Shawn Mendes, John Legend & Diplo v lasti Billboard Music Awards Red Carpet Style

Anonim

Pozabi na kraljevo poroko. Ameriške nagrade za glasbo Billboard so trenutno v polnem teku in to je čudovit prikaz moškega dojemanja sloga. Recimo samo, da je vsaka sama v tej pogosto subjektivni igri - igra, s katero bomo srečno dodajali sporne komentarje.

Govorimo o najboljših in najslabših oblečenih moških dogodka in vodijo pot kot fantje kot mladi Shawn Mendes, legenda, ki je John Legend, Ne-Yo v rdeči barvi, Diplo v modrem in Jesse McCartney v zelo kul turkizi.

Čeprav na drugem koncu spektra imamo nekaj bolj čudnega videza moških. Razumem, to je Billboard Music Awards, kjer je izstopanje obvezno. Kljub temu, ko gre za dober okus, jih bomo z veseljem poklicali.

Primer v mislih, reper Lil Pump, ki je mislil, da je dobra ideja, da zadene rdečo preprogo brez srajce. Ali Frankie J. Grande (brat Ariane Grande), ki je odločil, da hlače na tem danu niso obvezne. Dobiš točko.

Sedaj pa se dotaknite galerije, da vidite, kateri pogledi so bili očitni zmagovalci, in vam priporočamo, da zapustite v najglobljah jarkih Mac Daddy's sijoče tassled garderobi.

1/12

Shawn Mendes

2/12

John Legend

3/12

Derek Hough

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi