Milan Fashion Week 3. dan: Canali, Gucci, Brioni in Fendi

Anonim

Milan Fashion Week je pokrival glavni urednik D'Marge Luc Wiesman, ki je trenutno v Milanu.

Oblikovalci, ki so prikazali tretji dan modnega tedna v Milanu, so poslali močno sporočilo prek svojih kolekcij Spring / Summer 2016. Kako se v letu 2015 oblačijo kot moški? Century-stare modne hiše Etro in Gucci sta usmerila sodobnega gentu proti androginoznim tkaninam in (včasih) silhuetah, novemu človeku, ki je nosila čipke, oblačila za metulje in bluze s svilekami, ki so se oblekle s florali.

Fendi je našel središče med spoloma s sijajnimi, eksotičnimi kožami in kovinami, zmešanimi s slimchy čevlji in hladnimi dude, medtem ko je Brioni izdelal sartorialno ostrino s srebrnimi oblekami, ki so nosile pas, ki poudarja pasove. Toda to je bila italijanska moška ikona Canali, ki je služila najkorisnejšo zbirko dneva, s fino rezanimi suknjiči, oblekami in vrhnjo obleko, vse luksuzno izdelane, ne da bi žrtvovala temelje tradicionalnega moškemu oblačilu.

Gucci

Bila je precej androginasta pomladna zbirka novoustanovljenega kreativnega režiserja Alessandra Micheleja za Guccija. Oblačila so izgledala v starejših trgovinah sedemdesetih let, z vezenimi pticami, metulji in rožami, zmešani z obrezanimi jarki, ki so zožili ramena in prišli do pasu.

Italijanska modna hiša je opisala izrazito premik od predhodnega elegantnega, športnega sloga lanskega pomladi do letošnjega bolj plavajočega videza kot »novega poetičnega obzorja«. Prizorišče vzletno-pristajalne steze nikoli ni brez ekscentričnosti. In predvidevamo, dokler ta zbirka ne doseže skladiščenja, morda ne bo bugov in cvjetnih embellishments na vseh krojaških in zgornjih oblačilih, ki bodo luksuznim moškim izbrali in izbrali, kako eksperimentalno želijo biti.

Canali

Oblikovalec Andrea Pompilio za Canali je prikazal niz minimalnih, barvno blokiranih videzov, ki so vse razkošje pustili v podrobnosti. Oblačila z dvema gumboma iz bombaža in svile, ki jih je mogoče obdržati, so hodili s krokodilnimi omaricami in torbicami iz umetne mase, pri čemer je sledil barvni kontrastni barvi, ki je brez nevezanosti ustrezala nevtralni obleki.

Suede Harrington plašči v požaru motorja rdeče, rjave in zelene počutijo še bolj sproščeno z nosilci ključev, ki so bili obešeni na vratu, in jim ponudili brezplačen, mladosten rob. Toda pièce de résistance je bil svileni organza v jarku s posodobljenimi prevelikimi žepi - kot nalašč za poletne potovanje nad Canalinimi platnenimi nagubanimi rastlinami v gorčici. Srečno pot.

Fendi

Plemenite kovine in eksotične kože so orožje, ki se uporablja za izdelavo zbirke prefinjenih osnov za Fendi SS16. Silvia Venturini Fendi je dokazala, da lahko celo majica izgleda dobro, z blondastimi sintetičnimi ali gobastimi tkaninami in rahlo prevelikimi, obesili na klasične kratke hlače iz Bermuda, neoprenske joggerje in široke noge.

Odkril je skušnjavo za pomladne pastele, Fendi je iskal črnce, rjave barve, blues in občasno rdeče za priložnostno obleko, mračne odtenke naravno vezane s sijajnimi usnjenimi avtomobilskimi plašči in ombre-obarvani jopiči za zagovarjanje ulicnega šika; ki jih ujema s preprostimi (in včasih cartoonish) usnjenimi izdelki, ki so jih modeli zbrali po vzletno-pristajalni stezi.

Etro

Snubbing športi in minimalizem, v letošnji sezoni ni bilo nobenega pika aktivne tekočine na stezi Etro. Namesto tega je oblikovalec Kean Etro odšel po poroki moškega kroja in običajno ženskega izdelovanja. Medtem ko niso tako čudaški kot čipke srajce v Burberryju, je Etro - ustvarjalec paisley print - delal žakardne vzorce in šimerne preje v tanke silhuete z vrsto temnih rumenjakov, praškovnih barv in več odtenkov bronasto rjave barve.

Ključne kape iz Etra so bile ozke hlače in suknjiči za dolge rokavice v modri barvi, poleg čudovitih oblek, ki jih je v znamenju podpisal pajisley ali mikro pike in plemenske umetnosti. Tudi srajce so se počutile teksturne, z razkošnimi izrezki ribjih lestvic, ki so se plivali po sijaju, obrezanih hlačah in espadrilih.

Brioni

Brioni Mullane, ki jo je navdihnila beneški arhitekt Carlo Scarpa, je raziskovala perimetre sartorialnega mešanja, ki ustreza utilitarnim funkcionalnostim. Teal-bledi blazerji in ledeno modri obleki so prišli s kovinskimi ploščami s ščetkami za rahlo oblazinjenje.

Silhouettes so bili ostri z oblekami suknjiči, izdelani iz volne ali usnja, lepo oblečeni v pasu kot jarku, ki ga podrežejo hlačne hlače. Tovarniško delo je prišlo z žepom iz sue na jakne luksuznih oblek, preden so bile v najlonskih oblogah izdelane tehnične tkanine, izdelane za prevelike padalske parke s kapuco, ki so bile nadgrajene v bolj pametne poslovne dele. Mogoče bodo moški začeli s padalom, da bodo naslednji?

Kliknite na diaprojekcijo za predstavitev vrhuncev od 3. dne tedna mode v Milanu?

1/45

Gucci

2/45

3/45

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi