James Franco's "Rustic Spanish" Silver Lake Pad je za prodajo

Anonim

Karkoli pričakujete od premoženja Jamesa Franca, verjetno ni to. Igralec, pisatelj, režiser, umetnik, učenec, učitelj in splošni čudak je znan kot tad tam, zato bi vam bilo oproščeno domnevo, da bi bil njegov življenjski prostor napolnjen z zavrženimi osnutki kratkih zgodb, učbenikov iz različnih post- grad stopinj, ogledala za golo samozavest in nevidna umetnost.

Pravzaprav je Franco nedavno narejen premoženje v LA-jevem bregu Silver Lakeu presenetljivo omejen. Boho-chic duplex združuje dve enoti za skupno tri spalnice in tri kopalnice. Franco je v avgustu 2012 kupil apartmaje za 775.000 ameriških dolarjev od oblikovalca kostumov, ki je zmagal z Emmyjem za Mad Men, Janie Bryant. V hribovitem kompleksu je nekoč pripadal tudi glasbenik, režiser in evropska princesa Tatiana von Fürstenberg.

V španskem slogu nepremičnin iz leta 1920 je v seznamu opisan kot "Romantična Andaluzijska hillsida Compound". Spodnja enota, nameščena na garaži z enim avtomobilom, je manjša od obeh. Ponaša se z eno spalnico in eno kopalnico, jedilno kuhinjo z vintažnimi omarami ter dnevno sobo s trdimi tlemi, obokanim stropom in razkošno paladijsko okno, okrašeno z lesom.

Večja enota je trikotna vila z dvema spalnicama in dvema kopalnicama. Glavni življenjski prostori vključujejo dnevno sobo z izpostavljenimi stropi za les, jedilnico s francoskimi vrati in kompaktno kuhinjo. Spodnja nadstropje vsebuje majhno študijo / spalnico in večjo glavno spalnico z lastno kopalnico. Skozi večjo spalnico lahko dosežete gornjo gnezdo zgornjega nadstropja in zračen in svetlobo napolnjen prostor s čudovitim pogledom na rezervoar Silver Lake, Observatory Griffith in ikonični hollywoodski znak.

Za dopolnjevanje tople in vabi notranjosti, in čim bolje izkoristiti ugodno vreme v južni Kaliforniji, ima nepremičnina številne zunanje prostore in terase za al fresco zabavno.

Če je kmečko čar z znamenitim rodovnikom tvoja stvar, je Franco pad na seznamu na Zillowu za US $ 949.000.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha