Justin Bieber je zaslužil 300.000 $ Diamond Watch, da bi videl svojega poročnega pastorja

Anonim

Dve besedi. Shrigging kratke hlače. In še dve besedi. Patek Philippe.

Redko jih boste kdaj videli v istem stavku, vendar je to doba Insta-celebs in millennials millennials, čas, ko se najbolj sporne izbire v slogu neprekinjeno mešajo z luksuzno horology. Primer je bil, da je Justin Bieber obiskal svojega poročnega pastorja Hillsonga s poročnico Hailey Baldwin v New Yorku.

Medtem ko je bil velik poudarek na zadnjem delu pogovorov močnega para, nismo mogli preučiti, kaj je nosil Biebs. Motiv risanke bela tee, smešno saggy kratke hlače Adidas, postavljene nogavice in kombinezonke Half-cab superge v svetlo rdeči in modri barvi. In kako lahko pozabimo dragoceni dragulj. diamant po meri Patek Nautilus vreden norih £ 174, 494 ali 309, 706 AU.

Zdaj nismo eden, ki bi presodil, kako mega zvezda porabi svoj denar, vendar se zdi, da celoten videz ni dober. Kot da je bil njegov ogenj v ognju in se je preprosto odločil, da bi zmanjkalo časa, ki bi ga lahko našel v bližini.

Ampak odtrgamo se. Če imaš Bieber raven denarja, kdo je preklet, kaj drugi mislijo. Upajmo le, da to ni namig o njegovi poročni obleki.

1/5

2/5

3/5

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom