Russell Westbrook bo ukradel svojo ženo s svetovno najcenejšo opremo za skater

Anonim

On ni NBA kralj mode za nič. Preko noči je Russell Westbrook odšel na prvo moško obleko Louis Vuitton Virgil Abloh na mošnjičku Paris Fashion Weeku, ki je navdušila navdušeno nad ulico, ki je sledila izjemnim ekstravagantnim garderobam David Beckham iz prejšnjega tedna.

Westbrook se je seznanil z nenavadno dragim Rolex-om (ki je POA, vendar se začne z 44, 150 AU $ za različico brez diamantov) s hlačnimi hlačami iz SSDD FUCT in najnovejšimi priložnostnimi enobarvnimi brki iz Jumpman23. Rolex Day-Date predsedniški časovnik z roza diamantno rumeno zlato je povzdignil drsni videz na noro ravni, ki je bil še dodatno poliran s črno majico z velikim tiskom iz časti Dar.

Tudi očala ni bila izločena iz enačbe z Westbrookom, ki se bo za krožna zlata okvirja sončna očala spremljala Rolex in zlato Cartier Love Bracelet.

Bi vam predlagali, da poskusite to videti doma? Verjetno ne v primeru, da lahko poškodujete bling v lokalnem skate parku. Če voziš v Russell Westbrooku kakšen denar, čeprav potem, zakaj ne.

Lahko predlagamo bolj odrasel videz, čeprav pari popolno z Rolex.

Objava, ki jo je delil Russell Westbrook (@ russwest44) 23. julija 2017 ob 11:13 PDT

1/3

2/3

3/3

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi