Tukaj je, kako pridobiti veliko, ne da bi šel Broke

Anonim

Jaz bom iskren. Vedno me vprašajo: "Scotty, kako postati velik, ko si ne morem privoščiti članstva v telovadnici in vse te hrane?"

Če res želite nekaj, boste to storili

Danes bom obravnaval te skrbi. Kot v življenju, če res želite nekaj, potem boste to storili. Pomisli, kdaj ste bili otrok, ki želi igrati video igre.

Končali boste vse svoje domače naloge tako hitro, kot bi lahko prišli do tega kontrolorja. Ironično, če vas prosijo, da naredite nekaj, česar niste navdušeni, bi bil običajen odziv: "Zares sem zaposlen, nimam časa"

Enaka načela veljajo za zdravje in dobro počutje. Ne glede na kartice, s katerimi se ukvarjamo, smo vsi sposobni prilagoditi okoliščinam in poiskati način za to, da bo to delovalo.

"Obstaja velika razlika med tem, da nimaš dovolj denarja za jesti in preprosto nimaš proračuna, da bi zagotovil pravilno prehranjevanje."

Nadalje obravnavamo zadevo z nekaj številkami.

  • V Sydneyju se skodelica kave začne s približno 3, 50 USD
  • Tedenska članstva v telovadnici se prodajajo tako nizko kot 7, 95 $ na teden

Zaključek: potrošne navade se lahko vedno ponovno ocenjujejo. Ali res potrebujete ta tretji kapucino?

Če je vstop v telovadnico omejen, bodite hvaležni, da zdravje in fitnes ne določata štiri stene in kup jekla. Oglejte si moj najnovejši vodnik, da se razvajate brez članstva v telovadnici.

Poiščite hrib, obiščite lokalni park, pojdite po hribu, uporabite svoje telo! Ko sem nazadnje preveril, pushups, sit-up in squats niso potrebovali nobene dodatne opreme. Ali pa najdem večino gibanj v mojem programu za usposabljanje v hardcore.

Glede hrane je pomembno, da proračun, načrt in ostanejo dosledni. Obstaja velika razlika med tem, da nimaš dovolj denarja za jesti in preprosto nimaš proračuna, da bi zagotovil pravilno prehranjevanje.

Večina ljudi, ki mi je povedal, da "nimajo dovolj denarja, da bi porabili za prehrano pravih živil", se zdi, da se porabi za druge pomanjkljivosti, kot so alkohol in igre na srečo. Ni to smešno?

Še enkrat imam samo eno stvar za povedati in to je, če res želite nekaj, potem pa se boste zgodili. Potrebno je samo, da zagotovite, da ste na pravi poti.

Če je vaš cilj pomemben za vas, boste vedno našli način, kako se to zgodi. Vprašanje ni "si ga lahko privoščim", temveč preprosto, "kako slabo si to želiš?"

Scott Evennett je strokovnjak za zdravje, fitnes in miselnost, ki je služil v Avstralskem specialnem operativnem poveljstvu (SOCOMD) kot avstralski komandant

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi