Brendi za najbolj vročo moško sponko, ki vam bodo pomagale preživeti vsako zimo

Anonim

Ko se boste pripeljali do naslednje snežne nevihte ali morda tega hitrega smučarskega potovanja v tujino, boste morali vlagati v zanesljivo, vsestransko in seveda stilsko moško vrhovno obleko. K sreči več blagovnih znamk vstopa na trg z visokotehnološkimi oblačili za smučanje, pohodništvo ali bravanje zimskega mraza, da bi dobili nekaj mleka v mestu.

Vsak ponuja izbor gilets (aka telovnikov), dol v napolnjeni parkerji, lupine in preprosti pršni jopiči, tako da ste gotovo pokriti v vsaki situaciji.

Preučili smo izbor blagovnih znamk, za katere verjamemo, da so vrhunec sloga in kakovosti na današnjem moškem trgu za večje obleke - še nekaj bolj naprej, drugi primerni za vašo prihodnjo arktično pustolovščino. Vprašanje je, kaj je prav za vas? In kje je naslednja avantura?

POVEZANE: Zimska vozila

1/13

Hetrego

Leta 1916 je Luigi Minardi ustanovil Hetrego majhno obrtno podjetje, namenjeno predelavi in ​​trgovanju s okrasnimi peruti. Zahvaljujoč tej dolgoletni izkušnji, danes Hetrego ponuja zbirko edinstvenih oblačil iz oblačil.

BUY

2/13

Black Yak

V zadnjih 40 letih sta se BLACKYAK in Dongjin Leisure razvijala v gorništvu, zunanji oblačilih in orodju. Od prve blagovne znamke "Dongjin Mountain" leta 1973 smo si prizadevali postati eno vodilnih podjetij v industriji na prostem. Brez napake, Blackyak je blagovna znamka, ki vas bo pripeljala do vrha Everesta.

BUY

3/13

Arc'Teryx

Arc'teryx ima svoje nenavadno ime od Archeopteryx Lithographica, prvega plazilca, ki razvija perje za let in se osvobodi omejitev horizontalnega sveta. Blagovna znamka postavlja svoje cilje na podobne višine: graditi najboljše izdelke za alpinizem, plezanje, snewsports, pohodništvo, vožnjo in življenje med njimi. Njihovo prizadevanje za popolnost pomeni, da ne samo, da športniki in industrijski strokovnjaki preizkušajo novo orodje, tudi sami oblikovalci testirajo izdelke v realnem svetu za celovito oceno.

BUY

Zanimivi Članki

Sneakerologija: Anatomija Nike Air Max 95

Navodila za navdih: 50 načinov nositi modro obleko

Taiwan Loft HAO Design Studio

Epic Man Loft z igralnim krogom