Nova avstralska revija praznuje materializem in dobro življenje

Anonim

Po nekaj mesecih načrtovanja in nadaljnjih mesecih, ko smo se nahajali v naši šotori, je D'Marge zdaj ponosni nadrejenec svoje prve tiskane publikacije Shut Up & Take My Money.

Sliši se dobro? Ne bi se motil, ace. Shut Up & Take My Money je odtujeni bratranec (živi, ​​dihalni podaljšek, če želite) naše priljubljene tedenske spletne funkcije, kaj kupiti, ko denar ni predmet - nepovabljena revija za tiste, ki ne poznajo razlika med potrebami in željo.

V digitalno prevladujočem svetu, ki je napolnjena z vsebinami v realnem času na vsakem prstnem pismu, se lahko izdajajo dvomesečna tiskana revija na 160 strani, morda zmedena in celo samozavestna, vendar to ne more biti več od motivov.

Kaj bralci bodo dobili potem ni samo katalog naključnih stvari, da bi jih vržejo. Shut Up & Take My Money bo presegla to in izobraževala bralce o luksuznih in inovativnih blagovnih znamkah, izdelkih in pravih mislecih za njimi, ki spreminjajo krajino. Vse to je zavito v tesen majhen paket s poudarkom na kakovosti, dizajnu in slogu, ki se lahko brez težav prilegajo vaši vsakdanji vreči.

Medtem, ko je zaprite in vzemite svoj denar, je ciljno usmerjen predvsem na moško publiko, ženske pa bodo našli objavo, ki bo koristna za iskanje daril za partnerje, družino in prijatelje. Tako kot košarko? Kaj pa košarke, okrašene s srebrom, da bi dodali malo blinga v svojo igro. Želite več voznika nedelje? Obstaja tudi lepa mrežasta in usnjena rokavica. Imenujemo ga, dobili smo ga.

Prva izdaja je danes 22. maja 2017 za avstralske novinarje in letalske salone za 14, 95 USD. Digitalne različice bodo na voljo tudi za nakup preko interneta in digitalnega prenosa.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi