Orožje Justin Therouxa se je preveč za svojo revijo Rolex Watch

Anonim

Pokličite prve svetovne težave. Pokliči orožje. Pokličite to nezakonito razstavo pištolo. Resnica je, da se Justin Theroux dobro vrti in se njegov starinski zlati Rolex ura ne more več spopasti.

Ameriški igralec in enkratni mož Jennifer Aniston sta bila pred kratkim opazila, da se je v New Yorku po podpisu pozlačilnega kolesa. Čas je bil drugačen. Theroux je v svojem polnem vstajanju z rokavico Newport s kapuco, vgrajenimi belimi tanki, s sueškimi čevlji in z pokrovčkom Wu-Tang tovornjak z rahlo vtaknjenimi rokami.

Zvezda predstave, čeprav je bil njegova 1971 18K zlata Rolex Oyster Perpetual Submariner Datum, ki je v vsakem udarcu in šoku poslal te novo polirane drevesne dnevnike. Sama ura ni astronomska v svetu Rolexa - prodaja v regiji od 30.000 do 40.000 ameriških dolarjev - vendar je dobro videti nekoga, ki nosi Rolex, saj naj bi ga nosili.

Slika: Nick Sullivan / Esquire

Edini odpor Theroux bo obrnjen navzdol po poti, ali bodo mu mišice pritegnile več pozornosti kot njegovi zapestni bomboni. Odločili vam bomo.

Za zdaj vam lahko ponudimo možnost ponovitve Thurouxove pištolo predstave zahvaljujoč dobrim ljudem v American Men's Health .

Glede na fitness publikacijo, ki je letos junija intervjuvala osebnega trenerja Therouxa, ni nobenih skrivnosti - samo klasične vaje za uteži vaje.

"Mi držimo osnov, " je rekel njegov trener, Rob Piela. Toda počakajte, da je še več. Razkrilo se je, da Theroux deluje pet dni na teden, pri čemer večina sekcij začne 40 minut boksarskega treninga, preden se konča z 20 minutami v sobi za uteži, kjer dela na absih, krogih ali mrtvih.

Tukaj je celoten program usposabljanja Justin Theroux iz Men's Health .

Abs Blaster

Naredite 3 nize vsake vaje, počitek 30 do 45 sekund med kompleti.

1) Viseča noga za dviganje nog: Obesite jo s podložnega droga s previsom. Držite noge naravnost, dvignite jih čim višje in jih spustite. To je 1 rep; delam od 20 do 40.

2) Zavrtite sedež: Lezite na klopi za padanje, pri čemer so noge trdno zasidrane in držite ploščo nad prsmi. (Theroux uporablja 25- in 45-kilogramske plošče, vendar morate začeti z 10-pounderjem.) Zategnite abs in dvignite trup; kot to počneš, dvignite ploščo nad glavo. Počasi spustite nazaj v začetni položaj. To je 1 rep; delam od 20 do 40.

3) Kabelski krč: priključite vrv na visok kabelski stroj, obremenjen s srednjo težo in pokleknil poleg njega. Speljite vrv in jo spustite tako, da so ročaji blizu vaših ušes. To je začetek. Brez premikanja bokov, sklenite abs; Poskusite se dotakniti komolcev na kolena. Vrnite se na začetek. To je 1 rep; delam od 20 do 40.

4) Krčenje koles: začnite ležati na hrbtu, roke za glavo, noge od tal, kolena in kolki upognjeni pri 90 stopinjah. Pritisnite spodnji del hrbta v tla. Prinesite levo koleno proti prsnemu košu; se dotaknite desnega komolca na koleno. Vrnite se na začetek; ponovite na drugi strani. To je 1 rep; delam od 20 do 40.

Moč vezja

Naredite 8 do 12 ponovitev vsake premike; boj z 2 do 3 krogov. Počitek, kot je potrebno med potezami, vendar poskusite ostati kratki.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Bočni dvig ramena> Trnka biceps curl> Pritisk kabla Triceps

1/2

2/2

3/2

Zanimivi Članki

Ta voznik Sydney Valet vam pokaže, kako ne parkirati $ 300,000 Porsche

Chadwick Boseman bo ukradel svojo ženo s svojo omarico za rdečo preprogo

Get Inspired s teh 50 načinov, da Rock Stripes za skoraj vsako priložnost

Kyrie Irving dokazuje, da je v redu za moške do usnja rokavov