John Legend je prinesel nazaj Sheen in je videti, prekleto Fine

Anonim

Še pred časom se je v moške garderobe namrglo bleščeče obleko. Z vprašljivimi konotacijami na preveliko modno sceno sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih je bil videz običajno namenjen rock zvezdam, slavnim osebam in njihovim sosedam.

Ne več. John Legend je postal del novega pridelka moških, ki zdaj v obliki garderobnih oblog prevleka kot osnovno barvo - in ni pravil. Od bombernih jopičev do tuxedosov, sijoča ​​konča zdaj postaja v vrsti najbolj priljubljenih kosov moškosti.

Natančneje, ti kosi lahko brez napora prevzamejo človeka iz formalne koktajlne prireditve skozi do dela s pijačo s prijatelji.

Ne verjamete nam? Poiščite galerijo, da vidite, kako se nekateri od današnjih najboljših oblečenih moških, kot so Donald Glover, David Beckham in Henry Golding, spopadajo v bitki sijaja.

1/5

John Legend

Legenda kamenje pearlescent sijaj bombaž jakna skupaj s cvetličnimi vezenine, da bi videz malo pop skozi podrobnosti.

2/5

Henry Golding

On je trenutno moški na ustnicah in je računal na premiero Crazy Rich Asians. Henry Golding je stopil v vijolično srajce, da bi mu dodal ta dodaten prestiž v svojo garderobo.

3/5

Donald Glover

Ko se Donald Glover na odru ne pojavi brez koščkov, se je speril v svetlo številko, kot je ta oranžna odtenka. Obvladanje pozornosti je podcenjenost.

Zanimivi Članki

Ta voznik Sydney Valet vam pokaže, kako ne parkirati $ 300,000 Porsche

Chadwick Boseman bo ukradel svojo ženo s svojo omarico za rdečo preprogo

Get Inspired s teh 50 načinov, da Rock Stripes za skoraj vsako priložnost

Kyrie Irving dokazuje, da je v redu za moške do usnja rokavov