Kako prekleti z delom (skoraj nič)

Anonim

Nikoli ne ustavi ustvarjanja napredka. Skrivnost nikoli ne bo zadovoljna, iskati delo in aktivno loviti stvari, ki vas bodo napredovale. Poiščite tisti del, ki mora imeti več, da bi bil več.

V zadnjem času se je zataknil v pešpoti in ni videl fizikalnih ciljev, za katere si končal?

Potem je čas, da naredite nekaj sprememb, ker to, kar ste počeli, ne deluje. Ljudje se bojijo sprememb, zato, če jim boste dali preveč hkrati, se nagibajo k nenadoma in se vrnejo nazaj v svoja območja udobja.

Tako lahko majhne spremembe ključ do trajnih rezultatov telesa. Preberite in se učite.

Break stare navade

Čas je, da pokličete

Vsi smo jih imeli, a pravkar ne maramo, da priznavamo, da nekaj čustveno jedo čokolado, nekaj je vikendov, nekateri preprosto ne morejo živeti brez sladkorja dan; to so vse navade, ki smo jih razvili in pustili našim možganom, da so v redu.

Edini način za spremembo je, da prekinete ciklus in spremenite svoje razmišljanje glede teh navad, pravijo, da traja tri tedne, da bi resnično navdušili navado, PRIČO SPREJEMO, pravim.

Izberite tistega, ki ga poznate, da ga morate spremeniti in pojdite po njem; boste presenečeni, kako enostavno je odreči se.

Jej več. Zdrave maščobe

Kakšna narava namerava

Zamenjajte rdeče meso za nekaj mastnih rib nekaj nočitev na teden. Ribe, kot so losos, postrv in skuša, so pakirane z zdravimi omega-3 maščobami, ki pomagajo zmanjšati vnetje v telesu in povečati svoj spomin ter znižati telesno maščobo. Dodajte avokado in arašidovo maslo na vse, kar lahko.

Pripravite se na živila, bogata z beljakovinami

Čokoladne proteinske kroglice

Zamenjaj svoj sredinski jutranji kolačni preliv, pojdite na nekaj zdravega, ki je visoko v beljakovinah, kot so surovi oreški, semena, pločevinke, beljakovinska kroglica, arašidovo maslo na riževih tortah ali palčke hummu in veggija.

Snacking na beljakovinah bogata hrana med obroki je najboljši način za omejitev sladkorja cravings, in vas vzdržujejo, dokler vaš naslednji obrok dal vas popoln za daljše. Tvoja pasica te bo ljubila tudi za to.

Pojdi ven iz vadbene plošče

Ali se dvignete, kolega?

Koliko časa greš v telovadnico in delaš iste vaje, iste repopulacije, enake uteži?

Da, morda boste nekaj tednov ali mesecev spremljali program, vendar v kakšni stavi se boste sčasoma vrnili na tisto, kar najbolje poznate - udobje. Ne morete pričakovati, da se bo vaše telo spremenilo, če ga ne boste izpodbijali.

Pridobite si strukturiran načrt usposabljanja, ki je progresivno prilagojen vašim ciljem.

Spremenite naročila za jutranjo kavo

Velike stvari prihajajo v majhnih paketih

Kako vzamete kavo vsak dan? Izbira kave lahko vpliva na število kalorij, ki jih porabite vsak dan.

Če ste piti pite in je všeč, vsaka skodelica vam daje okoli 340 kalorij. Velik kapučino vsebuje 207 kalorij.

Najboljši način za znižanje kalorij za kavo je naročanje manjše kave, izogibanje dodajanju aromatiziranih sirupov, sladkorjev in uporabo naravnega sladila, kot je stevia, ali še bolje, da je kratka črna.

Ne preskoči z zajtrkom

Vsakdo je kriv za to

Ena stvar, ki jo mnogi ljudje naredijo, je preskočiti zajtrk. Mogoče je zvok klišeja, ampak zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.

Z enostavnim pranjem in zdravjem vsak dan zjutraj, kot so jajca, avokado in nekaj špinača ali zelena beljakovina beljakovin, boste pomagali preprečiti tiste navadne jutranje energije in želje za kavo in sladkarije.

Zajtrk vam nudi dober delež vaših dnevnih hranil in vam pomaga pri dnevnem zdravem prehranjevanju

Pravzaprav imaš načrt

Učinkovite majhne spremembe za drastične rezultate

Ne boste dosegli svojih ciljev življenja ali telesa brez trdnega načrta poslanstva. Pridobite si roke na načrt usposabljanja in prehrane ter si postavite cilj in si prizadevate vsakogar prekleti dan, dokler ga ne razbijete, nato postavite palico še višje.

Poskusite uveljaviti te majhne spremembe v svoj teden in si oglejte rezultate raketnega neba. Ne sme biti vedno drastična sprememba, včasih so najboljši in najnujnejši rezultati prihajajo od tu.

Disciplina je, kjer boste videli, kako napredujete, ki jo je vojska vzbudila od prvega dne. Ne bodi len, prevzemati lastništvo in spremeniti danes; nihče ne bo storil za vas.

Scott Evennett je strokovnjak za zdravje, fitnes in miselnost, ki je služil v Avstralskem specialnem operativnem poveljstvu (SOCOMD) kot avstralski komandant

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi