Najbolj dostopne blagovne znamke za moške za proračun

Anonim

Ne glede na to, ali ste študent v proračunu za pražene fižolje ali pa si zaslužite velikega zaslužka, ki je izgubil svojo tedensko plačilo na drugih bistvenih klasikah - poceni obleke so kot poredni binge, ki se najbolje prilagaja enkrat. Hitro moda, kot je McDonald's, ima svoje mesto za tiste čase. Samo ne postanite navadna navada.

Breaking poceni obleke navzdol

Poceni obleki niso enakovredni slabšemu kroju ali jopiču ali hlačkam, izdelani iz groznih materialov in nepravilnih konstrukcij. Obstaja veliko oblek na trgu moških oblačil danes iz več uglednih trgovcev na drobno, ki lahko popolnoma dela za pisarno in vikend.

In po ceni, ki vas bo pustila z malo dodatnega ka-chinga v prsnem žepu. Zdaj, ko je razvrščeno, kliknite slideshow za najboljše 12 obleke za manj kot 350 dolarjev. Nato se naučite, kako sestaviti ta videz skupaj.

Osredotočite se na fit

Tudi poceni obleke morajo ustrezati telesu. Odrezek vaše obleke mora biti popoln, poteka po obrisih vašega telesa, ne da bi bil omejevalen. Večina ljudi se nikoli ni profesionalno izmerila, zato je to vaša izhodiščna točka.

Če želite razmišljati o svoji velikosti, morate imeti trgovino ali prijatelja, ki vam pomaga meriti prsni koš, pas in nogo. (Obleke niso kot kavbojke, kjer lahko včasih krilo - s prileganjem, če se raztezajo). Zdaj, z najnovejšim izračunom razmerij svojega telesa, lahko kupite obleke tako na spletu kot tudi na instore, z veliko večjo zanesljivostjo, da bo ustreznost prijetna.

Spremembe so vse

Medtem ko je oblečena po meri najboljša, bi morali odhajati na Kitajsko, preden dobite nekaj, kar je mogoče doseči s proračunom. Vendar to ne pomeni, da ne morete spremeniti stvari, po nakupu. Ker niste supermodel, bo verjetno najverjetneje "off" - predolgo v nogi ali rahlo v pasu, ker so vaše junakne noge v telovadnici prisilile, da se povečate v hlačah. Kot splošno pravilo gremo nekoliko dlje ali večje z velikostjo, saj je veliko lažje rezati in vzeti tkanino, kot je podaljšati.

Odnesite obleko na lokalno spremembo in jih prosite, naj ustrezajo vašim meritvam. Cene, tako kot katera koli storitev, se razlikujejo, če ste na hudi proračun, opravite svoje raziskave. Ne pozabite pa, da ste že prihranili nekaj sto dolarjev, tako da kupite off-the-rack in od trgovca na visoki ulici. Če je obleka za delo, boste dobili veliko kilometrov od tega dela, zato je vredno naložbe. Zdaj je spremenjena, obleka bo samodejno videti tudi dražje, kar je tisto, kar želite.

Natural Vs. Sintetično

Spet, tako kot možnost izbire, boste imeli srečo, da boste našli čisto volneno obleko za vaš cenovno paleto. Torej, govori tkanino. Večina suhih oblek bo prišlo v materialih, izdelanih iz naslednjih sintetičnih vlaken: poliestra, viskoze, elastana, lycreja in spandexa.

Najcenejša obleka bo imela le te umetne preje, ki jih je mogoče prepoznati po svojem čvrstem občutku in sijaju. Vendar pa so sintetična obleka vroča, da jih nosijo poleti in manj pozimi izolirajo, in se ne počutijo tako prijazne do dotika.

Druge poceni obleke se ponašajo s sintetično naravnimi mešanicami vlaken ali pridejo iz tkanine, ki je povsem naravno, kot je bombaž. Perilo in plavžar spadata v kategorijo bombaža, saj so vse rastlinske. Kostumi iz naravnih vlaken so dihljivi in ​​se počutijo lepše obleči, vendar pogosto križajo več kot sintetični in niso tako neuničljivi.

Praviloma preberite etiketo, da bi razumeli, kateri oblek, ki ga poskušate, poskusite na različne mešanice. Elastan in Lycra bosta ponudili še več prostora za tanke krhke, perilo bo počutilo poletno in bolj priložnostno, mešanica iz poliestrske volne pa se bo počutila kot nalašč za pisarno.

Tradicionalizem za delo

Cenovno ugodna obleka za delo je najboljša pri tradicionalnih nevtralnih napravah - črni, sivi, mornarici in rjavi - in v minimalnih odtisih, kot so čeki, kostanjevica ali fini pasji trakovi (nikoli debeli ali široki tipi pidžame). Nič ni slabše kot obleka, ki izgleda novost, in ker lahko poceni obleka izgleda manj razkošje v tkanini v primerjavi z več luksuznih modelov, ohranjanje klasičnih stvari v pisarni vam bo pomagala narediti bolj suven.

Tudi pri dostopu na to področje sodi tudi ta kategorija. Držite se poslovno-pametne kravate z okusno črto in barvo ter se igrajte s tkanimi in ravnimi izgledi možnosti za tekstovne razlike. Lepo uro dodaja nekaj instant dolarjev v svoj ansambel. Podobne so tudi usnjene čipke, sveže polirane. Dodajte telovnik, da oblikujete obleko iz tridelnega oblačila in takoj boste morda dapperni.

Trend-It On The Weekend

Šola je za teden in tako tudi vaša siva, enodelna številka. Vikend pomeni, da so pisarniška pravila zunaj in barva ter nestrukturirano krojenje. Lepota poceni prilagajanja pomeni, da lahko kupite eno v vsaki barvi (dobro, skoraj). Toda trendi v barvi se lahko eksperimentirajo z malo off-duty, in delo nekaj v sezoni odtenkih, kot so marsala, mint zelena in vse-bele je zelo mogoče.

Večji pregledi stekel in geo odtisi izgledajo odlično ob koncu tedna in vam dajo priložnost, da utripate nekaj osebnosti. Ne v neobdelano krojenje? Popite natisnjeni žepni kvadrat v plašč vašega mornarice in osvobodite kravato in nogavice. In voila, ti si na trendu, oster in nihče ne bo vedel, kako malo si porabil.

1/19

ASOS

Če ste v dvomih, se odločite za lastno blagovno znamko ASOS-a cenovno ugodnih oblek. Nudijo paleto za suhe vrste in večje plus velikosti gospoda.

BUY

2/19

Jack & Jones

Ta gladka kobaltova modra obleka se ponaša z raztegljivostjo za udobje v vitekosti. Tradicionalne rešetke za zarezo, odpiranje z dvema gumboma in funkcionalni žepi so to modna delovna številka. Na voljo je od Asosa.

BUY

3/19

Noosa & Opica

Ta odeja, obleka za plašč s plaščem prihaja z enim gumbom in je obložena z notranjimi žepi. V majhnem prileganju je elegantna nočna obraba, ki se tesno prilega telu v polnoči modre barve. Na voljo na Asosu - 330 dolarjev

BUY

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom