Najbolj iskreno vreden ogled na Netflixu prav zdaj

Anonim

Z neskončno količino predstavitev na Netflixu je umetnost binginga postala taktična, ko je poskušala najti popolno predstavo. Nič ni slabše, kot bi zapravljali nekaj trdnih ur na predstavitvi, ki ne bi naredila reza. Ti si zaposlen, to vemo. Zato smo zdaj združili ta epski seznam 50 najboljših oddaj na Netflix streamingu. Ni vam treba več uganiti, če bo vaša predstava dobra.

Od ameriških sitcom do britanskih dramskih zločinov, imamo najboljše predstave, ki jih boste imeli, ko boste naslednjič udarili na kavč.

50. Prijatelji

Ta ameriški sitkom zasluži častno omembo na katerem koli seznamu Netflixovih topov. Vsi to vemo, vsi ga imamo radi in vsi imamo 10 letnih časov za gledanje in gledanje znova do konca pretočnega časa. Lahko vklopite katero koli epizodo prijateljev za zagotovljen smeh in skrajno hrepenenje po New Yorku v 90-ih

.

in Central Perk. (Namig: v Londonu je replika)

49. Portlandija

Obstaja tona hype okoli mesta Portland, Oregon za ikonične oddities, ki sestavljajo mesto. Po tem, ko živim v Portlandu, lahko priznam

.

ta predstava vam ponuja komični pogled na to, kako deluje mesto s točnostjo. Seveda je kirurška in božična kultura okrašena za skice, vendar na splošno ni boljše sketchove komedije, ki bo pozorno spremljala epizodo.

48. reka

Tipična policijska preiskovalna dramska predstava je postala stara. Poznamo postopke, vemo, kako se konča in verjetno bi lahko sami storili nekaj zločinov. Reka je hitra serija, ki je vredna binge, ki nasprotuje običajnim policijskim dramam. DI John River je vodil normalno življenje, do dneva, ko je med preiskavami začel videti vizije umrlih. Ti "manifesti", kot jih imenujejo, so žrtve primerov pred tem, vsi so osebni del njegovega uma. Je reka doživela šestmesečen občutek? Ali pa je preprosto izginil? Sledite zgodbi, ko preiskuje smrt njegovega dolgoletnega partnerja, ker ti mrtvi manifesti neusmiljeno ponujata odzive njegovi preteklosti.

47. To 70-letnico

Stari sitem z brezčasno komedijo, To 70's Show je kot nalašč za kadarkoli binging. Letni časi potekajo v Ameriki sredi zahoda 1970, kjer najstniki preživijo svoj čas, ko poslušajo kamen in postanejo kamnati v kleti. Predstava natančno odraža časovno obdobje od ozadij z modrim ovratnikom do dna zvonca do nezaupanja vlade. Šale so preprosto prebavljive, neumne in naredijo odlično ozadje, medtem ko dobivate stvari okoli stanovanja.

46. ​​Spartakus

Trakijski gladiator Spartakus je nekoč vodil zgodovinski suženjski vstajenj proti rimski republiki med tretjo vojsko v vojni. Toda kdo je bil Spartak pred velikim uporom? Kaj je pripeljalo do njegove prelomne točke v Republiki, ki je povzročila preobrat? Ko ga vlada deli s svojo ženo in ga prisili v usposabljanje gladiatorjev, je prisiljen brutalno vzeti vsakogar na svojo pot, da jo najde. Pojdite v to serijo za prepričljive bitke do smrti, iskreno tragedijo in gladiatorje, ki iščejo maščevanje proti neprolaznemu svetu Rimljanov.

45. Futurama

Futurama je že 14 let vladala eno od top animiranih sitcom na FOX omrežju. Zgodbe se običajno vrtijo okoli Phillip Fry. Dosegljiv fant, ki je bil kriogeno zamrznjen leta 1999, le da se je tisoče let kasneje zbudil v čudnem svetu. Otroci so zelo čudni in čudni, zato se lepo prilega. Zagrabi službo v službi za dostavo Planet Express, ki služi vsem petim kvadrantom vesolja. Predstava se igra na neskončnih parodijah in prevara, vključno z njihovim izročanjem The Globetrotters in govornimi glavami znanih predsednikov, kot so Nixon, Clinton in Lincoln. Futurama je čudna, slapstick in inventivna s svojimi futurističnimi znaki. Zmagali so številne nagrade, med njimi Annie, Emmy, Writers Guild of America in še več.

44. Urad

Mockumentary, ta predstava prikazuje življenje pisarniških delavcev družbe Dunder Mifflin Paper Company. S pisatelji iz SNL-a in Simpsonov se boste zagotovo smejali skozi vsako epizodo. Neustrezno vedenje, smešne antike in ego spopadi postavljajo celo najbolj krilo ljudi v komično razpoloženje. Če ste že delali v pisarni, vas bo predstava zadržala. Imate čudovitega fanta, pisarniške romance, čudnega, dolgočasnega in še več. To je odlična predstavitev po dolgem dnevu pri delu, ko se v nečem ne počutite preveč pozornosti. Obdržite ga v ozadju, medtem ko jeste, počistite perilo ali karkoli drugega čudovit pankrt, ko visi po hiši.

43. Dexter

Stopite v čudovito dvojno življenje Dexter Morgan. Dan, analitik krvi s krčem za Miami PD in ponoči, morilec psihopata, ki uspeva na umetnost ubijanja. Ampak ne freti! Ne boste našli Dexterja pri vratih kadarkoli prej (upamo). Kajti samo lovi navzdol serijske morilce, ki so zdrsnili skozi razpoke pravosodnega sistema. Duhovito, grafično, a divje zasvojenost, Dexter je še vedno ena od najboljših predstave, ki je še vedno na Netflixu od finala leta 2013. V sezoni 6 je bila sezona 6 močno prizadeta v ocenah gledalcev, na srečo pa se je ekipa vrnila v zadnjih dveh sezonah zločinske drame skrivnostne serije.

42. sinovi anarhije

Zapomnite se za navdušujočo vožnjo skozi najslabši Kalifornijski klub za motocikle. Kje bratstvo drži na najvišji prioriteti, ki jo veže koda, ki je nikoli ne more prestopiti. Ali je to tvoja mati, najboljši prijatelj ali brat, vsi so izpostavljeni isti usodi.

Ko član skupine Jax (Charlie Hunnam) skuša narediti prav v klubu, ga srečujejo le neizogibne tragedije. Izsiljevanje, prešuštvo, nezaupanje

.

ljubezen. Čustveno osupljiva kinematografija je prepričana, da bo vaše srce dirkanje in jezo vžganih, saj odrešitev poteka po vsej tej tesni družini. S sedmimi letnimi časi, vam SoA jamči, da boste razmišljali, kaj za vraga se bo zgodilo naslednje.

41. Bob's Burgers

Uspeh ni namenjen Bobu Belcherju in njegovemu burgerju. S svojo ljubečo, a zelo domiselno družino, skupina nadaljuje z vodenjem najslavnejše restavracije v mestu. Nesrečni otroci, ki povzročajo težave, ženo, ki ljubi dražljaje in vino, so Blecherjevi družini za komično olajšavo. Ta animirana serija je leta 2014 osvojila nagrado Emmy za izjemen animirani program in je bila uvrščena na TV Guide Greatest TV ritke vseh časov. To je moj show-show, ko nisem prepričan, kaj gledati, ali dobro za pozno noč se smejati.

40. Bolje pokliči Saula

Prequel iz zloglasne Breaking Bad serije, ta predstava govori o brutalni, stripi zgodbe Saula Goodmana. Vedite, da je šestni odvetnik, Better Call Saul prinaša humani aspekt osebam, ki ga vsi vemo in ljubimo. Duhovita komedija napredovanja do odvetnika, ki smo ga vsi všeč, in nekako sovražen, v znameniti seriji Breaking Bad. Ne glede na to, bo Saul storil vse, kar je potrebno, da ne bi šli na sodišče in ohranili svoj odnos do kriminala. (Samo ZDA, žal)

39. Walking Dead

Ob prihajajoči izdaji sezone 7B smo morali počastiti legendarno serijo The Walking Dead. Če se še niste začeli, se bolje premikajte, ker boste Walking Dead imeli več ur v prepričljivem, post-apokaliptičnem svetu, polnem zombijev. Pridružite se Ricku Grimesu in posadki, ko se naučijo preživeti v svetu, ki ga ujamejo "sprehajalci", pomanjkanje in vojna. Morda boste padli okoli sezone 4, vendar se spravite navzdol in se borite, da se premaknete na navdušujoče končne sezone, ki jih lahko Walking Dead ponuja.

38. Kako sem spoznal tvojo mamo

Po devetih sezonah, verjamem, kako sem spoznal tvojo mamo, je trajno na koncu. Po groznem finalu je bilo nekaj klicev o tem, kako bi lahko izdali naslednjo sezono (tipično) ali nekaj za odgovor na vprašanja, vendar ni bilo pretočenega. Ta ameriški sitkom je neumna, a nekakšna romantična zgodba o tem, kako je Ted Mosby srečal svojo otroško mamo. Postavljeni v letu 2030, pripovedujejo zgodbo iz svojega kavča skozi bliskavice pri iskanju svoje sosedom. Cast Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Jason Segel in še več, naredijo nič manj kot smešno komedijo. Skupina posadk je osvojila 9 nagrad Emmyja in individualne nagrade za različne nagrade, ki se vrtijo okoli komedije.

37. Parki in Rec

Če vam je všeč duhovit sitcom, parki in rekreacija je odlična predstavitev, s katero lahko vstopite. Z Amyjem Poehlerjem igra kot Leslie Knope, ta mockumentarna pripoveduje zgodbo oddelka o parkih v mestecu Pawnee, Indiana. Sliši se dolgočasno, kajne? Ne zavede se, Parks and Rec je napisal isti fantje, ki so pisali urad in ima 7 sezon, pripravljenih za pretakanje. Smešno, iskreno in ima dobro oddajo, zaradi česar je ta oddaja postala tako priljubljena.

36. Ubijanje

Na podlagi danske kriminalne drame, Forbrydelsen, The Killing dokumentira umor Rosie Larsen. V Seattlu v Washingtonu ima serija mračne, temne in grunge elemente, zaradi česar je preiskava še bolj skrivnostna. Predstava je bila velika zmaga za Mireillea Enosa, ki je po četrti sezoni naredila večje produkcije. Povezujete se z njeno vlogo in lahko razumete nepošteno ravnovesje dela in življenja, ki ga opravljajo detektivi. Droge, umor, politična prevara, želim, da bi se lahko obrnil na to, ko je prišel ven. Na žalost sem začel na AMC, ko ste morali vsak teden čakati na novo epizodo. Neslišano!

35. Wet Hot American Summer: Prvi dan kampa

Veliko buzz okoli serije 8 epizod prequel o tem, ali morate najprej videti film, da bo "dobil". Osebno nisem mislil, da si moral. Za predstave je poln brezumne absurdne komedije, ki me ves čas ves čas smeje. Eden od teh citiranih komedij, kot so Step Brothers ali Pineapple Express, samo v predstavi. Imajo morilca, vključno s seznamom igralcev, kot so Paul Rudd, Bradley Cooper, Amy Poehler, Molly Shannon in še veliko več.

34. Spravi se dol

To relativno novo kratko serijo o Netflixu vam prinaša ustvarjalec Baz Luhrmann (The Great Gatsby). Človek, ki nikoli ne pripelje do izdelave, fascinantne produkcije. S proračunom 120 milijonov dolarjev, The Get Down poudarja vrhunsko umetnost, prikupne performanse in izkušnjo gledanja, ki jih ne najdete drugje. Povprečne epizode so daljše od vaših povprečnih serij, vendar vas bo vsak trenutek vrnil v hip-hop kulturo sedemdesetih let, vas pustil tam, in vam bo všeč.

33. F je za družino

Spomnim se, prvič, ko sem naletel na F, je za družino, medtem ko iščem novo oddajo. Imela je le šest epizod in nekako izgledala kot družinski fant, zato sem mislil, da bom šel za to. Na srečo zame je bila predstava odlična. Sledi Billu Murphyju, jeznemu irsko-ameriškemu primestnemu očetu skozi njegovo življenjsko življenje v Ameriki v sedemdesetih letih. Surove šale, toni vsiljivosti in veliko samozadovoljevanja naredijo to odličen dodatek k čarovnikom.

32. Peaky Blinders

Peaky Blinders je neverjetna, nasilna serija, ki je že nekaj časa letela pod radarji. Zgodba poteka v Birminghamu v Angliji po prvi svetovni vojni leta 1919. Kjer so rimski / irski bandi Peaky Blinders, pod vodjo Tommy Shelbyja (Cillian Murphy), neusmiljeni v prizadevanju, da postanejo imperij. Visoka energija, vizualno dramatična serija, nezakonite dejavnosti in borbe, ki jih ta kriminalna družina spremlja, da bi dosegle vrh, so izpolnjene s pogumno silo. Vzemite si modno noto, ti gentlemi so pekli s pestmi z ustreznimi zgodovinskimi garderobami.

31. Črna lista

Po letih, ko se je izognila zajetju, se je pojavil nekdanji vladni agent in globalni kriminalec Red Redington. Preden se sam odreče, ponuja pogodbo za imuniteto. Zaradi dostopa do podzemne mreže neuvrščenih teroristov mora FBI dovoliti, da Red dela neposredno z Liz Keen, novim profilom FBI-ja. Stisni, vendar samozavestni, sprejemajo. Izkorilila je Liza iz svojega novo ustanovljenega življenja, da bi prevzela nepoznano kriminalno podjetje. Kaj je rdeča povezava z Lizom? Kaj je korist, da bi Rdeč olajšali skupino, v kateri je bil tako tesno vključen? Pripravite se, ko se zgodba odvija v tem 4 sezonskem prstu, ki se vrti okoli črne liste rdečega Reddingtona.

30. Sherlock

Ta serija BBC One je postala hit med skupnostjo Netflix. Predstava ponuja duhovito, modernizirano različico romanov Conan Doyle's Sherlock Holmes. Sledite Sherlocku in partnerju Johnu Watsonu, ko rešijo najbolj bizarne skrivnosti v Londonu v prepričljivi, a divno ekscentrični naravi. Ko ljudje ne vedo, na koga se obrnejo, se obrnejo na Sherlock Holmes, da to ugotovijo. Z arhnemezijo, impresivno tematiko in čar veličastnega kopičenja, je Sherlock zagotovo zmagovalec v naši knjigi prstov.

29. Jessica Jones

Jessica Jones je serija, za razliko od ostalih Marvel the Defenders. Ja, Daredevil je temen, brutalen in krhko, toda Jessica Jones se dotika tistih, ki jih druge serije ne. Posilstvo, napad in PTSD so pomembne teme skozi zgodbo. Ko Jessica Jones zapusti svoj superherojski življenjski slog za odprtje podjetja PI, se sreča s temno preteklostjo. Kot njena nadvlada, Kilgrave, začne tarči vsakogar okoli nje, je Jessica prisiljena izbrati. Ali bo pustila, da bodo njeni najbližji trpeli ali se bo soočil s svojo preteklostjo in se bo končal enkrat za vselej?

28. Ujetni razvoj

Serija serije se je začela po prvem nastopu na Foxu, ki je po koncu sezone potegnila na Netflix. Arrested Development pripoveduje zgodbo o družini Bluth, ki izgubi vse, s sinom, ki poskuša obdržati skupaj. So duhovita, precej mrtva (moja najljubša vrsta komedije) in splošna disfunkcionalnost. Čeprav so bili po sezoni 4 preklicani, serija zagotavlja trdno komedijo, ki vam bo dala dobro voljo kadarkoli v dnevu.

27. Krvna linija

Spoštovanje ameriške družine s temno skrivnostjo, sinom, ki bi jih želel vse izpostaviti. Krvava linija prikazuje zgodbo o laži, prevari in manipulaciji med nekdanjo družino, ki je zvesta, z nenehno preteklostjo. Ko se njihovi sinovi izročijo, da pomagajo družinskemu podjetju, jih realnost njihovih napak začne ločiti po eni strani. Resnična serija, ki je vredna binge, vam zaprta zaklenjena. Do točke, ko je vaša pozornost popolnoma potopljena, vas štiri ure pozneje pusti v neumnosti, ko se zavedaš, koliko časa je dejansko.

26. Nevarnost


Daredevil je najboljši superherojski seriji med Marvel Cinematic Universe. Celotna ploskev se vrti okoli Matt Murdock, slepega odvetnika čez noč in superheroja ponoči. Čeprav je slep, njegova sposobnost, da uporabi svoje povečane delovne čute za boj proti kriminalu v kuhinji Hell's Kitchen v New Yorku. Briljantna kinematografija dopolnjuje brutalne, a celo presenetljive akcijske prizore. Za razliko od drugih Marvelovih oddaj, je Daredevil temen, osupljiv in ima odlično oddajo, ki vam ponuja ure dobrega gledanja Netflixa, ko jo najbolj potrebujete.

25. Breaking Bad

Legendarna med televizijskimi oddajami, Breaking Bad se spušča kot najboljša serija, ki se bo preplavila do danes. Vsaka epizoda je sama po sebi izjemna. Odlično delujoče, vplivne zgodbe in najboljši kristalni meti, da bi Breaking Bad resnično neverjetno predstavo. Sledite Walter Whiteu (Bryanu Cranstonu), saj gre od srednješolskega učitelja do kriminala z drogami, da bi finančno zavaroval svojo družino po njegovi bližnji smrti zaradi raka. Predstava je osvojila 16 nagrad Emmyja, imenovana Best Television Series of All Time in je celo v Guinnessovih svetovnih rekordih. Če to ni dovolj za vas, da spustite telefon in začnete, nisem povsem prepričan, kaj je. (Samo ZDA, žal)

24. Oranžna je nova črna

OITNB je bila ena prvih revolucionarnih izvirnih serij, ki so si ga imeli radi za Netflixove prste. Zakaj? Za začetek je bila vsaka sezona sproščena z vso epizodo, zaradi česar je bil odličen. Tudi prireditev je prinesla novo svetlobo do življenja v zaporu. V svetu, kjer se vsi dojemajo kot pod družbo, OITNB prinaša človeški element nazaj. Ko gre za predstavo, spoznate življenje vsakega zapornika in kako so se končali v zaporih z glavnim junakom, Piper. Zgodovinsko, iskreno in histerično, OITNB je najboljša serija za dolgo noč Netflixa in hladi.

23. Potniki

Skupina 5 posebnih ops agentov potuje nazaj v čas, da se prepreči propad družbe. Kako to počnejo? S prenosom svoje zavesti v umirajoče telo preteklosti. Sledite svojemu poslanstvu, ko poskušajo asimilirati svoja današnja telesa, medtem ko preprečujejo propad njihove prihodnosti. Ta znanstveno-fantastična serija ima vse oznake bingerja: drugačna, zabavna, privlačno in nenavadno zasvojenost.

22. Hip-Hop Evolution

Vedno se lahko obrnete na Netflix, če želite zamegliti črte med gledanjem televizije in izobraževanjem. Medtem ko ni biper, Hip-Hop Evolution pove zgodbo o tem, kako je hip-hop postal to, kar je danes. Z intervjuji MC, kot so Kool Herc in Coke La Rock, je ta ekskluzivni pogled v preteklosti hip-hopa neprimerljiv za druge dokumentarec. Serija je kratek, kul, do točke in morda boste odkrili staro glasbeno glasbo, medtem ko ste na njej.

21. Neumni ljudje

Težave pijače, drage cigare in "Mad Men" in ženske ameriškega svetovnega oglaševanja iz leta 1960 predstavljajo to dramsko serijo na Netflixu. Znani po svojem vplivnem pisanju in natančnih zgodovinskih referencah, Man Men ponuja okno v svet, ki ga odrasli moški danes ne poznajo. Ikona za alkoholizem, kontrakulturo, seks, cigarete in rasizem, ta serija sedmih let vas postavlja v središče ameriškega hitrega življenja. Po približno ocenjeni 1. sezoni so se Mad Men povečevali v ocenah in so do konca leta 2015 nadaljevali do konca.

20. Narcos

Tukaj je resnična zgodba o kraljevem drogu Pablo Escobarju pri njegovem prizadevanju za izgradnjo največjega imperija kokaina na svetu. Ameriški DEA agent, Steven Murphy, je povedal, da je Narcos zapisal življenjske račune Escobarja na temnem in krhkem porastu gradnje kartela. Z arhivskimi posnetki, neverjetnimi predstavami in strahotnimi grozotami, ki obkrožajo kartel Medellin, ne boste mogli počakati do konca 2017 za 3. sezono.

19. BoJack konjanik

Bojack Horseman končno dobi priznanje, ki si jo zasluži odrasla animirana komedija. Smrtonosno, depresivno, a nerodno globoko, je BoJack Horseman enostaven brivec kadarkoli v dnevu. Ploskev igra na bojih opranih igralcev, kot je BoJack, v Hollywoodu in kaj delajo, da se soočijo z ljubeznivim, narcisističnim življenjem. Za BoJacka se zdi, da nikoli ne more priti ven iz svojega funk, da bi napisal avtobiografijo, ki ga bo vrnila v ospredje. Po najemanju pisatelja Diane Nguyen, vidimo nekaj upanja za prihodnost BoJacks. Ampak s freeloading sostanovalec in nadležno dekle / agent, BoJack je nenehno na milost in nemilost svojih antics, ki ga nenehno prinašajo, kar je odlično kažejo za vas smejati.

18. Luther

Ta kriminalna draga BBC One vas bo držala na robu svojega sedeža v štirih sezonah naravnost. John Luther, namenski detektiv, opravlja svojo nalogo višje kot karkoli drugega v življenju. Tudi njegova bližnja jeza izdaja. Te težave, ki se pogosto pojavljajo v nasilnem, psihološkem pritisku na vedenje med njegovimi preiskavami. Oglejte si, kako se Luther po svojih najboljših močeh drži ravnotežja v svojem osebnem življenju z nepopustljivimi dolžnostmi, da bi bil glavni inšpektor. Intelektualen, krhk in napet, Luther je nedvoumno brivnik za deževni vikend na kavču, ki vzame ven in nekaj kozarcev viskija.

17. Luke Cage

Cage je želela živeti v mirnem življenju v Harlemu, v skrivnosti od svojih superherojskih moči. Potem ko je postal žrtev mestnega zloglasnega kriminala, je Luka Cage prisiljen izhajati iz skrivanja in braniti svoj rojstni kraj. Predstava, del serije Marvel's Defenders, sledi Cageu, ko prinaša pravičnost skupnostim, ki jih najbolj potrebujejo. Skoraj nepremagljiv je. Izjemno močan, neprebojni in pravi čarmer za tiste, ki so zaščiteni s svojo besedo. Vse skupaj, skupna badass. Zgodba je polna intenzivnih, dobro posnetih akcijskih prizorov, vendar pa je ploskev sama predvidljiva.

16. House of Cards

Manipulacija, moč, umor in prešuštvo so nekaj očarljivih tem v politični dramski seriji, House of Cards. Potem, ko je bil za državnega sekretarja premeščen, Frank Underwood, ki ga je igrala Kevin Spacey, izvaja načrt, da ga postavi na oblast. S pomočjo svoje žene Claire se močni par ne ustavi na nič, da bi se povzpel na politične lestve. Kinematika oddaje je vredno omeniti, za celotno serijo, ki je posneta v slogu noir / underexposed. Ustvarjanje krasno, dramatično in temno vzdušje skozi vsako sceno.

15.Chefova tabela

Za spremembo ritma z rednih prikazov, se obrnite na ameriški dokumentarni film Chef's Table. Sledi Jiro Dreams of Sushi, ustvarjalec David Gelb vas vabi v najprestižnejše in inovativne restavracije na svetu. Vsaka od epizod pripoveduje zgodbo teh mejnih kuharjev, ki navdihujejo milijone skozi nekaj tako enostavnega kot hrano. Raziščite okuse japonske kuhinje kaiseki N / Naka v LA ali dela novourejenega perujskega kuharja Virgilio Martineza Veliza. Ta oddaja je manj za opazovanje binge in več za uresničevanje intelekta ali strast za potovanje in hrano.

14. Archer

Idealen za terapevtsko sejo, ki vas bo gledal, vas bo Archer še naprej smejal od začetka do konca. Sterling Archer, ali samo Archer, je vohunski-vohunski vohun, ki uživa v razkošnem življenjskem slogu seksa, pijače, oblikovalskih oblačil in vohunskih pripomočkov. Gospodarski vohun, kdo je šef

.

njegova ljubka mati. Tudi po tem, ko CIA zaključi svoj oddelek in dva odidejo sami, da vodijo droge. Ta odrasla animirana komedija je polna šaljivih šal, zabavnih zgodb o zgodbi in 60-ih zgodovinskih referenc. Pri 20 minutah za epizodo je verjetnost, da bo v prvih treh sezonah vikend tekla, zelo visoka.

13. Anthony Bourdain deli neznani

Vsi veličastni prasci bi morali poznati Anthonyja Bourdaina, ker je on nas vse kralj. Bourdain se je začel kot priznani kuhar, nato pa se je karierno potrudil, da bi raziskoval svet s tem, da je jedel vse, kar lahko. Ne šališ se, da je človek pojedel predmete, kot so plodna jajca, posušeni morski psi in pečat. Na srečo so na voljo kulinarične pustolovščine, ki so na strani političnih vprašanj, in se trenutno na Netflixu.

12. Ameriška grozljiva zgodba

Od svoje prvenec v letu 2011, AHS je še naprej krušiti grozne zgodbe sezone po sezoni. Vsak z novo nastavitvijo, novo grozljivo zgodbo, vendar istimi živahnimi znaki. Ghosts, umori, mučenja in prevare, serija ima vidike tradicionalnih grozljivih zgodb s sodobnim zasukom. Ploskev, ki bo zadovoljevala potrebe vseh navdušencev groze. Osebno sem našel sezono 3, da je malo preveč mucka in dramatična, vendar zgodba hotela Cortex v sezoni 5 mi je gledala do 2h enostavno.

11. Sense8

V trenutnih obvestilih ste nepojasnjeno povezani s sedmimi neznanci iz celega sveta. Lahko slišite, kaj slišijo, videli, kaj vidijo in čutijo, kako se počutijo. Kaj verjamemo v vizije, so dejansko evolucijska pot v prihodnost človeštva. Da bi to preprečili, skrivna skupina želi uničiti povezavo s senzatom, preden postane grožnja svetovnemu krhkemu redu. Edinstvene lokacije in teme LGBT so to znanstveno fantastično dramsko zgodbo med gledalci pripeljale do druge sezonske izdaje maja 2017.

10. Louie

Louis CK je eden od mojih najljubših, samoumevnih komikov do sedaj, zaradi česar sem malo pristranski. Vendar pa je njegova oddaja Louie zmagovalka za tiste, ki uživajo v komičnem reliefu vsakdanje situacije. Sledite človeku skozi dogodke svojega vsakdanjega življenja, s spolnimi in rasističnimi šale vzdolž poti. Razstavlja se z dvema hčerkama, Louis CK pa vas vztraja pri komediji, ki se ukvarja z vsakodnevnimi dogodki, kot so pobiranje otrok iz šole. Zero meje, žaljivi jezik in posnetki njegovih stalnih rutin

.

kaj bi še bolj želeli iz komedije?

9. Making Murderer

Ustvarjanje Murderja je poskrbelo za občinstvo v Ameriki, takoj po sprostitvi ob koncu leta 2015. Steven Avery, domači prebivalec Wisconsin, je bil po 18 letih popolnoma oproščen zaradi zahvaljujoč posodobljenim dokazom DNA, ki dokazujejo njegovo nedolžnost. Obtožbe? Spolni napad in poskus umora žrtve Penny Beerntsen. Po štirih letih izpustitve in obsežni tožbi je Avery aretiran zaradi umorov lokalnega fotografa. Umorjenje kronike o aretaciji, pregonu in obsodbi Averyja in njegovega nečaka. Skrivnost, kritika, potopitev. Zgodba o Averyju vas bo obkrožala in vas zanima za odgovore na vprašanje, če ali če ne, je umrl lokalni fotograf Teresa Halbach. To je izdelava morilca.

8. Mojster Nobenega

Aziz Ansari samo želi živeti v prihodnosti, toda v New Yorku, napredovanje ni vedno enostavno. Njegovo življenje se vrti okoli svojih treh prijateljev, kariere in zmenkov, vse težke stvari o tem, kako postati odrasli. Oh, in poskušam najti prekleto dobro taco! Funkcionalno, duhovito in navdušujoče, je Master of None prejel najvišje priznanje, saj je izdal tudi "Top 10 TV programov leta" in "Izjemni dosežek v komediji". S tem so vodilne publikacije, kot so NY Times, TIME, Vogue in The Guardian in še več, uvrščene Master of None kot eno od svojih prvih 10 predstav leta, ki je na voljo za vas, zdaj na Netflixu.

7. Motel Bates

Po smrti svojega očeta Norman Bates in njegova mati odprejo motel v obalnem Oregonu. V poskusu za nov začetek sta oba Normanov boj z duševno boleznijo ogrožena. Mati, ki poskuša zaščititi njenega sina, mladopotočnega psihopata v majhnem mestu, Motel Bates igra na napetem taktiku strahu, da vas obdrži na robu vašega kavča skozi vse štiri letne čase. Tematski, vznemirljivi, a čisto navdušujoči, Bates Motel še vedno pomanjkanje občinstva, saj vsako novo sezono hits streaming. Binge hitro, saj je izdaja Sezone 5 20. februarja in ne želite, da bi zaostajali!

6.Shameless

Pijani debauchery in zmedeni družinski dinamiki, Shameless vas bo binging za ur naenkrat. S samomorilsko materjo in alkoholnim očetom se otroci Gallagher pustijo, da se dvignejo v South Side projektih v Chicagu. Robovi, požig, droge in spolna zmedenost, pazite, da Gallagher preživlja življenjske izzive z malo finančne podpore, ki jo imajo. Ne glede na to se Gallagher drži skupaj skozi smeh, jok, nosečnost, veliko seksa in ton pitja.

5.Kruna

Z izjemno pozitivnimi pregledi je The Crown postal trending Netflix Original, saj je izdan novembra. Sledite zgodbi o 25-letni kraljici Elizabeti II, ko se bori med potegom kraljevske družine in običajnim življenjem. Razkrijte zgodbo, kot je temeljito raziskan scenarij Peter Morgan vas popelje na vrata največjih in privilegiranih voditeljev Združenega kraljestva. Dopolnjena s fantastično kinematografijo in dinamično oddajo, Crown ponuja prepričljivo uspešnost s strani zgodovinskega reference. Čarobni opazovalec za vsakogar, ki je pripravljen potovati v preteklost.

4. Vedno je sončno v Philadelphiji

Pet prijateljev vodi soseski irski pub v Philadelphiji. Pet prijateljev (eden je Danny DeVito), čigar egocentrično obnašanje konča in jih postavlja v situacije, ki jih ne razmišljajo o navadnem človeku. Od kajenja do pretvarjanja, da imajo AIDS, se posadka zanaša na manipulacijo, sebičnost in nevednost, da bi dobili tisto, kar želijo. "Gang" v Paddy's Pubu so pametni posamezniki, ki bi vas kmalu vrgli, ali kdo drug pri tem, pod največjim avtobusom, ki bi lahko napredoval. Za dolg dan skiciranja komedije in jokanja smeh, To je vedno sončno je show za vas, da binge na ta vikend.

3. Stranske stvari

Ameriška 80-ta pop kultura, vladna kritja in alternativne stvarnosti. Kako jih je mogoče združiti skupaj in ustvariti neustavljivo predstavo, je izven mene. Ampak v resnici sem bil trikrat in ne morem čakati na 2. sezono. Ko v Indiani pride 12 let star, njegovi prijatelji odkrijejo psihokinetično dekle, ki trdi, da pozna njegovo lokacijo. Ker se resnica odvija, otroci tvegajo svoja življenja, da bi rešili Will v obrazu neusmiljene organizacije, šolskih nasilnikov in pokvarljivega bitja, ki lovi za površjem.

2. Črno ogledalo

Pred kratkim je naročil Netflix, Black Mirror prikazuje temno in nepremagljivo prihodnost našega odnosa s tehnologijo. Prihodnost, kjer se zanašamo na "črno zrcalo", spreminjamo način, kako vidimo in sodelujemo s svetom okoli nas. Ko čustva in dejanja narekujejo računalniki in ničesar ne morete storiti glede tega. Vsaka epizoda je samostojno delo, vsaka epizoda pa mislec. Opozorjeni ste, Black Mirror morda boste izklopili telefon in se usmerili v gozd, v upanju, da bi se oddaljili od hladnih, sijočih zaslonov, ki jih obdaja vsak dan.

1.OA

Kadar človeški centipede zadovolji čudne stvari, postanite ločen od zgodbe Prairies, potem ko so izginili iz njene tišine, sedem let prej. Slepi najstnik, Prairie vrne eklektično mlado žensko z očmi, obnovljena, in domačini želijo vedeti, zakaj. Kje je bila? Kdo jo je odpeljal? Kakšne so brazgotine na hrbtu? Vprašanja so neskončna, resnica je neizogibna. S samo 8 epizodami boste lahko hitro sezono sezono sezono. Samo, da ostanejo, če želijo vedeti več. Ali je Prairie čudež ali nevarnost, bo vedno bila. OA.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha