Shirt & Tie Combos, ki vas bo opazil za prave razloge

Anonim

Ko so se oblekli z močnimi belimi srajcami in duhovimi rjavimi oblekami kot edino možnostjo za pisarno (mislim Jon Hamm v Mad Men), so bili moški osvobojeni, da so v teh dneh nosili skoraj vsako barvno srajco. In obstaja celo možnost, da nosite kravato - ali ne, na večini delovnih mest. In natisnjena, obarvana ena na tem.

Kljub svobodi so mnogi zaljubljeni v rutino delavnice: prisiljeni v varno barvno kravato in belo srajco combo, preprosto zato, ker ne želite videti preveč fashun do vaših vrstnikov. Za druge je upor proti izvrtini povzročil neonsko vez z hrupnim vzorcem s srajco, ki je veliko bolj bolan, kot je sladko.

Tukaj je naš končni vodnik za srajco in kravato (ki vam bo dala promocijo). Resno vzameš svoje delo resno in profesionalno, zato se na naslednjem sestanku sestanek umakne.

# 1 Color Contrast

Srajce v nebu modre so zelo korporativne kul teh dneh. In v zadnjih letih tudi svetlo roza preveč. Najboljša novica? Oba pastela sta uradna barva za leto 2016. Zato smo za ta članek izbrali dve odtenki. Začnimo z nošenjem bledo roza ali svetlo modre majice - z uporabo kontrastnih barv.

Kontrastne barve stojijo nasproti drug drugemu na barvnem kolesu. Torej za modro, glej oranžno, rdečo ali rumeno, vendar v utišani različici (ne tangerine, prosim), zato so odtenki bolj podobni opečeni oranži, barvi in ​​gorčici ali zlatu.

Roza? No, pastelna srajca je žensko ne več s kostumom moške (roza barva kontrastov na volanu). Pojdite, dodajte nekaj sassa na slog vašega delovnega mesta.

# 2 Dodatna barva

Vodenje z modro temo srajce, iskanje dodatne, tonalne ali analogne barve možnost v kravato je uradna zmaga. Zelena barva dopolnjuje modro barvo. Zelena zelena kravata naredi rafinirano in naporno izjavo na delovnem mestu, medtem ko so osnovni nevtralni materiali - oglje in rjava - idealni za moške, ki imajo športni jopič - bodisi z okenski panojem ali s kredo.

Vijolična ali vijolična (vedno v globoki senci) so tonalne možnosti za roza shirting. Samo izogibajte se rdečim (kašastim) in rožnato-roza, ki je videti malce sladko. Estetski instinkti zaupajte rožnati, in če ste preveč saharini, ga spremenite.

# 3 Knit On Print

Tekstura - v modi - je zasnovana tako, da sprejme povprečno barvo barve in ji dati nekaj veliko potrebne globine. Pletene zveze so prima madonnas teksture, s prednjim in srednjim delom; navzgor pa tudi najbolj barvita in natisnjena srajca s svojim zrnatim udarcem.

Zdi se, da je najbolje, da delajo s črtasto ali ginghamsko srajco, nevtralne vezne vezi; njihova zrnavost, ki nosi zemeljski, organski občutek, ki daje naravni element hrupu spodnjega vzorca. Odločite se za zeleno, mornarsko, črno ali rjavo za zanesljivo ogenj v pisarni - še posebej, če srajca že dobro igra barvno karto.

Pletene kravate so osvežujoče spreminjajoče se od prodornih stilov svile in dodajajo dobrodošlico za prilagajanje. Za dodatno bang, gredo za čisto svileno sorto z dvotonsko pleteno; bo videti zanimivo, da se bo potegnilo blizu (odlično za sestanke strank) in se hladno zmešalo od daleč (zadostno navzdol pri predstavitvi v sejni dvorani).

# 4 Pattern Clash

Tiskane majice so tam, kjer stvari lahko postanejo težavno. Striped majice so bolj vsestranske in se lahko običajno seznani z večjo ali manjšo vzorčasto kravato, ne da bi izgubili kravato. Vendar pa preverite srajce videti bolje z večjim vzorčasto kravato.

Za tiste, ki hoče biti krepko, si oglejte Peisley in geometrijske odtise. Ključ se drži standardnih barvnih pravil, kot je navedeno zgoraj - komplementarno ali kontrastno - in lepo je videti, če je del srajce barve značilnosti v tie tisk.

Stripes dobro izgledajo tudi na majicah za preverjanje. Le kratek trak pustite v velikem in krepkem traku - da se drži lastno proti čevlji s čevlji in zagotovite eno od barv na kravato, ki se uporablja (nekje) na srajco. Enako velja za polka pike.

Kot vsakič, ko oblečete, se prepričajte, da se prepričate, preden se zavežete pogledu. Če se počuti nerodno, preveč zasedeno ali prisiljeno, namesto tega dodaja barvno barvo. In pojdi ven.

# 5 Pattern Perfect

Ujemanje tiskov - črtami na črtah ali pregledih pregledov - kljub temu poznavanju, so lahko tako zapletene kot nasprotujoče si slike. Začnimo s čeki.

Preverjanje okenskega okna je bolj odprto, da se ujema z drugim preverjanjem, ker je lestvica tako velika in vzorec tako prefinjen. Majhne ginghamske majice so najbolj tradicionalne in priložnostne v poslovnem svetu, vendar ne delajo dobro preveriti kravato.

Namesto tega se odločite za barvno barvno kravato in dopolnite eno od barvnih črk v vaši srajci.

Stripi so veliko lažje za dvojno povečanje. Samo s spremembo smeri. Navpična črtasta majica izgleda zelo dobro povezana s horizontalno ali diagonalno črtasto kravato. Med dvema kockama je očiten kontrast, zaradi česar vas dve prijateljsko pripeljejo v svoj pisarniški teden v slogu.

# 6 Casual & Clean

Za minimalistično, videti čedno in čisto, vas bo počutil samozavesten pri delu. Oblikovanje tonskega in teksturnega videza je slogovna pot, ki jo je treba sprejeti tukaj.

Izberite barvno obarvano srajco - modra, zelena, siva ali vaš najljubši pastelni odtenek - kravato. Odsevite vzorčeno srajco, se odločite za grenadinsko svileno kravato - narejeno iz trdne barve, z vizualnim zanimanjem, ki je edinstveno vezavo - fino od navadne svilene pletene kravate, vendar bolj grajene od ravne kravate.

Enobarvna kombinacija srajce in kravate deluje - svetlo modra majica z navadnim kravatojem - še posebej, če je jakna glasna v tisku, barva ali teksturalna mojstrovina, kot je tweed.

Končno, vaš casual arkadni stil Fridays potrebuje denim shirt - ena s cutaway ali ravno ovratnik ohraniti poslovni slog. Bogata tekstura in niz indigo odtenkov, vse bombažne srajce zdaj potrebuje nevtralno flanelno kravato - za poravnavo z dediščino in denim srajco ter rustikalno tweed plašč.

POVEZANE: Vodič za rokavske majice s kratkimi rokavi kot ropariran gospod

Končna beseda

Ne bodite vedno bele srajce. Z igranjem s kontrastnim in tonalnim mešanjem barv - in vzorec na tisku - kmalu boste izvedeli, kaj deluje in kaj ne.

Ideja je, da odkrijete nekaj kombinacij, ki ustrezajo vašemu tonu kože in osebnemu slogu, tako da se oblečete v ponedeljek zjutraj, kar je malo lažje. Eno zlato pravilo? Tvoja kravata mora biti vedno temnejša senca kot vaša srajca, brez izjeme.

POVEZANE: Te vezi bodo vzele vašo kopico igre od nič do junaka

1/9

2/9

3/9

Zanimivi Članki

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

Bela obleka srajce, ki se nikoli ne bodo izogibale slogu

35 Eleganten pogled 35. rojstnega dne Ryan Goslinga

Shirt & Tie Combos, ki vas bo opazil za prave razloge