Resnični razlog, da nikoli ne bo v obliki in kaj storiti

Anonim

Kot osebni trener dobim vpogled v številna človeška vedenja.

Moja zgodnja sreda se lahko porabi pri poudarjenem vodji srednjega razreda malega podjetja, ki ima krizo identitete, ni spal in je pozno na trening.

Sredi jutra, odjemalec, ki je odšel pred nočjo iz Severne Amerike v 4-5 urah spanja, se skozi ogrevanje pogovarja, medtem ko razpravlja o dostopu do cevovodov z afriškim politikom.

Mindset morate imeti

To so odlični primeri strank, ki lahko pokažejo 110-odstotni poudarek na seji in nato kliknejo priprave za sestanek, ko končamo, ko vstopijo v mesto, da podpišejo dogovore o zakupu milijard dolarjev.

So povsem drugačni ljudje, ki živijo v svoji realnosti, tako intenzivni na različne načine, tako zaposleni. In to je tip osebe, ki jo morate postati, če želite postati fit, raztrgan, priključen ali karkoli je vaš fizični cilj.

Ampak zakaj ne bi nikoli prišel tja?

Intenzivnost je samouresničljiva. Ker drevesa izginejo v gozdu, se naša zmožnost, da se osredotočimo na nalogo, zamegljujejo naši opravki. Ne glede na to, ali so uradni časi od 10h do 18h ali od 5h do 12h, je "zaseden" običajno izraz, ki se ga lotimo, ko smo zaradi zunanjih spremenljivk izgubili nadzor nad našimi urniki.

Vaše odločitve postanejo reakcionarne in izgubili ste nadzor

Če ste neuporabni, je verjetno, da uporabljate čas izpada, da bi se umaknili in ne okrevali. Kot je fitness enkrat rekel Yoda, "Izčrpani naši dobri nameni, za zdravo življenje gredo skozi okno". Z drugimi besedami, dobite svoje sranje v redu zunaj telovadnice in videli boste rezultate.

Vaše tedne ne čarobno postanete zasedeni

Vzorec je očiten, ali delate na izmenah, vidite cel dan cel dan ali veste, da so četrtkov meddržavni dan potovanja. Postanemo poudarjeni in zasedeni, ko potisnemo meje, ne gledamo na te predvidljive vzorce in sprejemamo odločitve, ki bi ogrozile našo uspešnost v telovadnici.

Overbooking Vaši vikendi so vaša največja napaka

S tem se boste prepričali, da imate malo časa za počitek telesa. Dovoljenje za počitek in rehabilitacijo je eden najpogostejših scenarijev. Podobno tudi zaradi zavedanja o vikendih pogosto izčrpanih strokovnjakov prihajajo čez vikend in iščejo nenamerna vedenja, kot so slaba izbira živil in preveč alkohola.

Te navade sestavljajo sami

Nekdo, ki se bori, išče zanesljivost. Čeprav je nekdo, ki je na vrhu svoje igre, videti samozavesten in sposoben. Drugi ljudje vidijo prvega kot nered, slednji kot vodja. Nered si za petek išče pijačo, vodja ima cilje, ki jih je treba udariti, in vstane v zgodnjo soboto.

Imajo zelo različne vikende in ker se ciklus sam po sebi ohranja, se obravnavajo različno in prerastejo v različne izide. Ti rezultati so določeni v vsakodnevnem vedenju.

Premagati izgovore skozi odpornost

Vedno je lažje reči, kot je bilo storjeno, a uspešnost je vedeti, kamor želite doseči in optimizirati vaše dnevne izbire, da vas dobite tam.

S sedenjem in prednostnim poudarkom na tem, kar vam je pomembno na trenutni stopnji življenja, lahko dobite ogromno jasnosti glede dnevnih rutinskih odločitev, ki jih morate narediti. Prvi korak je ugotoviti, kaj je pomembno za vas in s tem, kaj mora biti v vašem vsak teden.

Od tod lahko cilje nastavite tako, da odstranite svoje regresivno vedenje in pustite čas, da se premaknete naprej.

Beyonce, kot ti, ima samo 24 ur na dan. Pitne, televizijske in socialne medije v kombinaciji zavzemajo ogromno časa. "Numbing" vedenja, ki odvračajo uma, delujejo kot mehanizmi spopadanja za intenzivnost vsakodnevnih.

Kot preprosta študija primera, recimo:

  • 3-urno pitje v petek in soboto
  • Skupaj z uro TV-ja na noč
  • Preverjanje Facebook in Instagrama za 5 minut trikrat na dan.

To traja 14 ur in 45 minut na teden, kar ustreza 22% ali vašemu budnemu času ali 2 uri vadbe na dan.

Čas, čas vadbe in čas priprave hrane je namenjen ustvarjanju prostora v glavi zaradi jasnosti.

Razumevanje vaše faze v življenju, vaše prednostne naloge in posledice vaših odločitev so ključne, če je prostor, da vaše sanje uresničijo.

Z drugimi besedami, da bi naredili čas za fitnes, uravnoteženite urnik z vašimi prednostnimi nalogami in se držite pištol. Potrebovali bodo vašo duševno in fizično pozornost, da bi rastejo.

Jordan Ponder je ustanovitelj Paramount Recreation Club & Transform Health v Sydneyju v Avstraliji. Transform Health je bil ustvarjen, da bi navdušil običajno zdravje in izboljšal učinkovitost. Obrnite se na Jordan, da uredite prehransko, fitnes in življenjski slog.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi