Gunmaker Holland & Holland Pomoč Ustvarite najcenejši Range Rover Ever

Anonim

Dajmo, da se čopič spremeni s poti. £ 180, 000 - to je približno 330.000 dolarjev za tiste, ki se igrate doma. Najnovejši avtomobilski napor Range Roverja v sodelovanju z britanskim proizvajalcem goljufij Holland & Holland je dovolj, da s solzami pripeljejo mamico za pištolo.

Range Rover x Holland in Holland Autobiography Black je izdelek Jaguar Land Rover's Special Vehicle Operations, inženirski oddelek, ki je namenjen gradnji nagrajenih visoko zmogljivih različic vodilnih avtomobilov iz serije Jaguar in Land Rover. Označuje tudi najcenejši Range Rover.

Zunanjost, SUV izstopa od ostalega Rover paketa z navadnim kovinskim zelenim barvnim odtenkom ob posebni izdaji. Notranjost je tam, kjer resnično vidite, da vaš denar gredo na delo, čeprav v obliki nepremagljive razkošje.

Izvršni razred sedežev omogoča najmočnejšim od sodelavcev, da gredo grmičenje v absolutnem udobju. Plišaste tanke usnjene črte skoraj vsake površine in polirani francoski orehov furnir, ki posnema Holland & Hollandov ogenj, ki se razteza od sredine konzole od spredaj naprej.

Zadaj dobi tudi orehove mize, ki elektronsko razporedijo v roke in so utrujene od držanja na aktovke, napolnjene z gotovino. Vrtljiva vrata so umetniška dela z izvrstnimi grafikoni, ki jih sestavljajo Holland & Holland moniker.

Seveda ne morete imeti sodelovanja s pištolami brez pištole? V prtljažniku boste našli usnjeno obrezano aluminijasto in ogljikovo vlakneno omaro, posebej zasnovano za namestitev vašega najbolj cenjenega para lovskih pušk. Pištole same ne prihajajo z nakupom žal.

Dva pogonska enota za avto bo na voljo: 334-litrski 4, 4-litrski dizelski motor SDV8 ali supercharged 5, 0-litrski V8 z 503 KM. Le 40 primerov bo vsako leto v treh letih, zato začnite varčevati.

1/6

2/6

3/6

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi