Izkušnje: Four Seasons, Sydney - Luksuzni hotel

Anonim

Prejšnji teden je bil modni teden, Sydney pa je bil z dobro oblečenimi ljudmi poročal ali kupil zbirke letošnje sezone, kot so Song for Mute, Ellery in We're Beautiful. D'Marge so ga povabili Four Seasons Sydney, da bi nekaj časa preživeli v eni od svojih sob v pristanišču Harbour View in pokrivali postopke MBFWA.

Nahaja se le zunaj Rocks na dnu Sydney's George St, Four Seasons vidi svoj pošten delež poslovnih potnikov, potovalnike za križarjenje in modni blogerji, kot sem jaz. Štiri sezone je pred kratkim šel skozi nekaj remonta, ki vidijo hotel posodobljen in posodobljen tako, da ustreza ljudem, kot so. Hotelski ambient je toplo in tiho in se nahaja v neposredni bližini poslovanja in igra stvari.

Ena stvar, ki je takoj opazna, je pozornost do podrobnosti osebja. V tujem mestu se obiskovalci pogosto počutijo preobremenjeni. Ekipa v Four Seasonu je oblikovala okolje, ki pomaga odstraniti to "oh sranje ne vem, kam iti" skrbeti s tem, da imajo osebje, ki pozna Sydney in njegove majhne skrivnosti.

Four Seasons Sydney Sobe

Sobe so sodobno in dobro imenovani, ki ponuja udoben kralj velikosti postelje in delo pripravljene mize, ki gledajo na čudovit pogled na Sydney mesto ali pristanišče. Iz pristaniških stranskih sob boste videli operno hišo in pristaniški most Sydney, da ne omenjamo neštetih križarjenj, ki prihajajo in iz pristanišča. Če želite živeti, priporočamo apartmaje. Velika in prostorna s še boljšimi razgledi.

Resnično smo ljubili brezplačno čeveljsko storitev, ki jo ponujajo Four Seasons. Preprosto položite obleko v vrečo in prišli bodo, da jih bodo privlekli, jih zasijali in jim pred jutranjem izgledali kot novi. To je bil res lep dotik med modnim tednom.

Eating in pitje v Four Seasons Sydney


Zajtrk v izvršnem klubu omogoča obiskovalcem ogled skoraj 360 ° pogleda mesta in pristanišča. Izberite svojo stran in si pomagajte z bifejem ali kuharjem, da vas pripravi nekaj posebnega.

Če zajtrk ni vaša stvar, potem je Grain odličen kraj za srečanje s strankami za pijačo. Med mojim bivanjem sem postal precej všeč njihov obsežni koktajl seznam in izbira viskija, ki vsebuje nekaj redkih in okusnih japonskih mešanic. Ko sem napisal to objavo, sem trkal nazaj na Old Fashioned, ki je bil precej okusen.

Grain se odpre na George St, ki gostom omogoča, da občutijo mesto, ne da bi zapustili hotel, ki pogosto privlači utrujenega potnika.

Vodenje fit v Four Seasons Sydney


Medtem ko je zunaj, je vadba obvezna in telovadnica Four Seasons Sydney ni samo velika, temveč dobro opremljena z več treadmills, križnimi trenerji, težkimi stroji, prostimi uteži in kolesi.

Če telovadnica ni tvoja stvar, potem bo bazen. Največji zunanji bazen hotelov v Sydneyju, bazen Four Seasons je primeren za rezanje krogov ali le malo splash pršenje z otroki. Nisem videl otrok med svojim bivanjem, toda to ne pomeni, da niso več kot dobrodošli.

Raziskovanje Sydneyja
Kratek sprehod vas bo videl v Rocksu ali v eni od mest veliko lepih restavracij in barov. Če je japonska tvoja stvar, potem je Saki v Argyllu velik ali pa kratek sprehod do Pitt St vas bo videl na poceni in veselo Jamiejevem italijanščini. Circular Quay je 100 metrov čez pot s trajekti do Manly ali eno od pristanišč okoli pristanišča.

Osebje na Four Seasons Sydney

Izstop iz mojega bivanja v Four Seasons Sydney bi moral biti osebje. Pripravili smo se v boutique hotele, kjer zaposleni pogosto niso prisotni, da bi pomagali pri zniževanju stroškov. Štiri letne čase je nasprotno. Prijazno osebje, ki vam je na voljo 24 ur na dan, ki je vedno z veseljem pomagal ali prenehal imeti klepet.

Na splošno

Če ste mednarodni gost, ki išče počitniško bivanje ali lokalno iščejo vikend, potem je Four Seasons Sydney vredno dodati v vaš ožji izbor. Nič ni podobno občutku doma, ko niste več in mislim, da Four Seasons uspešno prinaša ta občutek v bivanje.

1/16

2/16

3/16

Zanimivi Članki

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

Bela obleka srajce, ki se nikoli ne bodo izogibale slogu

35 Eleganten pogled 35. rojstnega dne Ryan Goslinga

Shirt & Tie Combos, ki vas bo opazil za prave razloge