Netflix leto v pregledu: to so najbolj obiskane oddaje leta 2017

Anonim

Videli ste, ko ste spali. Saj ve, kdaj ste budni. Ve, ali ste se bingali.

Ne, to ni Saint Nick - to je Netflix, ki zapira leta 2017 z letom v pregledu, ki razkriva, da ve za presenetljivo količino o vaših porednih in lepih gledalskih navadah.

V času pretočnega predvajanja so se gledanje televizije in filma morale spremeniti v čudno binge-a-thon, tako čudno, da so člani Netflixa kolektivno porabili več kot 140 milijonov ur dnevno . To pomeni več kot milijardo ur tedensko.

Povprečni uporabniki Netflixa so gledali približno 60 filmov skozi vse leto 2017. Najbolj priljubljen dan za pretakanje po vsem svetu je bil 1. januar, verjetno zato, ker so bili vsi ometani na kavču, ki je preganjajo mačka pred nočjo.

Številke so presenetljive, vendar še vedno niso najbolj čudne razkriva iz leta v pregledu. En član Netflixa je gledal Pirati s Karibov: Prekletstvo črnega bisera 365 dni zapored. Še en namenski gledalec je gledal svojo pot skozi celotno Shameless iz Antarktike. In 53 čudnih duš je 18 dni zapored gledalo božični prinčev vsak dan, kar je povzročilo posmehljiv tweet s samega Netflixa:

53-im ljudem, ki so vsakih dni gledali božičevega princa v zadnjih 18 dneh: Kdo te je poškodoval?

- Netflix ZDA (@netflix) 11. december 2017

Naši nenasitni apetit za zabavo so se zožili na nekaj priljubljenih oddajah. "Pokaže, da smo požrli" -, ki Netflix definira kot gledališče več kot dve uri na dan sci-fi epiki, resnične preiskave kaznivih dejanj, strokovnjak za borilne veščine Marvel in napačen mockumentary, to je ena velika kurba šala.

Druge oddaje so nas navdihnile, da »uživamo« - gledamo manj kot dve uri na dan - vendar smo nas držali do konca. Naša najljubša serija za počasno in stalno gledanje leta 2017 je vključevala Crown, Ozark, Big Mouth in GLOW.

Z prazniki, ki prihajajo, boste zagotovo potrebovali nekaj restavrativnih izpadov po tem, ko se je prah naselil na grozničav družinski praznik. Oglejte si najnaprednejše oddaje Netflixa iz leta 2017 zgoraj, da bi navdušili vašo čakalno vrsto.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha