Michael B. Jordan vam prikazuje, kako nosite svilene cvetlične hlače kot človeka

Anonim

Kyrie Irving ni bila edina, ki je pripisala rdečo preprogo na nedavnih nagradah MTV Movie & TV Awards. Igralec vernika Michael B. Jordan je izstopil v morilski obleki, ki je sestavljala vznemirljive par svilenih hlačnic, ki so jih dali italijanski etiketi DSquared2.

Od daleč so videti, da je vaš sodobni blok camo vzorec končal rdeče, vendar bo natančnejši pregled pokazal, da je to dejansko vzorec, ki se imenuje Chinoiserie - dekorativni slog v zahodni umetnosti iz 18. stoletja, pohištvo in arhitekturo, za katero je značilna uporaba kitajskih motivov in tehnik.

Tako je. Kitajske cvetlične hlače, ki jih je sprožil eden od vodilnih današnjih ljudi, in nikoli niso bili tako prekleti v redu. Za tiste, ki sprašujejo, pravilen izraz je pravzaprav Chinoiserie-vzorec svilene žakardne hlače.

Lažnjak iz črnega panterja je poliral obleko z drugimi kosmi iz trenutne kolekcije spomladi DSquared2. To je vključevalo jakno črne bombe s prevelikimi podrobnostmi zadrge in vgrajeno belo srajco.

Če pogledamo na Jordanove noge, so bili kozarci Christian Louboutin Kicko iz črnega usnja. Ni slab za protjaka Rocky Balboa in kmalu za naslednika.

Če ste igra, lahko Jordanove svilene hlače zdaj dobite na DSquared2 za polovico cene.

1/5

Jordan na MTV Awards

2/5

Jordan na MTV Awards

3/5

Jordan na MTV Awards

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi