Kako obesiti pin in kje jih kupiti

Anonim

Lapel pin je klasična moška oprema, ki je v tej sezoni naredila resnično tekmovanje v modi (in ne pomeni samo, da je dan tekmovanja). Ampak, ne vem, kako nositi lapel pin, niso vsi gents pripravljeni, da svoje stave na presenetljivo dekoracijo obleko.

Da, napačna pin ima potencial, da izgleda kot poceni, novostni dodatek (lahko pa tudi določene vezi in jih še vedno nosimo). Pri pravilni uporabi, pin dodaja osebnost v obleko, oblačilo, ki je težko oživiti glede na naše možnosti barve: mornarica, siva ali črna?

Odpiranje za krpico kaže tudi staro okus, ki je osvežujoč, saj je večina moških mrtvih za brezčasne lastnosti moških oblačil (ali vas lahko zanima v žepni uri, stari klobuk?)

Od poslovnega urada do spomladanske poroke (in pametnega casual večerja na koncu tedna), imamo nasvete in trike o tem, kako naj nosilec vrvice za sodobnega človeka. Te kvote so všeč.

Kliknite skozi diaprojekcijo za nekaj najboljših zatičev za zatikanje, ki jih želite kupiti zdaj.

Vrste igle

Boutonniere Boutonniere je cvetlični zatič in je najbolj formalna možnost. Če je to verodostojno, lahko vzamete rožico, da bi se spustila v vašo gumbnico in jo pritrdila s čepom. Ampak potem, vedno obstaja možnost, da bi se morda celo čez dan, tako da bo obleka videti več posušenega vrta kot spomladi sveže.

Ne v pravo stvar? Pojdite na materialno cvetno možnost. Izdelana iz svile (najboljše tkanine iz faux-cvetov), ​​ta rešitev za enkratno uporabo ne bo omejena, niti ne bo ogrozila vašega sena.

Long-Stem zatiči Za sodobni gent, lapel pin nosi steblo in prihaja v toliko spremembah kot verigo vratu, zapestnico ali prstan. Izdelane iz kovinskih materialov - zlato, baker, srebro ali mat črno, priljubljeni modeli vključujejo perje, glave živali in geometrijske oblike. Te zatiči bodo pritrjeni s pritrdilnim zatičem.

Značke / Mini Pins Nazaj v vojsko, kjer so bili noži oblečeni kot priznanja, priponke dodajajo barve in teksturo, ki ustrezajo lapelama. Tako kot z dolgimi stožčastimi zatiči, so se preselili iz nacionalnih zastave, zvezd ali ščitov na bolj luksuzne zaključke. Podobno kot zapestne gumbe, ki prihajajo v materino biser, oniks in druge dragocene kamne.

Kako ga pripeti

Prvič, priponka na lapelu mora biti vedno postavljena na vaš levi rever, severno od žepnega kvadrata (kar je lahko prijeten dotik v enakem razmerju s kravato).

Praviloma pritrdite zatič (ali držite steblo svojega boutonniereja) skozi gumbno luknjo, ki jo najdete na reverju. Če vaša obleka nima, ga potisnite naravnost skozi material (luknja ne bo ostala v oblečeni tkanini, potem ko je zatič odstranjen, če ga previdno previdete).

V nasprotnem primeru prosite krojač, da na hrbet reke šivi neprekinjeno nit. Nica bo držala zatiči na mestu, ne da bi prodrl v tkanino. Postavite zaponko, tako da se nahaja pod enakim kotom vašega reverčka. To je še posebej pomembno pri dolgih stožčastih zatičih, kjer se zatič pregiba nazaj skozi čelno sprednjo stran pred pritrditvijo.

Kako v slog

Formalna cvetlična Going črna kravata ali formalno? Pametna tuxedo je samo v kompletu z boutonnierejem. Vzemite luknjo vašega vrha ali šalovega reverja in si ogledate cvetlični steber, pri čemer se odločite za cvet z eno rdečico, kot je vrtnica (realna ali svila), če je črna kravata za obleko (v rdeči ali beli barvi glede na vašo večerjo). Če ste ženin ali poročni gost, igrajte se z barvnimi vrtnicami ali s krpo vašega najljubšega rože. Bili bodo navdušeni.

Krepko kontrast Želite iti vse-out? Pojdite na svetlo boutonniere ali navojnico in jo kontrastirajte proti jopiču. Ključ tukaj je vedeti, kako barvo ustreza vaši obleki. Potem pa se odločite za svojo pot. Za izjavo par skupaj primarnih barv - rdeče, modre in rumene - skupaj ter nato prilagodite ton in senco, nenasičene suknjič rdeče, tako rumeni in modri boutonniere pop. Srajca naj bo nevtralna, še posebej, če je kravato tudi vzorčeno.

Tonal Več sramežljivega tipa? Poiščite barvne tonove, ki se barvi suknjiča ujemajo s svojim čepičem, zato je bolj pogled na teksturo kot delitev barve. Analogne barve, kot so blues in zelenice (ki se nahajajo drug ob drug drugemu na barvnem kolesu), so enoten pristop k stylingu. Samo prepričajte se, da dodate v sidro nevtralni odtenek - na primer belo, bež ali črno - za osnovno barvno pranje.

Kovinski preprosti kovinski žebljiček je zanimiv dodatek obleki med delovnim tednom in pameten datum večerje. Bodite prepričani, da se ujemajo barve pin z drugimi kovinami v vaši obleki - pazi, pas, zapestno zanko, zvonjenje - in nato vodijo nepotrebne kovine nazaj. Naredite stran z ovratnikom in sponko za sprostitev, da naj bo žepek govor. Kot okusni kos nakita bi moral biti kovinski čevelj bliskovita detajl, ne pa lahkoten metulj, pritrjen na prsih.

Plasti Za pameten priložnostni videz, ki vključuje sloje, pa je krepak (ali dva) dodan teksturi in dimenziji v nevtralni bombažni bombaž. Odporen s prikupno srajco in kravato, ključ za več dodatkov je tekočina; naravno spuščen šal in zmečkan zložen žepni kvadrat, ki ublaži formalnosti kotnega ovratnika in zlepljen tič-voz.

Kravato v kobilici vašega pinja z odtenkom v šali in boutonniere s cvetličnim v žepnem kvadratu. Natisnite fotografije na lestvici, še posebej, če ustvarjate kontrast in je elegantno zaposlen.

Kliknite skozi diaprojekcijo za nekaj najboljših zatičev za zatikanje, ki jih želite kupiti zdaj.

1/17

Charvet

BUY

2/17

Reclaimed Vintage

BUY

3/17

Brent Wilson

BUY

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi