Zgodovinske najkonosnejše patike s samo eno linijo

Anonim

Mislite, da ste umetnik izgubljeni, ker samo risate številke? Zdaj bi bil pravi čas, da ponovno premislimo. Ilustratorji v oblikovalskem studiu Različno so izbrali najkvalitetnejše teniske lase na svetu z uporabo samo ene linije.

Dva francoska umetnika, ki sta za tem studiom, sta od Nikea, Pume, Reeboka in še več do svoje bistrine destilirali nepozabne brke. Vsaka risba se ustvari brez papirja, ki zapira pero, kar ima za posledico viharsko skicirane skice, sestavljene iz edine neprekinjene linije. Čeprav so očitno minimalistične, so slike presenetljivo zapletene in prežete s pametnimi podrobnostmi.

"Koncept kontinuitete pogosto raziskujemo z enim kontinuiranim linijskim kreacijam. Zelo smo povezani s to tehniko risanja, saj se zavezuje k odločnim odločitvam in si prizadevati za čim učinkoviteje, "razlaga drugače. "Čeprav so naše ustvarjalnosti mehek in minimalističen, naš ustvarjalni proces obsega več faz, od katerih so nekateri vizualno bogati in zapleteni. Vedno potrebujemo čas zorenja, da bi spustili tisto, kar ni vsebinsko, in se prepričajte, kaj ostane smiselno in ima svojo lastno notranjo lepoto. "

Oglejte si nekaj svojih modelov zgoraj in si oglejte celotno zbirko na naslovu Differentially.com.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha