Kako Rock Longline Pieces (in lastne ulice z razredom)

Anonim

Znameniti ga je Kanye West, urbani šikerji in luksuzni rock 'n' valji, parangal je postal velik trend za moške kot udoben, eleganten videz.

Uradno je bil na ulici označen z b-balerjem New Yorkers, ne-laddami Londonci in stojnicami za bien stil v Parizu. In več slavnih oseb, kot sta Russell Westbrook in Lenny Kravitz, gredo dolgo.

Ne glede na to, ali je protiprizna slog vaša stvar ali ne, je paralelno tukaj, da ostanemo v tej sezoni in se zavzemamo za nevednost - na dolgi, je samo navaden narobe. S klikom na slide show za glavne parangale letošnje sezone vam bomo pomagali, preden začnemo poslovati.

Breaking It Down

Paralelni trend - kljub svoji sproščeni, nežni videz - ima nekaj pravil. Pomisli minimalno. To pomeni, da barve ostanejo nevtralne (črna, bela, mornarica, siva, zelena, rjava itd.). Enobarvni odtenki so videti elegantno, kot tudi blokiranje barv, z minimalnimi odtisi.

Longline je vse o strjevanju in podaljšanju zgornje polovice telesa. Za kratkega človeka držite rezanje parangala tanek, zato vas dolžina ne pogolne. In eksperimentira z aktivnimi tkaninami, kot so najlon, saten in neopren, pa tudi hladnejša posteljnina in bombaž. Praznina barve, teksture in kontrasta je tam, kjer je parangal globoko. Beri naprej za ključne parline kosov.

T-majica

Majica je najpogostejši modni predmet, ki ga imajo gospodje. Sedaj nosiš enega, kajne? Pri trenda parangala obstaja nekaj sort. Prvi je "drsalec"; prepoznana po prostem, prostem teku. Odlično za gibanje in aktiven gent, majica nekje pride brez rokavov. "Boxed" je bolj oblikovan in strukturiran ter idealen za plastificiranje; medtem ko je "prevelik" klasičen, širok in kvadraten, tako da se ohlapno razteza po parnih suhih dnah.

Sedaj izberite svoje dno. Obrezane tanke kinone pod bombažnim blazerjem ustvarjajo pametnejši videz z brezkrtačnimi Derbies, medtem ko suhite kavbojke, usnjeni kolesarji in neonske teniške torbice ponujajo bolj rockstar-urbano privlačnost.

Pletenje

Pariški pleten prihaja v dveh sortah: kardigan in pulover. Tipične vrste tkanin in tkanin veljajo za parangale; čeprav fino pletene pletenice ponavadi delujejo bolje, prihajajo z lahkoto silhuete. Oba bi morala biti nestrukturirana in ohlapna za bolj sproščeno gibanje.

Papir je treba nositi odprte (da bi se izognili izgledu kot volnenega rožka), z rokavicami se nagne in prilegajočo na ramena in prsni koš. Dolžina ne bi smela preseči niti stegna. Nosite ga nad tankim tankovim dezenom in sproščeno prilegajočo majico, da poudarite odprtost.

Pulover mora ostati okrog vratu (nič "V'-ed") in zapestne zapestja dajejo puloverju nekaj več oblike v pariškem slogu. Nosite nad klasičnimi lutkami za ulico, ki nosijo vibo ali kino, bolj ponovljen pameten priložnostni videz. Vsi pod plastmi morajo biti lahki, da bi se izognili kakršni koli razsežnosti za pletene.

Srajca

Srajca s kratkimi rokavi je na voljo v dveh stilih: ovratnica ali mandarinski ovratnik in tipična kolarirana srajca. To je odlično za delo s prilagojenim kosom v uličnem videzu, zlasti za priložnostno nočno obleko. Držite ramena in roke vgrajene, saj ima trup še malo dodatnega prostora - ne pa v škatli.

Dolžina ne sme trajati dlje kot polovica navzdol po stegnu (dlje ko je bolj tvegano), nikoli pa ne smete potegniti dolge stile, saj je zasnovan za vse, da se družijo. In srajca je najbolje videti s pritiskom na gumb, ki je pritrjen do konca. Nikoli ne nosi kravate.

Za poletje sezujte srajco v lahkih bombažnih kino ali perila v obloženi, japonski fit; medtem ko se za zimo ne počuti kot hladno s plastmi: dodajte plašč in temno dekoracijo v tanko prilegajočo se, da se ujemajo s plodnostjo vremena.

Bomber

Najpogostejša oblika dolge vrhnjih oblačil je jakna bombaža. Medtem ko se dolžina lahko spreminja, od zgornjega pasu do skoraj kolena, je treba bombašu približati enako kot normalni bombnik. Contrast rokavi v usnje ali denim so ogromen trend, dodajajo Varsity jock estetike.

Odlično je za nanos, tuljave in skakalke, ki jih povezujemo s kul superge. In njegova dolžina pomeni, da bombe lahko zamenjajo mac ali jarko za sodoben vzlet na klasičen zgornji plašč. Samo tega otroka ne nosi v pisarni.

Kliknite slide show za glavne parangale sezone.

1/7

Saint Laurent

Legenda Hedi Slimane si prizadeva za parangalke in tartanske odtise v tej sezoni za Saint Laurent.

2/7

Y-3

Partnerstvo Adidas X Yohji Yamamoto ponuja japonsko športno paleto.

3/7

Ann Demeulemeester

Dolga in vitka je bistvo Ann Demeulesmeester. Plavajoča znamka doda težo trendu parangala.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi