Fitnes strokovnjaki odkrili edini čas, kdaj bi morali preskočiti vadbo

Anonim

Ko se zima zvije in hladne snape poškodujejo vsakogar od sodelavcev do partnerjev, da ta oseba, ki ne more ustaviti kihanja, je težko leto da ostane fit.

In potem se to zgodi. Začeli ste iti z mrazom - vendar hkrati ugotovite, da v več teden dni niste bili v telovadnici (in ste bili ves dan zaviti v pisarni, ki izvajajo le malo več kot vaše očesne mišice) - vi soočajo se s staro-staro dilemo: v telovadnici ali ne v telovadnici?

Kdaj je v redu, da se znojiš, in kdaj bi se moral odmoriti? Odvisno je od kakšne vaje, ki jo boste opravili, in kako bolan ste. Na splošno kažejo, da so dejavnosti z nizko intenzivnostjo, kot so hojo, raztezanje in joga (ne Bikram), ki zahtevajo malo okrevanja, povečale imuniteto in vam lahko celo pomagajo, da postanejo hitrejši.

Če pa se počutite bolne, seja z visoko intenzivnostjo ali dolgotrajno kardio vadbo lahko zmanjša vašo imunsko funkcijo in podaljša čas okrevanja, zaradi česar ste bolni. Kaj pomeni nizka ali visoka intenzivnost je odvisno od vaše trenutne stopnje telesne pripravljenosti, starosti in redne telesne vadbe. Nizko intenzivna vadba naj bi vas pustila, da se počutite dobro in energijo, medtem ko vas bo intenzivna vadba pustila občutek, da ste pravkar tekli maraton (namig: ne vodite maratona).

Smo dosegli Stephen Massey, GP v zdravnikih Bondi, ki je dejal, da morajo ljudje poslušati svoja telesa, vendar se nikoli ne trudijo, da bi se "znojili". Po njegovem mnenju "občutek izčrpanosti pomeni, da vaše telo porabi svojo energijo za boj proti okužbi in ne bi smeli odvzeti imunskega sistema tako, da bi se sami potrudili. «Zato se držite lahkega vadbe - največ.

"Nekatere svetlobne vaje pri blagih boleznih imajo koristi, za katere menim, da so večinoma duševne. Iz tega razloga priporočam svetlobo kardio, kot so hojo, lahkoten jogging ali plavanje z namenom na prostem za dodatno korist nekaterih svežih zraka in vitamina D. "

Mike Webby, nekdanji komando pa se je obrnil na PT, se strinjal in nam povedal: "Če ste resnično bolan in ne samo da ste drama kraljica, potem počitek! Naj vaš imunski sistem ima svoje polne energetske vire za boj proti napadu od znotraj, namesto da bi povečal stres na telo in podaljšal okrevanje. Samo vi veste, kako se vaše telo počuti, zato pozabite na program telovadbe ali fitnes app za nekaj dni, dokler se ne počutite bolje in se vrnite na to. Vaše bodoče telo se vam bo zahvalilo za to in se boste močneje vrnili. «Čeprav priznava, da se bo morda lažje spopasti s starejšimi, ki jih dobite.

"Ti si samo preveč bolan, če si mrtev."

"To je bil moj mlajši Commando odnos do usposabljanja, kot bi ga videl kot duševno in fizično izziv, vendar zdaj, ko sem malo starejši, bolj pameten (po možnosti) in malo manj ego-vodeni, sem se naučil poslušati moje telo in veš, kdaj mi govori, da se počutim in se ozdravim. "

Kar se tiče "katere vrste bolnih ste", kot je poudaril Precision Nutrition, pod simptomi vratu, kot so kašljanje, bolečine v mišicah, zvišana telesna temperatura in utrujenost, driska in bruhanje, je čas, da nekaj dni odpeljete in se vrnete v vadba, ko so simptomi ali okužbe izginili. "

Ko ste v dobrem zdravstvenem stanju, naporna vadba ustvari fizični odziv v vašem telesu - in prilagoditev na to je, kako dobivamo mlajšega in močnejšega. Vendar pa je tukaj, da se znebite teh intenzivnih treningov, dokler ne postanete boljši. Torej: čas za Netflix in kihanje.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi