poroke. Njihov odnos prikazuje idealne ideje za najboljše prijatelje, ki se intuitivno medsebojno srečujejo in trdo delajo. Učinkovitost z neustreznimi šalami, duhovitimi kopijami in nepozabnimi časi

.

dokler ne pade za napačno dekle.

Kingsman: Tajna služba

Ljubitelji Bonda in starševske akcijske filme s Kingsmanom, če tega še niste videli. Poleg resno prirejenih oblek in visokotehnoloških špijunov, je film subtilno športen temni angleški humor med njegovim klišejem. Počivajo na sredini na lestvici vohunske filmske parodije z bolj resnim tonom kot je rekel Austin Powers.

Shaun of the Dead


Ko samonastavljeni poraženi Shaun (Simon Pegg) končno spozna, da je svet prevzel nemir, se trudi, da reši svojo mamo, svojega bivšega in pijačo, dokler ne preide zombi apokalipse. Film je ustvaril žanr zoo-rom-com, čeprav je priljubljenost njegovih naslednikov, kot so Warm Bodies in Night of the Living Deb. Uniči vse oznake za ljubko grozljivo komedijo: lahka gore, pogovorni dialog in koplje v resničnih grozljivih filmih. In ne, to ni neposredna parodija Drage mrtvih.

Grozni šefi

Surovi, spolni in rasni humor ohranja smeh, ki prihaja med grozljivimi šefi. Ploskev sledi trem prijateljem, ki na koncu želijo umoriti svoje, kot kaže naslov, šefi. To je nepredvidljivo in neusmiljeno s temno stranjo, ki jo litje učinkovito prikazuje. Rekviziti za Jennifer Aniston za njeno netipično vlogo kot manipulirni zobozdravniški zobozdravnik, ki bi mi osebno ne bi motilo, da ga nadlegujejo. In Charlie Day za držanje njegovega resnično nadležnega, a nemirnega značaja. Ploskvi se obrača, zavije in vas bo pustilo spraševati, ali so zaposleni v resnici všeč vi ali ne.

Bad Santa

Cinema je potrebovala temno božično klasiko, ki je bila točno tista, ki jo ta film prenaša. Alkoholen, neurejen in precej odvraten Božič, ki rodi veleblagovnice v nakupovalnem središču, na katerem dela vsako leto. Podprta s strani Bernie Mac-a, prijatelja in težavnih najstnikov, se znaki preprosto sinhronizirajo z napačnim jezikom, slabimi stališči in surovimi surovimi šalami. Ni treba posebej poudarjati, ampak boste odkrito prezirali ali odkrito ljubili Bad Santa.

Veliki Lebovski

Če ste že sledili njegovi Dudness, vam ni treba razlagati veličine Velikega Lebowskega. Kultna klasika, ki jo obvladujeta brata Coen, kjer "Dude" Lebowski preprosto želi, da se njegova urinirana odeja plača in se ne bo ustavila do svoje finančne odmere. Ni nobenih punchlines, gags ali šahovske šale. Samo nenavadna, dobro premišljena zgodba o zavrnjeni moralu, ugrabitvi, porniču in oznakah vsega, kar je bilo odloženo, bi moral biti najslabši človek.

Pineapple Express

Ne dovolite, da kritične trditve in teen hype za ta pot-naprej film strip vam od vsega je slava. Ploskev sledi dvema smešnima stonerjema, ko poskušata prevzeti vrsto hitmen, potem ko sta bila priča o umoru svojega šefa trgovca. Ampak to, kar nekateri demografski podatki ne omenjajo, je količina srca, ki je vnesena v vsak lik. Seveda je prežeto z neumno humorjem (nihče se ne navdušuje navijačem Will Ferrella), referencam o drogah in absurdnim akcijskim gagom, čarovnija leži v globini teh očarljivih izvajalcev, ki vas spremljajo in se smejijo, dokler ni blizu.

Snatch

Angleški kriminalni podzemni svet še nikoli ni videl eklektične lige navadnih gospodov, kot je to prej. Ko manjka 84-milimetrski diamant, serija dogodkov, ki potujejo, prinaša potegavščino nenavadnih partnerjev v prizadevanjih za pridobitev blaga. Čuden dialog, temen humor in prepričljiv irski cigar Brad Pitt sta skupaj predstavljala duhovit, prijeten gangster-komedijski film s spektakularno kinematografijo.

National Lampoon's Animal House

Koledarska komedija, ki je navdihnila kasnejše teenske komedije, ki jih vsi vemo in se danes smejamo. Če še niste videli National Lampoons Animal House (ali katero koli od National Lampoon serije), nows svojo priložnost, da začnete. Ploskev je preprosta, skupina malopridnih otrok, ki so povzročili nesrečo v kampusu v '62. Ampak to je zgodovinsko natančna kopita, klasične zabavne prizore in privlačni scenariji so postavili mejnik za komični film in vredno gledati za tiste, ki cenijo to.

Pisarniški prostor

Če ste kadarkoli sovražili svojo službo za mizo, pazite Office Space. Kompletna komedija, ki je posvečena vsakodnevni smrti življenja v Ameriki, hvaležna za naša trenutna delovna mesta

.

razen če ste seveda v kabini. Film sledi Peteru Gibbonsu in njegovi prijatelji se upirajo proti nekompetentnemu šefu. Njegov glasbeni zvok je bil gorivo za hitro popularnost "prekleto, čuti dobro biti gangsta" in je znana po ikoničnem scenariju uničenja kopirnega stroja podjetja.

Mokro vroče ameriško poletje

Tisti, ki se odločijo za sketch komedijo, kot so Monty Python in The State, so za zdravljenje. V filmu je prikazana neposredna parodija poletnih filmskih filmov iz leta 1980 in se ujema s tem, da je prihajajo v starostne šale. Oglejte si, kako ti spolni svetovalci, ki ljubijo drog, ne upoštevajo pričakovanih razvojnih znakov in postanejo razlog, zakaj vas starši niso nikoli poslali v dnevni tabor.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha