Vzemi skrivnostni pečat v Lebron Jamesovem Episkem Novem Mansionu

Anonim

Prejšnji teden je kralj ~ košarke LeBron James podpisal štiriletno pogodbo z igralci Los Angeles Lakers, ki je signaliziral njegov odhod iz Clevelanda Cavaliersja in njegovega domačega mesta Ohio.

Jamesa je v epski dvorcu v Los Angelesu, kjer se nahaja nepremičninski trg Brentwood, spustil 23 milijonov ameriških dolarjev, dodal pa je še en dom njegovega nepremičninskega portfelja, ki vključuje še drugo palačo LA in njegov dom Akron (Ohio).

Sedaj lahko zadovoljite kakršnokoli globoko vlečeno dvorišče / zanimanje Lebrona, ki ga lahko imate s pijačo na vrhunskem robu estetike tega dvorec z dvema spalnicama z 11 kopalnicami. "Kompletna z marmornimi pulti in stenami, naravnimi francoskimi hrastovimi tlemi, ki jih dobivajo iz Španije, in nevtralna barvna paleta vseh belih "( My Domaine ).

Sedaj ima LA Bog in kralj!
Zlatan pozdravlja @KingJames pic.twitter.com/4gYooOpURD

- Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) 2. julij 2018

"Zgrajena leta 2017, v lasti hišna vrata, kuhinja kuharja po meri, razstavni prostori, zasebna terasa v glavni spalnici, strešna terasa, gledališka soba, vinska klet, salon za cigarete, oniks bar, notranjo / zunanjo telovadnico, spa (skupaj s parno sobo, savno, tušem in masažno sobo), velikim bazenom in spa, zunanjo kuhinjo, gostiščem in garažo. ( Moj Domaine ). "

1/13

2/13

3/13

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi