Fitness Expert razkriva skrivnost, da se spravite v svoje dvanajste

Anonim

Mladenič, čas je, da smo imeli klepet. Neskladni dvajset let je desetletje napolnjeno z (mis) pustolovščino, eksperimentiranjem in naraščanjem v človeka. Na tej poti se dvaindvajseto človeško telo sooča s številnimi nasprotniki, ki so pogosto samopovzročeni in se popolnoma izogibajo. Ampak to je tisto, kar je mlado vse v redu?

Pogovarjali smo se z dvema strokovnjakom na področju zdravja in dobrega počutja, da bi se spoprijeli s perečimi vprašanji o tem, kaj se pogosto dogaja z vašim telesom v dvajsetih letih in kako lahko skrbite za to, da bi zagotovili, da bo brez težav veliko več kot trideset let.

Nastavite rutino in jo držite

Niti nameravamo biti materin v D'Margu, vendar, ko usposobljeni strokovnjak za kondicijo poudarja, da je treba držati načrta igre, bi morali verjetno pozorni. Jordan Ponder, ki je ustanovitelj Transform Health v Sydneyju, pravi, da je največja skrb za moške v svojih dvajsetih letih uravnoteženje družbenega življenja z redno vadbo. Ne bodite prevarani, če mislite, da vaše telo lahko premaga, saj je v svojem prvem.

"Pojdite nazaj, toda zato, ker stres ni tako visok, " pravi Ponder. "Stvari bodo v poznih dvajsetih letih začele prevzemati cestnino, ker se bodo povečali stresi in odgovornosti". Pomislite na nakup lastnine, ob vsakodnevnih pritiskih dela in vodenju odnosov.

Ko gre za ohranjanje telesa v vrhunski obliki, je nujno, da se vsak dan ves čas uresničuje z zadostno intenzivnostjo. To lahko pride v obliki telovadnice, vožnje ali plavanja. To bo zagotovilo, da bodo ravni energije ostajale konsistentne v času, ko se metabolizem človeka v poznih dvajsetih letih upočasni.

Enostavno navedite: »vzpostavite rutino, za katero ste odgovorni. PT srečanja, osebni razredi, ki ste jih rezervirali, ne smete zamuditi, kolesarjenje v torek

.

da je odgovoren z rutino pomemben ".

Povečajte svojo prehrano

Če boste preverili svojo dieto v dvajsetih, boste v telesu zagotovili vsa hranila, ki jih potrebuje za povečanje imunskega sistema. Eni veliki napačni fantje v tej starostni skupini so njihova stopnja umrljivosti.

Zdrava in uravnotežena prehrana je vse, kar je potrebno za zagotovitev, da se bolezen, ki se lahko izogne, ostane v zalivu. "Diete pametno, zajtrkujte zjutraj vsak dan. Nekaj, kar lahko naredite sami, v nasprotju z jedjo, ki v teh dneh postaja trend, "pravi Ponder.

"Zmanjšajte vnos alkohola na dva dni na teden in ne dopustite, da bi se družabne pijače pojavile več, kot je potrebno."

Ohranite svoje duševno zdravje v pregledu

Dr. Zac Turner iz Klinike Privée pravi, da moški v svojih dvajsetih letih starosti najpogosteje umrejo od samomora, avtomobilskih nesreč ali poškodb, ki jih je mogoče preprečiti.

Najpomembnejše je, da moški v tej starostni skupini govorijo, ko se trudijo duševno. To bo pripeljalo do daljšega in bolj zdravega življenja, pravi Turner.

"Kadar gre za moške v svojih dvajsetih letih, se ne bojte se med seboj in prijatelji, kako delajo duševno. Odzivanje stvari z "to je v redu" odnos je eden od načinov za razčlenitev duševnega zdravja ".

Poskusi Headspace, da obdrži te možgane. Vodeno meditacijo je enostavno slediti.

Izberite pravo vrsto alkohola

Verjamete ali ne, mladi ljudje pijejo prekomerne količine v svojih dvajsetih letih in tam je pravilen in napačen način za to. Ko vstopate v profesionalno delovno silo ali trendovsko podjetniško sceno v vaših dvajsetih letih, je pogosto dejstvo, da je poslovanje običajno opravljeno s pomočjo alkohola.

"Za mlade, poskusite piti malo manj poceni alkohola in ga porabiti za nekaj nekoliko dražji; alkohol, ki je bolje destiliran in ima manj konzervansov, kot 100% agave tekila. Dobra tekila je najmanj predelan alkohol, zato vas ne pusti pri mačkah. "

"Na tej stopnji gre za pametnejše. Naučite se, kako se izboljšati. Veliko ljudi preživlja to desetletje, ki se tedensko odpisujejo. Razmislite, ko lahko in ne morete odpisati in poiskati nekaj zdravil za mačka, ki delajo z vami. "

Če ste nagnjeni k mamilom, je najbolje, da imate zjutraj jajca. Taurin pomaga tudi pri zmanjševanju slabosti in glavobolov.

Upravljanje z lastnimi tveganji

Velik del vzdrževanja svojega zdravja v svojih dvajsetih letih je upravljanje samoreaktivnosti. Z odkritjem drog in alkohola prvič v tem desetletju, bo nedvomno večja možnost poškodb ali smrti.

"Zdi se, da smo v tem času bolj tvegani, " pravi dr. Zac Turner.

Njegovi nasveti za ocenjevanje samopreskav v svojih dvajsetih letih so naslednji:

  • Postavitev sistemov, tako da ne morete prevzeti tveganj ali čim več tveganj
  • Veš, katera zdravila jemlješ. Kompleti samopreiznih zdravil so brezplačni ali smešno poceni in potrebujete samo del tabletke, da ga preizkusite, da ugotovite, ali je to MDMA ali kaj drugega, ki bi lahko končalo vaše življenje
  • Če boste tvegali, da bi delali halucinogene droge, storite to v nadzorovanem okolju ali nekje, kjer se ne morete poškodovati

Bodite pozorni na spremembe v vašem telesu

Večina moških v svojih dvajsetih letih bo imela telo, ki je v svojem prvem. Če ugotovite, da je vaš imunski sistem v tem času šibek, verjetno spadate v skupino tistih, ki se neumorno delajo pred odmorom v tujini. Tu je tam, kjer pride bolezen. Z drugimi besedami, lahko imate mlado in prožno telo, vendar ne morete ubežati v spanje in počitek. Telo jo potrebuje za popravilo, boj proti virusom in obnovitev.

Drugo področje spremljanja sprememb vašega telesa je med vnosom beljakovin v telo.

"Ne razmišljamo, da je vsak dodatek beljakovin hiter dodatek ključnega pomena", pravi Turner.

"Branje hrbtnega beljakovinskega praška in pijač je nujno zato, ker so večinoma polne dreka. Starajmo več, ker imamo dieto z visoko vsebnostjo beljakovin. "

Ko gre za kožo, je bila točka že dolgo igrana v Avstraliji. Sonce opekline v vaših mlajših letih, še posebej v času najstniških let, množično vnaprej razpolagajo z moškimi do melanomov kasneje v življenju.

"Daleč kot v drugih letih, to je, ko večino časa preživljate na soncu, " pravi Turner.

Na temo preverjanja prostate v tem desetletju, strokovnjaki pravijo, da še ni potrebno. Namesto tega bi morali mladi postavljati vprašanja o svoji družinski zgodovini in klepetati o tem, kdo je bil bolan, ko so bili bolni in zakaj so umrli.

"Če imate stric, deda in nekoga drugega, ki je umrl zaradi raka na črevesju, bi verjetno morali govoriti o GP o tem. Opišite, kaj se je v družini dogajalo narobe in ali ste nagnjeni k sladkorni bolezni, raku in celo plešastosti. Gre za preprečevanje za prihodnost. "

"Poznajte svoje telo, vendar ga ne poskušajte diagnosticirati prek Googla."

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi