Eleganten švedski apartma v elegantnih odtenkih sive barve

Anonim

Še en dan, še en veličasten švedski apartma, s katerim bi se srečno preselili. Tokrat se nam pride iz Stockholma, zahvaljujoč oblikovalcu Alexanderu Whiteu.

Skandinavski dizajn ima močan, dosleden in takoj prepoznaven slog. Nordijski videz podpira preprosto barvno paleto črne, bele in sive barve. Tla iz svetlega lesa in pohištvo sledijo zračnemu estetskemu delu, medtem ko kovinski elementi in grafična umetnost zagotavljajo odmerek modernosti. Lončene rastline dodajajo veselo razbijanje barve v drugem monokromatskem svetu.

V dizajnu Alexander White so prisotni znaki skandinavskega stila, vendar so se potisnili in zasukali. Ta Stockholmski prostor gre vse-na sivi, od tal in pohištva do sten in preprog. Zelenja je tam, včasih tako velika, da je polovica višja kot stena. Les je tam, najbolj zanimivo kot senzualno zakrivljen stol in spremljajočo stransko mizo. Tam so tudi grafična umetnost in kovine, s posebnim poudarkom na sodobnem plavajočem kaminu v dnevni sobi.

Bela tudi zaposluje varčnejše barve za drugo vrvico na klasičnem videzu Scandi. Upoštevajte vijolično omarico za vhodna vrata, rdečo svetilko s kavčem in plamensko smaragdno odejo na postelji. Na splošno je to prefinjen, posodobljen, na podlagi znane rešitve, ki nas prikriva s palicami. Celo otroško sobo bi vzeli.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha