Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Anonim

Modra je nova črna. Vsestranski poleti, pozimi, podjetja ali za užitek. Modra še nikoli ni bila bolj priljubljena za moške obleke. Spekter se giblje od svetlega Napolija bluza, do svetlejših odtenkov in seveda temnejših polnoči in modre obleke, ki jih lahko skoraj vse nosite.

Poznavanje, kaj nositi z modrim obleko je lahko težka in včasih dolgočasna naloga. Imeli boste več modre barve, ali pa boste izbrali nekaj naključnih barv in resnično zmešali stvari. Nato pride vprašanje, ali nosim rjave čevlje ali črne? Kaj pa srajco, bo roza ali belo delo? Toliko vprašanj.

Da bi odgovorili na nekaj, smo sestavili izbor najljubših ulic, slave in katalogov, ki najbolje prikazujejo modre obleke. V njej je več kot 40 primerov moških, ki delajo modre obleke, kot so moški. Boste našli, da smo pokriti enojno prsi in nekaj dvojnih prsi.

Preprosta pravila, ki jih je treba upoštevati pri uporabi modrega obleka

 • Držite se svečke bele srajce ali svetlejšega roza ali modre barve. Te barve ustvarjajo malo kontrast, ki omogoča, da vaše modro obleko pop.
 • Ko gre za vezi, je svet ostrica. Raje mi je črna ali mornarica, a tudi rdeča, bordo in zelenica bo tudi delo.
 • Kot je bilo že omenjeno, so sprejemljivi tudi črni ali rjavi čevlji. Čipke ali hlače so v redu.
 • Če je vaša obleka dobro nameščena in krajša v nogah in telesu, se oblečite s polo majico in nekaterimi patikami. Lepo se bo spremenila v poletnih mesecih.

Strokovni nasveti o tem, kako nosite modro obleko

Modra je nova mornarica v zadnjem času bačena, medtem ko je klasično morsko obleko težko premagati, pogled po katerem koli velikem mestu na svetu kaže, da je trenutek za modro obleko prav zdaj.

S povsod navadne obleke v zadnjih letih, modra omogoča podobno vsestranskost v kombinaciji srajce / kravato (iti s skoraj nič), vendar ima znatno več udarec na ulici / pisarni / pubu. Vendar bodite previdni pri tonalnosti, se najbolje izogibajte električnim ali nasilnim bluesom, 2-3 odtenkov lažje od vaše mornarice bodo delovale največ.

Naše priporočilo, za družbo par z modro modro ali tanko črtasto svetlo modro srajco in temno kostanjev oxford čevelj. Za bolj pustolovščino med nami, odrezani ovratnik, krepko potrdilo srajco, pomaknjeno z močnim foulardom ali paisley kravato, bo odstranilo to konzervativno oznako, ki ste jo že več let poskušali pretresati. Seznanjajte z marmelado, da ostanejo sartorial korak pred starim matičnim dvojnim menihom v hladilniku vode.

Občasno je modra obleka v lahki tropski volni ali bombažu podcenjena z elegantno hrustljavo belo srajco (brez kravate), belo platneno žepno, mavec ali čevlji za vožnjo. Modra je barva zaupanja, tako da poznate vajo, ga nosite tako, kot mislite.

- Drew Hoare, bivši direktor marketinga - MJBale

Kaj iskati pri nakupu modrega obleka

 • Izogibajte se odtenkom, ki ne delujejo v podjetju, npr. Brez otroka ali električnega bluesa.
 • Izberite kakovostno krpo.
 • Izogibajte se smeti sijočo tkanino.
 • Izberite obleko, ki jo lahko ločite za različne priložnosti.
 • Bombažne in lanene obleke so boljše za poletje, medtem ko so mešanice volne in kašmirja primernejše za zimo.
 • Izogibajte se poliestru - ne želite, da bi izgledali kot Homer Simpson.
 • Pojdi na jopič za obleko s patch žepi, če želite poskusiti nekaj drugega.

1/52

Kredit: Sartorialist

2/52

Kredit: Sartorialist

3/52

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi