Kako nositi Tuxedo in kje dobiti enega

Anonim

Večina moških se počuti neprimerno, ko gre za prikupne dogodke. Črna kravata? Zelo formalno? Že se že znobi. Toda učiti se, kako nositi tuxedo, je treba praznovati, ne izogibati se. Kako pogosto dejansko dobimo priložnost, da se oblačimo kot bogati in slavni - eleganten črni tux in patentirani usnjeni čevlji z enako raztegnjenimi lasmi - in uživajte v realnosti 007?

Stresan, ne mešan, tukaj je naš uradni vodnik o tem, kako nositi tuxedo. Razčlenili smo glavne dele in dodatno opremo, ki jih boste potrebovali, in ključne stilske nasvete za gimnazijo tuxedo: klasično, sodobno in ustvarjalno.

Kliknite skozi diaprojekcijo za najboljše tuxedos - nizke in visoke cene - to sezono.

Suit

Poglej tuxedo kot priložnost za vlaganje v nekaj lepega. Torej, če imate denar, si oglejte si: luksuzne tkanine, izvrstno detajliranje in rezanje na rokavicah. Odkup stojala? Poiščite preprosto eleganco. Tuš mora udobno prilegati in laskati vašo obliko, vendar se ne sme videti preveč tanek ali suh. Upoštevajte trende, ki se nanašajo na rezanje, ki se pojavljajo na tuksu, ki se lahko razširi na kakršenkoli uradni dogodek. In v prihodnjih letih.

Jakna Pridobite največ iz vašega teksa se začne s tkanino : čista volna je vaša poteza. Medtem so svila (z drobnim koncem), kašmir in žamet iz off-kilter tux materialov, ki dodajajo teksturo in manj klasično dimenzijo sloga v vaš tux.

Zdaj barva . Odločite se za klasično črno ali nočno modro, da se izstopajo od drugih gostov. Burgunda je bolj modna-y, da prevzamejo mornarico, medtem ko medtem, smetana in bež dokazujejo priljubljene jakne.

Najpogostejši stil večerjalnega jopiča, ki je danes v uporabi, je enostopenjska in enojna gumijasta sorta, dokončana s satenskimi lapelami. Vendar pa se je dvojno prsi vrnil večinoma. Torej, če želite danes izjavo, se strinjate s tradicijo.

Nazadnje, reverze . Vrhunske reverze so najbolj tradicionalni slog ovratnika za oblačila s kratkimi rokavi, ki ostvarjajo formalnost v visokih čkovih nad poslovnim mestom. Šolski ovratniki so polirana alternativa, ki pa se bo počutila bolj sodobno in edinstveno med vsemi tipičnimi vrhovi.

Hlače Hlače - na začetku - izgleda malo manj zanimivo. Ampak je poln možnosti. Tukaj je tradicionalna: redna reza za gibanje z visokim pasom. Visoka stopnja lepo sedi, če ste nagnjeni k oblekanju pasu, spodnji del pa zatiče neurejen pas.

Sodobniki bi se morali odločiti za hlačne hlačke za tanke noge, s srednjim porastom. Za dotik luksuza, zakaj ne poskusite saten pas, sodobna alternativa okoren cummerbund, ki se danes ne uporablja veliko.

Tkanine . Pojdite samo za tkanino, tkano iz volne - in z mešanico mohera, tako luksuzno. Toda, nikoli žamet, ker se nagiba k situ in izgleda poceni. Obstaja zabava, ki jo je treba imeti z vzorci, vendar pa tradicionalno s satenskim tuxedo pade po hlačah ali izjavo, ki je pletena, kot je črno-bruhanje - dotik vladavine v punku / kraljevstvu do vaših dno.

Bow Tie Kravata za kravato je vaša krono. Odpustite se s posnetkom ali predhodno vezanim, to je samo lenoba. Samonastavni loki omogočajo veliko boljšo končno obdelavo, ki je odprta za personalizacijo velikosti, oblike in sloga, v primerjavi s prikrito zapletenim posnetkom.

Barathea svila je tradicionalna vezna tkanina - matirana in zrnasta v teksturi. Danes je bolj priljubljena sijajna svila in saten, vendar pa je nekaj o barathei. Za plišasto alternativo pojdite na žamet, vendar le, če nosite volneno jopico. Ne ujemajte žameta za žamet. Tradicionalisti ali prvi časovniki, naj bo črn. To je tvoja najvarnejša stava.

Kako oblikovati Tux

Črna kravata

Tradicionalni ansambli za črno kravato sestavljajo večerna obleka, bela srajca in kravato. Srajca bi morala biti bela večerna srajca s krilnim ali odbojnim ovratnikom, pa tudi zrna, francoske manšete in čepi. Kravata za kravato naj bo v istem materialu kot vaš rever, čevlji pa morajo biti črni čevlji Oxford in v patentu za dodatno kategorijo.

Največja razlika? Nega. Osredotočite se na dobro ohranjeno brado ali pojdite s čisto obrito. Za vaše lase imate še več izbire: bočni delček, bunka z nizkim človekom ali sodobna skleda? Spustim.

Sodobna

Pravila za oblikovanje tuxedo se prepisujejo vsako sezono, kar vodi v vedno spreminjajoče se posodobitve. Tuxedo je bil razdeljen v oblačilo za večerjo in hlače se ločuje tudi, da se igra z barvo in materialom.

Poglej bordo, globoko vijolično in olivno zeleno za sodobno barvo kože, temno mornarico ali modro modro, ki je najbolj klasična odtenka (poleg črne barve). Zamenjajte oksforde za manj formalni derbi ali čevelj za modni trak za sodoben udar.

Toda dodatki so vaša priložnost za pavo: mati bisernih zapestij, plavajočo žametno kravato in pastelno svileno boutonniere in pajslejev žepni kvadratni identifikatorji, ki jih tradicionalna črna kravata ne bo dovolila.

Ustvarjalnost

Večerni del jakne je človeški pametni priložnostni prijatelj v teh dneh. Popoln nočni čas, se odločite za temno obarvano žametno večerno jakno s cvetličnim detajlom žakarice, če želite vzorce in teksturo. Vrhunski rever je oblikovalska izjava, posodobljena s črno majico s kratkimi rokavi - brez kravate - s tanjšimi hlačami in jodhpurskimi čevlji - Chelsea, ki ima usnjeno oblačilo, ki daje glam-rock konec ovojnini.

Občutite evro-chic, pri jakni preklopite dlančnik s finim profilom. In boemski bi moral pogledati na srajco z odprtim vratom, zdrsniti na žametno črpalko ali mavca z rese ali vezenim detajlom. Odtrgajte kravato za trebušno vrvico. Très chic.

1/14

Brioni

BUY

2/14

Brunello Cucinelli

BUY

3/14

Dolce & Gabbana

BUY

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi