Nova knjiga "NSFW" prinaša Ranginovo gurjo fotografijo v vašo mizo

Anonim

To ni prva retrospektivna knjiga Rankina, vendar je morda njegova najbolj pokvarjena. Ustrezno imenovan #NSFW je erotični največji zadetek galerijskega fotografskega dela.

Rankin - aka John Rankin Waddell - je preživel svojo 25-letno kariero, ki je osvojila največja imena v zabavi v obliki fotografij. Delal je s Kate Moss, Madonna, David Bowie, U2, Tom Hardy, Emma Watson, The Rolling Stones in celo kraljico Elizabeto II. Leta 1992 je ustanovil revijo Dazed & Confused, ki ji sledi še nekaj tiskanih publikacij. Ustvaril je pomembne uredniške in oglaševalske kampanje za Nike, Swatch, Harpers Bazaar, Esquire, GQ in Wonderland . Dibbled je v filmski produkciji, muzejskih razstavah in interaktivnih umetniških očalih.

Z drugimi besedami, zelo malo Rankin ni storil, vendar kljub njegovim bogatim izkušnjam ponovno spet vrne ljubeznivemu subjektu: ženski obliki.

#NSFW predstavlja zbirko Rankinovih priljubljenih nude posnetkov iz zadnjega četrtletja stoletja. Knjiga je narejena v velikem obsegu, s katerim je razkril svoj lahkoten, vendar intimen slog. Slike so nepogrešljive, provokativne in lepe, s črtico fotografskega humorja in obraza. Te nudije ne obstajajo samo za titillate; zasnovani so tako, da izpodbijajo predsodke, praznujejo svoje predmete in spodbujajo ženske. To je golota na celotni ravni.

#NSFW je zdaj na voljo iz teNeuesa v trda vezava in zbirateljski izdaji, ki je omejena na 50 izvodov in vključuje podpisan in oštevilčen fototisk. Oglejte si nekaj uglednih posnetkov, prikazanih v #NSFW zgoraj.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi