Herman Miller predstavil svojo prvo maloprodajno trgovino v New Yorku

Anonim

Sredi stoletja velikanskega oblikovalca Hermana Millerja naredi svoj prvi plen v področje opeke in malte na drobno tega tedna s povsem nov vodilni v New Yorku.

Nahaja se na 251 Park Avenue South v Manhattnu, tloris trgovine je urejen tako, da spominja na sodoben dom. Vsako območje predstavlja drugo sobo, ki prikazuje elegantne in reševanje problemov za življenje, delo, jedilnico, spanje in druženje. Zasloni in zaloge predstavljajo mešanico sedanjega in starinskega pohištva Herman Miller, razsvetljave in dodatkov ter vrsto komplementarnih izdelkov blagovnih znamk po vsem svetu.

"Glavni vodnik v New Yorku je prvič v naši zgodovini, da se je raznolikost in vsestranskost naše skupne ponudbe združila na eni lokaciji, " je povedal kreativni direktor Herman Miller, izvršni direktor Ben Watson. "Herman Miller in njena družina blagovnih znamk sta edinstvena v moči in širini njihove ponudbe. Z upokojitvijo te edinstvene vodilne izkušnje upamo, da bomo navdušili vse naše obiskovalce, da si bodo predstavljali boljša mesta za delo in življenje. "

Proizvajalec, ki temelji na Michiganu, je z več kot 80 leti zgradil zveste zasluge za oblikovalce v srednjem stoletju. Kljub uspehu pa so bili njegovi izdelki na voljo le v spletu in v salonih. Prodajno vozlišče še nikoli ni bilo del načrta podjetja. Vodstvo upa, da bo vodilni NYC pomagal razširiti ciljno skupino blagovne znamke izven svojega zvestega jedra.

"Ljudje, ki nas poznajo in imajo radi, bodo obiskali, vendar smo prav tako navdušeni, da smo se predstavili tistim, ki morda ne poznajo blagovne znamke Hermana Millerja, vendar poznamo naše izdelke", je povedala Linda Choong, podpredsednica potrošnika Hermana Millerja poslovanje.

Dvonivojska trgovina je dejansko vsaka sanjska želja Hermana Millerja. Prostor je svetel, odprt in vabljiv, opremljen z najljubšimi komponentami, kot so Aeronovi stoli, stoli Eames in zofe za bolster. Spremljevalni pohištvo je vrsta dobro usklajenih dodatkov, ki segajo od posteljnine do otroških igrač. Z veseljem se nameravamo zaviti v kotu in jo poklicati domov.

V zgornjem galeriji si oglejte ogled v trgovini.

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha