Kanye West je nepredstavljivo z Louis Vuitton obleko

Anonim

Pokliči ga bogokletno. Pokličite ga kot pionirji modnega pionirja. Kanye West je pravkar ustvaril svojo lastno pravilo, da nosi obleko s sandali- mi - v celoti obleči srajco.

Objava, ki jo je objavil UpscaleHype (@upscalehype) 18. avgusta 2018 ob 7:23 uri PDT

Medtem ko se nekateri morda težko razmišljajo o tem, kako so v predsodkih v predsodkih prišli ljudje v prvi vrsti, je pravično opaziti, da je Jason Statham to storil leta 2018, ko se je premaknil na svojo premiero rdeče preproge Kitajska s kombijem za sandale in obleko. Stathamov videz je bil prijeten in nepozaben, vendar je Kanyejev zadnji pogled na 2.Chainzovo poroko v Miamiju vzel zarezo v igri luksuzne streetwear.

G. Kardashian je nosil Virgil Ablohovo prvo obleko iz sezone Louis Vuittonove kolekcije. Morski zeleni ansambel ima podpisni motiv LV, vtisnjen po vsej obleki, da bi naredil za droben videz daleč, a bolj razkošen. Kanyejeva najbolj drzna poteza je bila opustitev obleke s tem videzom. Namesto tega se je rapper odločil za zlato verigo in dve tanjši zlati ogrlici.

Njegova obutev? Sezono je sezono šest čevljev z nogavicami. Shranite svoje "WTF-je" za pozneje v letu, kot smo predvidevali, da bo prišlo več kopij mačje obleke.

Stranska opomba: če pogledate to nesramno, se prepričajte, da vaš +1 nosi obleko, ki ustreza vašemu fluoro G-Wagen. Ker Kardashian-West.

Objava, ki jo je dala UpscaleHype (@upscalehype) 19. avgusta 2018 ob 10:59 PDT

1/4

Slika: Just Jared

2/4

Slika: Just Jared

3/4

Slika: Just Jared

Zanimivi Članki

Valeriya Planidina za revijo Galore [NSFW]

Vodnik najhladnejših blagovnih znamk na planetu

Pojdi iz elegantne v slob s to eno majhno napako

Parker Pen odkriva 5. način pisanja