Milan Fashion Week 1. dan: D & G, Armani, Versace & Zegna

Anonim

Milan Fashion Week je pokrival glavni urednik D'Marge Luc Wiesman, ki je trenutno v Milanu.

Milan ima to pomlad v Duomu in okoli nje malo več - zahvaljujoč Expo 2015 v starem italijanskem mestu. Toda umetniški eksponati in stvari-to-do-in-glej ne morejo zmanjšati tega, kar je Milan dejansko naredil - moda.

Kot se je v soboto zjutraj začelo modni teden, so nekatere najbolj uveljavljene hiše in ostri sodobniki v Italiji pokazale, kaj je v prihodnjem pomladnem in poletnem času v letu 2016 vroče.

Kliknite skozi diaprojekcijo za to, kar nam je to pozornost pripeljalo to pomlad / poletje 2016 v Milanu.

Ermegenildo Zegna Couture

Oblikovalec Stefano Pilati je v prvem vrstnem redu na monokromatskem, nekonvencionalnem prilagajanju na koncertu Ermenegildo Zegna Couture. Pri preoblikovanju kroja se je zbirka "Broken Suits" odprla s črno tesno prilegajočimi dvojnimi prsmi z najglobljimi čeki nad hlačami, ki so izgledale precej bolj prostorne kot običajno - narejene iz kakovostne kašmirja Zegne in super fine Lanificio volne.

Elementi so se počutili športno z bombardiranimi bombardirami in oljnimi črnci, ki so se obrnili na tiskovine v Madrasu - mislite na bombažne pletenice in čeke - na lahkih, prevelikih pokrivnih premazih in stranskih panelih na suknjičih. Na vzletno-pristajalni stezi je prišlo do nezahtevnega vetra z "ne-belimi" navadnimi plaščami in oblekami, ki so bile vezane na pasu in dodale še eno dimenzijo - japonski dizajn.

Costume National

Bila je moderna rock n 'roll party, sprednja vrsta na Costume National. Dizajner Ennio Capasa, ki se je spomladi spomnil na Daft Punk, rockstars, kolesarje in celo domače ameriške kostime, je v svoji kolekciji Fusion za pomlad, pošiljal melange tanekih blazerjev, svilene tkanine in usnje. Prišlo je do podviga sedemdesetih upornikov s super suhimi kavbojkami, čepi in ostrimi čevlji Chelsea, ki so se včasih počutili blizu tistim, kar je Hedi Slimane zasnoval za Dior Homme pred več leti.

Toda Capasa je delal v nekaterih električnih barvah in izpisih v celotni težki črni zbirki; vermillion rdeče krojenje in neon modre jarke, ki se mešajo z viteškimi modnimi oblekami. Lep teksturalni dotik je bil modri suede biker in srebrni jakno bombaž - slednji v celoti iz vanjo iz bombažne tkanine.

Dolce & Gabbana

Italijanski duo Dolce & Gabbana je pogledal na vzhod do Orienta za svojo zbirko "Kitajska palača", ki je poimenovana po znameniti znamenitosti v Palermu. Pri mešanju dveh močnih dinastij - starodavnega Rima in Kitajske sta D & G paradizirala tudi njihovo sicilijansko dediščino, ki se je odprla s tropskimi pticami, zmajem in tapiserijah čez italijansko krojenje.

Okrasna svilnarska obleka je umaknila izvezene blazerje in bleščene usnjene jakne nad duojevim podpisom v stisnjenem ježku, preden so se italijanski makro natisni, kot so Madonna in otrok, hodili po peščenih odtenkih in monokromatskih hlačah, natisnjenih z geometrijskimi oblikami. Končnica je bila čreda modelov na polosu z odtisi iz že prikazanih 100 videzov. Dodatek? "Krona" na srajcki prsi, ki se širijo za nov logotip D & G.

Versace

House matriarh Donatella Versace je prevažal zbirko puščavskih safarijev z obilnimi barvami, ki so polnile polnjene steze v pesku znotraj zasilnega šotora. Slive, oljke in rjave barve so se pojavile v svetlih odtenkih (včasih tudi pri piščancih), kot če bi se modeli približali, ko so se spopadli s peskom. Layered z dolgimi, billowy majice v svilu Versace-print, obleke ohranile svoje luksuzne volne tkanine poleg usnjene torbice, ki so bili popolnoma navdušeni.

Da, obstajali so natisnjeni svileni svileni čevlji, bleščice in svilene naglavne rute, ki so se počutili malo ninja, vendar je mogoče nositi zbirko s pomočjo vseh rekvizitov, še posebej s kapuco s kapuco, usnjenimi kolesarji in plastičnimi puloverji, med temi Arabskimi noči.

Emporio Armani

Imperij Giorgia Armanija je letos obrnil 40 ljudi. In Emporio Armani je v prefinjenem slogu slavil s kovinskim bluesom, sivinskimi vijoličkami in nočnimi odtenki, ki so prevladujoča barvna paleta. Armani je postal nostalgičen s svojim stylingom, ki je na večini pogledal na francoske bereze; dvojno oblečene obleke in kombineže puloverja / jakne, ki jih je oblikovalec napisal po meri.

Šport in krojenje sta se trčila z oblečenimi hlačami in rebrastimi suknjami, obrobljenimi z elastičnimi trakovi pasu, medtem ko je bil umetniški ponč zrezan in zipiran za drugo športno interpretacijo; satenasto, svileno tkanino, ki sodi v moderno prefinjenost Armanija spomladi / poleti 2016.

Kliknite na diaprojekcijo, ki bo prikazana na proslavi / poletju leta 2016 v Milanu.

1/55

Ermenegildo Zegan Couture

2/55

3/55

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi