Najnovejša zbirka IKEA bo Fashionistas, Sneakerheads & Skate Enthusiasts Plitke solze radosti

Anonim

IKEA je uradno osvetljena. To je hude zveri na SPÄNST-u, sodelovanje v pohištvu med etiketo STAMPD, ki je namenjena prikazovanju vaših najnovejših niti in elegantnih nastavitev.

Presenetljivo kurjeni kosi segajo v vse od cenovnih rolk, do prosojnih kovčkov, stolov in s kapuco. Modeli so zasnovani zahvaljujoč ustvarjalnim duhom Chrisa Stampa, ustanovitelju STAMPD-a in oblikovalcu pohištva Maji Ganszyniec.

Rezultat je seveda skandinavski, a z enobarvnim monokromatskim zvijalom, ki ga IKEA pravi, ni samo pohištvo doma - to je življenjski slog.

"Moda in pohištvo sta različna žival, vendar je ustvarjalni proces podoben, " je dejal Stamp v obvestilu družbe IKEA SPÄNST.

"S to zbirko sem izvedel, da je vredno potiskati meje."

Še pomembneje je, da so koščki zbirke precej dostopni. Transparentna škatlica na drobno za 20 ameriških dolarjev, medtem ko je garderoba za 229 ameriških dolarjev. Tudi monokromatični koš za košarko je dosegljiv na 35 USD. Obstaja tudi več naključnih stvari, kot so LED svetlobne palčke, ki naj bi jih vrže v kotiček za ta eleganten industrijski videz.

Žig je pojasnil, da obstaja razlog za to. "Odrasel sem deskanje in drsanje. Tukaj v So Calu je drsanje več kot prevoz. To je kultura. "

Tisti, ki si želijo krovati svojo palico z ulico elegantno, bodo z veseljem vedeli, da je zbirka na voljo za nakup po vsem svetu od 1. maja.

1/7

2/7

3/7

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha