Nike kondomi so prišli, da bi izboljšali spolne življenje Fuccbois

Anonim

Na prvi pogled se morda zdi kot šala na obrazu, vendar brez napak, to so uradno licencirani Nike kondomi. In toaletni papir. In da, to je Puma za pranje posode, Reebok pasovi in ​​Adidas zobna ščetka.

Hypermarkt je ime, ki se nahaja za temi čudno, a zelo iskanimi domačimi izdelki. Nemška spletna trgovina s prepovedanimi drogami je bila ustanovljena šele letos in je že sodelovala z večjimi športnimi imeni, kot so Nike, Adidas, Puma in še več, da bi zagotovili ekskluzivne izdelke, ki izboljšujejo vsakdanje življenje ljudi, hkrati pa ohranjajo estetski občutek blagovnih znamk.

Ta poteza bi lahko bila tudi zmaga za glavne športne nalepke, saj visoka moda postane vse bolj nasičen trg, s katerim se lahko konkurirajo. In kdo ve, bi lahko nekega dne Nike-u verjetno celo pripisali uspešnost vaše spalnice (upajmo, da ne bodo naredili -Fit različica).

Po galeriji se pomikate, da vidite, kaj ponuja Hypemarket, in ne skrbite, če so razprodani. Spletna stran je trenutno v beta fazi, vsi njihovi izdelki pa so še vedno na voljo na zahtevo.

Samo naredi. Naredite svoje fuccboi domače izdelke na Hypemarketu.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha