Vodič za nakup odličnih izdelanih kavbojk

Anonim

To je starostna dilema, ki je že desetletja plesala moške: najti popolne kavbojke po meri.

To ni lahkoten podvig za celo najsvetlejšega gentlega tipa, kaj šele tipičnega bloga, ki se želi počutiti kot doma v svojem najljubšem paru. Veliko dejavnikov pride v igro, vključno z barvo, pranjem, slogom, prileganjem in dolžino noge. In potem je denim kot tkanina sama, od raztezanja do srednje težke do bolj težke in debele selvage.

To je priložnostna nočna mora, s katero sem vesela, da se zbudim - vse zahvaljujoč pojavom prilagojenih dekorjev. Ne samo za obleke in čevlje, denim sedaj postaja zdrava obdelava - ob vsakem casu indigo tkanine raven razreda. Od spletnih storitev do trgovin, ki jih hodimo, naj preidemo skozi znane kavbojke po naročilu, preden se prijavimo na maestro krojene, ki jih je treba obiskati.

Vnesite bombaž

Obstajajo različne jelke, ki se uporabljajo v tekstilu z določenimi "dolžinami sponk" - velikost vlaken, ki se uporabljajo v materialu. Bombaž z daljšimi dolžinami sponke proizvaja mehkejše denim od tistih s krajšimi. Nato se uporablja vrsta bombaža.

Približno 90% jeansa je narejeno iz standardnega bombaža, ki se goji po vsej Kitajski, Avstraliji in ZDA. Lahko se razteza po dolžinah sponke, vendar se pogosto obdeluje za množice, s čimer postaja težje in trajnejše denim. Pima je bombaž z dolgo življenjsko dobo in je najbolj trpežna in vpojna, medtem ko je še vedno lahka. Turški bombaž je dolgoletna vlakna, znana po naravnem sijaju in moči, zaradi česar je bolj razkošno.

Zimbabvejski bombaž je najdaljši hlebec in eden redkih. Znana je po svoji teži, sijaju in sposobnosti, da vpijejo indigo. Nazadnje, ježilni denim je edinstven končni del denim roll, kot prihaja iz statve. Japonska selvedge pogosto hvalijo nad ostalimi zaradi svoje bogate barve, teksture, teže in kakovosti bombaža.

Custom Jeans - operite svojo pot

Kot je omenjeno v naši funkciji, je 20 najboljših blagovnih znamk kavbojk za moške, glavne vrste pranja pa so klasična, vintage, temna in surova ali selvage. Seveda obstajajo na stotine odtenkov; vsaka od teh je prizadela ponavljajoča pranje tkanine - odstranjevanje indigo. In potem je barva denim lahko različna, ker je bila obarvana v črni ali sivi barvi.

Moj najljubši je surovi denim, saj je njeno opralo izjavljeno, da tkanino iz pločevine vidi v vašem telesu in se zlepi na edinstvenih mestih, ki jih lahko samo vi ustvarite. Indigo tudi sčasoma izgine, tako da se prilagoditev nadaljuje tudi po tem, ko ste zapustili spletno trgovino.

Fit & Cut

Pri fantih so možnosti pasu tipično nizke in običajne (visoki pasovi, če so nagnjeni s sedemdesetimi leti). Nato izberite rez. To se nanaša na prostornost noge in kako blizu bo tkanina v skladu z obliko noge. Izbirajte med standardnimi, suhimi, vitekimi, ravnimi, sproščenimi in škorenjami.

Toda postopek za prilagojene kavbojke je lahko tako prilagojen, kot vam je všeč; ne samo, da izberete svojo prilogo iz predloge. Kot obleka se lahko dvig in noga prilagodita vašim potrebam, preden se odločite za širino kolena, stopal in dolžino noge.

Določite podrobnosti

Nato izberite strojno opremo za vašo jean. Izbirate lahko med zadrgo, zatemnjeno ali enodelno muho, ki je najbolj tradicionalen način izdelave muhe v kavbojkah. Barva šiva je naslednja, vendar se držite tradicionalne modre, črne in rumene barve za najboljše rezultate. Sledi oblika hrbtnih žepov in postavitev sprednje strani, nato pa število jermenov.

Iskreno, podrobnosti podrobnosti so neskončne, zato se posvetujte s svojim izdelkom temeljito, da na koncu prilagodite svoje kavbojke. Moj nasvet: osnovo enostavno hranite; Želite, da bi te kavbojke presegle trend, kot je rdeče šivanje ali prevelik nazaj pakete.

Kliknite diaprojekcijo, da poiščete krojaško dekoracijo blizu vas ali na spletu.

1/10

Levi's - $ 970

Levi "Lot št. 1" storitev v Londonu in New Yorku ponuja nageljne kavbojke. Izbirate lahko med 3 pikami, 5 tipi dekodirane roke, 20 nitnimi barvami, 12 usnjami in 7 gumbi / zakovičnimi barvami. Levi's Tailor Shop zdaj potuje po Avstraliji zaradi sprememb in oblikovanja po meri.

2/10

Paul Smith - 500 dolarjev

V Londonu lahko izbirate med 4 pasti, surovim ali izpranim dekorjem in osmimi krpo. Trgovina Soho ponuja vrsto okraskov, vključno z izbiro barve šivov, oblek iz usnja, zakovice in detajlov, plus šest prilagojenih žepov.

3/10

3x1 - 1500 dolarjev

Od NY, po meri Scott Morrison zasnovani modeli za lokalne celice Soho in celo Lebron James. Pokrovitelji izbirajo iz več kot 130 tkanin, vključno s starinskimi japonskimi in turškimi denims. Ponuja tudi prilagojene kavbojke za nižjo ceno.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi