Kako obleči poslovno priložnost in posedovati svoj pametni uradni slog

Anonim

Delovno mesto postaja vse bolj priložnostno (krivimo te in preklete Adidasove sandale, Zuckerberg), to pa ne pomeni, da bi moral biti v pisarni podoben vsakemu drugemu zvočniku. Čas je govoriti, kako obleči poslovno priložnostno.

Ni poslovno-y, vendar nikoli preveč priložnostno, pojem rafinirane, a udobne kode za pisarniško obleko je nevarno dvoumno, brez nekaterih konkretnih perimetrov. Bili smo priča grozoti: moški v slabo nameščenih srajcah, vreče s hlačami in neodločljivi blazerji, neuspešni v pisarniškem slogu in podzavestno zdrsnejo po lestvici podjetja. Ni prepozno. Preberite o poslovnem priložnostnem slogu in ključnih delih, za katere je vredno vlagati.

Kliknite diaprojekcijo za najboljše poslovne priložnostne kose in kje jih kupite.

Osredotočite se na fit

Zlato pravilo, v vsakem prilagojenem smislu moškega sloga, je nakup oblačil, ki vam ustrezajo pravilno. Nič ne uniči obleke - ne glede na oblačilno kodo in ne glede na to, kako drago so oblačila - kot slabo nameščen jakno, srajco ali hlačna nogavica. Nekateri moški običajno nosijo oblačila v velikih, kar izgleda, medtem ko drugi vztrajajo pri "suhih" krilih, ki so preblizu na telesu. Prva skrivnost, ki je pametna, je pravilna.

Zgradite z osnovami

Ko ste privezali, lahko začnete graditi svojo garderobo. Začnite s koščki, ki jih je enostavno mešati in se ujemati, tako da lahko dobite največji udarec za svoj denar, zamenjate jakne s hlačami in srajci s povezavami za drugačen videz vsak dan.

Ko zgradite trdno omaro, polno sponk, lahko začnete ustvarjati s teksturo, barvo in vzorec. Zdaj, preberite za kosov, ki jih boste potrebovali, da oblačite poslovno priložnostno.

KUPI PRIČAKOVNE OSNOVE @ ASOS

Business Casual Essentials

Če skrbno sestavite svoj izbor bistvenih elementov, boste lahko dosegli najvišje stopnje vsestranskosti z najmanjšimi stopnjami napora (kar je ključnega pomena zjutraj in še niste imeli še kave).

Blazer

Slepite stvari s prileganjem, jakna naj bo kvadratna in potegnjena na ramenih (ne peak) in se razrežite tanko po straneh in končajte tik pod ritjo. Ročaji, ki se nahajajo nekaj centimetrov nad palcem, se lahko prikažejo na manšeto s srajco. Oglejte si krojačo, da vse to uredite zate.

Pokrivajo zimo, poletje in vsako temperaturo med njimi, morate upoštevati tri suknjiče. Prvič je klasični mornarski blazer, v eni zasnovi prsnega koša z vrvico ali zarezo. V lahki volni je mornarica manj izpraznjena od črne in je dovolj temna, da laskira vaše telo in takoj omili vsak pogled.

Za hladnejše jutro oblečite sivi tweed blazer v sivi barvi. Idealno je, da vbrizgate teksturo (odgovor moške obleke, da dodate zanimanje za barvo bloga s čudnim tiskom), in bo dobro deloval tudi z drugimi občutljivimi tkaninami v vaši obleki, kot so kašmir kardigan, svilena pletena kravata in srajčka s komarjem.

Ko je vročina vključena, vam bo v pisarni omogočil hladen čisti bombaž ali perilo. In tople, zemeljske tone bodo razsvetlile pisarno, plavale v morju morskih suknjičev, zaradi česar se boste izkazali za dober razlog.

SHOP @ ASOS (CHEAP) SHOP @ MR PORTER

Srajce

Slabe majice so pogoste, ker nismo vsi modeli in sorazmerno od vratu do pasu. Spet najprej namestite prvo v ramena, Potem se premaknite čez: prostor med ovratnikom in vratom mora udobno namestiti dva prsta, pri tem pa se mora objemka s srajco spraviti v palec.

Če so vaša ramena široka, poiščite slim fit design ali razmislite o pridobivanju pikada; dva preprosta ravna šiva postavita v hrbet srajce, da bi se uničili v tkanini. Ta vodnik za oblačenje srajce vam bo pomagal odločiti, katera tkanina je najboljša za vašo podnebno in oblačilno kodo. Na splošno so srajce Oxford preizkušeni gumbi navzdol in prihajajo v mnogih barvah, vzorcih.

Očistke očitno najlažje ujemajo, zato se najprej osredotočite na standarde, kot so bela, svetlo modra in bledo rožnata barva, premaknite se v svetlejše barve in vzorce, kot so črtice, čeki ali ginghamske različice. Vedno imejte v mislih, da bi morali biti bolj poslovna kot priložnostna, zato nosite samo srajco, če je ovratnik vstal brez kravate.

SHOP @ MR PORTER

Hlače

Zaradi zmanjšanja jopičev v pisarni v zadnjih letih so hlače bolj pomembne kot kdaj koli prej. Torej začnite vlagati zdaj. Chinos - v srednje težki bombaž - so vaša izbira za pol formalne delovne obrabe. Držite se klasičnih barv - mornarice in kamele - in se odločite za fit, ki je tanka, a ne suha.

Hlače se znova ločijo, znova v večnamenski barvi, naslednjo stopnico navzgor, sivijo v sivo ali bež, zlasti v zimskem času v bogato flanel ali velduvo. Sedanja obsedenost moškemu oblačilu z oblečenimi hlačami bi se morala resnično zmanjšati (vlagati v eni ali dveh največjih). Če ste po brezčasno držijo redne dolžine, kot trendi pridejo in gredo.

Na koncu je kavbojke primerno - dovoljenje za delovno mesto. Pojdite na nekaj več na formalni konec jinskega spektra: sredinsko do temno pranje in absolutno nobenih zrušitev ali težkih gubic. Pisalne kavbojke morajo biti tudi tanke, nikoli suhe. Kaj je za druge denim? Prosim, ne hlače.

TROUSERS SHOP @ MR PORTER

Čevlji

Klasike obleke so najvarnejše, ko gre za vašo obutev. Loafers, Oxfords, Derbies, brogues in monk trakovi bodo vsi videti dapper v pisarni. In, bo kompliment vsakega zgoraj omenjenega dela, na podlagi vašega videza, saj je vse združeno.

Običajni petki lahko omogočajo, da se obleči za minimalno, čisto rezano skodlo za delo, vendar spet, tako kot z jean-pravilom, najprej preverite s svojim šefom.

Za kakovost je usnje vedno boljše, pri izbiri barve pa se drži črne, rjave, oksidne in rumene barve. Poleti poskusite z barvo in celo s krpo. Ta priročnik - kako nositi obarvane čevlje - vam bo pomagal.

SHOP SHOP @ ASOS SHOP SHOP @ LUISA VIA ROMA

Izbirne poslovne priložnostne dodatke

Če res želite obleko, ki pravi: "Grem naravnost na vrh, bolje začni s čiščenjem iz tega kota, ASAP, " ste pripravljeni, da v te mešanice vnesete te neobvezne poslovne priložnostne dodatke:

Polos

Polo prevzame majico z gumbom navzdol za enostaven poslovni slog. Če pride v bombažni peku ali v retro pletenec, se ovratnik lahko obleče na vrat, da se čisti konča.

V nasprotnem primeru pustite zgornja tri gumba odprta in naravno razpršena, tako da se obarvate poletno dvojno oblečeno jakno in svetlo obarvano kino (in mavca), da bi se odigral počutje za delo, ki bi lahko bil praznik.

Knits

Če ste tip, ki nosi boleče barve, potem pulover je odličen predmet oblačil, ki bi sicer navdušila delo garderobo malo pop. Izogibajte se puloverjem z nenavadnimi vzorci, pa tudi vse, kar je z debelim merilnikom (na primer kabelsko pleteno).

Pravi pletenec mora po potrebi premakniti pod suknjič, vendar mora biti dovolj težek, da ima lastno solo. Najboljši prihajajo v barvnih delih, tanko prilegajo in sedijo na dolžini pasu, s prefinjenim rebrastim robom in manšeto. Cardigani so odlična zamenjava blazerja in pošteno boljša s kravato, ki vedno zapusti spodnji gumb.

BUY COOL KNITS @ MR PORTER

Končna beseda: Accessorise

Pridobivanje teh bistvenih pisarniških predmetov, igranje z barvami in kombinacijami tiskanja ter dodajanje ali odvajanje tradicionalnih oblek za prijeten videz, to je supercharged.

Nazadnje, ko gre za dodatke, pravimo, da je manj. Dodajte usnjeno folijo v roko za ročno uro in odstranite kravato, pri tem pa se držite ideje o "priložnostnem". S poznavanjem pravil, jih lahko zdaj upognete malo in ne izgledate kot bedak. Tako Italijani to počnejo. Sprezzatura!

KUPITE NEKA OPREMA

1/21

Brunello Cucinelli folio

BUY

2/21

Cambridge Satchel folio

BUY

3/21

Skupni projekti sneaker

BUY

Zanimivi Članki

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

Bela obleka srajce, ki se nikoli ne bodo izogibale slogu

35 Eleganten pogled 35. rojstnega dne Ryan Goslinga

Shirt & Tie Combos, ki vas bo opazil za prave razloge