25-letni film Jamesa Bonda v težavah po nagrajenem režiserju Danny Boyle

Anonim

V svetu vohunskih filmov prihajajo težave s proizvajalci 25. filma Jamesa Bonda, ki napoveduje, da je nagrajeni režiser Danny Boyle izvlekel Bond 25 zaradi ustvarjalnih razlik.

V izjavi, ki je bila objavljena na spletu, ni bilo nobenih besed. Preprosto se glasi: "Michael G. Wilson, Barbara Broccoli in Daniel Craig sta danes objavila, da se je zaradi ustvarjalnih razlik Danny Boyle odločil, da ne bo več direktnega Bonda 25"

Yikes.

Michael G. Wilson, Barbara Broccoli in Daniel Craig sta danes objavila, da se je zaradi ustvarjalnih razlik Danny Boyle odločil, da ne bo več usmeril Bonda 25.

Objava je delila James Bond 007 (@ 007) 21. avgusta 2018 ob 10:19 PDT

To je precej velika težava, ki upošteva težo, ki jo ima 25. obrok v franšizi 007, skupaj z dodatnim pritiskom Daniel Craigovega zadnjega odhoda kot znani britanski vohun. Kot je za trenutek, je Bond 25 še vedno zasnovan za 25. oktober objave v Angliji naslednje leto z mednarodnimi premieri brcati od 8. novembra.

Ni bilo nobene napovedi, ali bi Boyle-jev nepravočasni izhod lahko vplival na ta strog program proizvodnje s filmom, ki naj bi se začel decembra letos.

V času odhoda je revija Variety razkrila, da je Boyle v procesu iskanja novega Bondovega in Bondovega dekleta. Z odhodom direktorja Trainspottinga in Slumdog Millionaire je kapetanski sedež sedaj odprt za druge vodilne igralce, ki so bili prej povezani s filmom, med njimi David Mackenzie ( Pekel ali Visoka voda ), Denis Villeneuve ( Blade Runner 2049 ) in govorci Christopher Nolan ( Dark Vitez in začetek ).

Zdaj je vprašanje, kdo si želi ogledati delo na visoki ravni?

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha