Floyd Mayweather je padel za 26 milijonov ameriških dolarjev na ta dvorec Beverly Hills

Anonim

Za njega nič ne imenujejo "Denar". Po zmagovalni zmagi proti Conorju McGregorju prejšnji mesec, Floyd Mayweather ima ogromno plačo, ki zažene luknjo v žepu - tako ga lahko ogrozi več kot milijardo ameriških dolarjev v skupni nagradni igri za svojo nepremagano kariero.

Kaj je zmagovalec, ko ima toliko ničle, da bi ga udaril? Seveda vlagajte v nepremičnine. Mayweather je pred nedavnim padel 26 milijonov ameriških dolarjev - v gotovini - na novi nov naslov v Beverly Hillsu.

Dvorec se razprostira na več kot 15.000 kvadratnih metrih glavnega ozemlja 90210. Glede na navedbo je nepremičnina sestavljena iz šestih spalnic, 10 kopalnic, formalne dnevne sobe in jedilnice, knjižnice, gurmanske kuhinje, družinske sobe in koktajl bar z impresivnim prikazom za vašo vinsko zbirko. Na voljo je tudi osebje, telovadnica, spa, garaža s štirimi avtomobili in 20-sedežni kino, opremljen z lastno koncesijsko postajo.

V lasti je več visokih starih rastlinskih palm za slikovito popolno življenje v Los Angelesu in območje bazena, ki ne bi bilo videti na mestu Miami Beach South Beach. Črno-marmorna črtasta krovna paluba je velika in razkošna, z vročo kadjo in bazenskim krogom ter veliko prostora za zabavo. Obstaja celo ogenj za te redke kul večer v SoCal.

Prejšnji lastniki nepremičnine vključujejo ženo milijardarja poslovnežev in filmski producent postal vrhunski lastnik Hollywood Hillsa.

Lep fant izgleda precej zadovoljen s svojim novim nakupom. Mayweather je zadnjih dveh dneh brez sramu prikazal svojo dvorišče na Instagramu. Ali, kot pravi, "moj grad".

Moja vinska klet na gradu Beverly Hills.

Objava, ki jo je delil Floyd Mayweather (@floydmayweather) 18. septembra 2017 ob 22.30 PDT

Beverly Hills življenjski slog. Zdrav, bogat in brez stresa.

Objava, ki jo je delil Floyd Mayweather (@floydmayweather) 19. septembra 2017 ob 23.20 uri PDT

Zgrabi nekaj prigrizkov pred gledanjem Sportscenterja v filmskem gledališču Beverly Hills Palace, ki udobno sedi 50 ljudi.

Objava, ki jo je delil Floyd Mayweather (@floydmayweather) 20. septembra 2017 ob 4:25 uri PDT

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha