Tukaj je pravi razlog, zakaj ne vidiš dobičkov za fitness

Anonim

Preprosto, obsedenost ustvarja hiter napredek. Vsi govorimo o iskanju ravnovesja v mnogih življenjskih prizadevanjih. Toda po mojem mnenju uravnotežen pristop prinaša počasnejše in stabilnejše rezultate, v današnjem svetu pa počasi in stabilno ga preprosto ne prekriža.

Pravzaprav sem skozi celo moje življenje nagnila k približevanju stvari s čisto obsedenostjo in strastjo, pa tudi metodo, ki preprečujejo izgorevanje prezgodaj. To je moje ravnovesje.

Največja bolečina prinaša maksimalno dobitke

Stari stavek

Namesto da grem skozi življenje na stalni vzpenjalni vzpenjanju, kot je jogging po hribu, raje preklopim med ravno sprintanje in stalen sprehod. Pomisli, ko greste na run, ta počasen jog je tako dolgočasen! Ni prehitro, ne počasi. To je zmeren izziv, brez veliko bolečin. Sprinting je tisto, kar zahteva maksimalen trud. To je merilo moči, moči, spretnosti in vzdržljivosti.

Vedno je veliko bolečine. To je najhitrejša pot med točkama 1 in 2 in ponavadi nimate motenj. Imate jasen pogled, pogled na tunel. Ne morete misliti na nič drugega. To je čas, ko ste osredotočeni samo na nalogo, ki je pri roki, to je čas izvedbe.

Hoja je na najbolj nasprotni strani lestvice. Nameravate preprosto vzemite lahkoto, obnovite in sprostite čas, čas, da se vrnete v fazo sprinta in ponovite svojo ciljno točko za naslednjo nalogo. Tu je moj um prosto raziskovati, opazovati in čuditi. To je moj čas za brainstorming in razmišljanje. Zame je to praznik, dan na plaži, čas z mojo družino, vožnja po Harleyju.

Beseda "obsedenost" pogosto prihaja do slabe stigme do nekaterih, toda zame je to, kako živim v življenju. Ali poznate dejansko definicijo obsedenosti? Oglejmo si.

POVEZANA: resnica o uporabi peptidov in kako vplivajo na zdravje

Obsesija opredeljena

Poglej, kako slabo si to želiš

Obstajajo tri ključne definicije za obsedenost:

  • Ideja ali misel, ki nenehno skrbi ali uničuje na misel posameznika.
  • Stanje, v katerem nekdo razmišlja o nečem ali kaj nenehno ali pogosto, zlasti na način, ki je z veliko strasti.
  • Dejavnost, ki jo nekdo zelo zanima ali porabi veliko časa.

Morda mislite, da sem nor, vendar mislim, da ta opis ne zveni slabo, če sem iskren. V mojem naslednjem projektu me razburja in razveseljuje. Vrednost obsedenosti se zmanjša na to, na kaj je ta oseba obsedena.

Moje obsedenosti so tisto, kar me spodbuja, da bi bili uspešni, življenje z zdravim progresivnim življenjskim slogom je za mene prednost. Prekite pogled na obsesijo v napačni luči in odprite oči do dejstva, da je le tako dobro ali tako slabo kot stvari, ki ste jih obsedeni.

Obsedenost izhaja iz preprostih ciljev

Pomisli na prvo stvar, ki ste jo kdaj želeli doseči

Spomnim se prve obsesije; Igranje FIFA (nogomet) na mojem PlayStationu. Nadzor nad tem, kako hitro lahko ti igralci odločajo in igrajo žogo z natančno natančnostjo. Pred prikazom predvajanja na zaslonu. Hotel sem, da bi lahko v resničnem življenju hitro razmišljal, želel sem se tako reagirati in igrati tako ostro. Bil sem obseden, da je tako dober kot virtualni nogometaš. Torej sem.

Vsako nadomestno minuto svojega časa bi preživel v dvorišču, ki se je brcnil in se igral z nogometno žogico. Stisnili sem ga proti steni čim bolj močno in se odzvali na odskočno desko, da bi izboljšali svoje reflekse in dotik. Pripeljal bi se na sprints na dovozu, da bi povečal svojo hitrost in moč, včasih pa vlečen smetnjak ali dva za dodajanje večje teže. In še naprej bom preučeval igro tako na PlayStationu kot Fox Sportsu, vse podrobnosti o potezah igralca. Bil bi kapitan vsake ekipe, za katero sem igral (in jaz).

S tem sem bil absolutno obseden, dokler nisem čutil, da sem dosegel svoj vrh in zgradil trdno podlago znanja. Potem je prišel čas, da pogledam nazaj in odražam in izberem svojo naslednjo nalogo; to je precej, kako sem se približal vsem, za kar sem jih kdaj zanimal.

Ko sem v tej fazi, ne bom omejil, koliko ur na dan se bom zavezal nalogam, potrebnim za napredek in učenje, kar pomeni, da se hitro učim in hitro napredujem. Ko ste obsedeni, lahko od začetnika naprej napredujete v zelo kratkem času na zadevni nalogi.

Moj največji odvzem od tukaj je, če se potopite v nekaj, hitro napredujete in uspejte hitro, ne zadržujte se nazaj ali pustite, da vas kdo drug zadrži nazaj. Potegnite svoje sanje, ne glede na to, kako se lahko zdijo nori, da bi se to lahko osredotočilo na druga področja svojega življenja, vendar je v redu, lahko to naredite kasneje.

Ostanite posvečeni strasti v življenju.

Pripravljen, da končno zgradite to prevažano telo?

Tukaj je, kako zgraditi vrhunsko telo posebnih sil, ki temelji na 7-stopenjskem programu, ki ga je oblikoval Scott Evennett.

Scott Evennett je strokovnjak za zdravje, fitnes in miselnost, ki je služil v Avstralskem specialnem operativnem poveljstvu (SOCOMD) kot avstralski komandant

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi