Težave v telovadnici, ki vam bodo zagotovile, da nikoli ne boste videli dobička

Anonim

Doseganje vaših ciljev glede zdravja in dobrega počutja traja več kot trikrat dnevno v telovadnici in dodaja kale vaši prehrani. Sprehodite se po prostoru za težo in videli boste veliko napačnih poskusov vadbe. Ti fantje ne samo, da se tvegajo poškodbe, temveč premagajo točko vadbe na prvem mestu.

Ne bodi tak tip. Spodaj so štiri pogoste in včasih nevarne napake v telovadnici, ki bi lahko ubili vaš napredek.

Vrednotenje količine nad kakovostjo

Videli ste fantje, ki izgledajo, kot da živijo v telovadnici, vendar vam v zaprtih prostorih ne potrebujejo spalne vreče, da vidite napredek. Intenzivnost je večja od dolžine časa, ki ga trenirate.

Bolje, da polno plin počakate pol ure, kot pa pol ure. Prihranili boste čas in dobili boljšo vadbo, če se boste potrudili, da boste delali z višjo stopnjo intenzivnosti. Z drugimi besedami, to ni, koliko minut ste vnesli, to je tisto, kar počnete z njimi, ki šteje.

Prenos preveč poudarka na številke

Za razliko od vašega bančnega računa višje številke niso nujno boljše, ko gre za vašo vadbo. Tvoja tekmovalna stran bo morda želela pokazati tako, da izklopi 100 pushupov ali pa zlaga na večjo težo, vendar se upira zahtevam.

Večji poudarek na telesu, kot je pripravljen za ravnanje, je gotovo, da lahko povzročite poškodbe in nastavite svoj napredek nazaj. Bodite potrpežljivi, postopoma povečajte telesno težo in ponavljate, in živeli boste, da bi dvignili še en dan.

Usposabljanje samo za moč

"Raztegovanje je za sissies. Pravi moški dvigujejo uteži. "Ta odnos ustvarja neuravnoteženo vadbo, ki povečuje tveganje poškodb in ovira vaš napredek.

Ne želite zanemarjati večjih področij s pritiskom na samo eno vrsto vadbe (npr. Samo trening moči). Trdni športniki potrebujejo kardio. Trpežnost športnikov potrebuje moč. In vsakdo lahko uporablja raztezanje ali jogo, da bi ustvaril prožnost in skupno mobilnost.

Razmišljanje rezultatov se zgodi samo v igrišču

Vaja je kritičen del zdravstvene in fitnes sestavljanke, vendar je še vedno le košček. 23 ur na dan, ko niste v telovadnici, je prav toliko, če ne več.

Trenirajte trdo, jejte v redu, pijete veliko vode in dobite kakovosten spanec - dobro zaobljen pristop k zdravju je bistvenega pomena za doseganje resničnega napredka. Najboljši način za dolgoročno pridobivanje izredne sposobnosti je, da nastavite način življenja, da podprete svoje cilje.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi