Dronestagram razkrije najbolj zabavne fotografe brez motenj leta 2016

Anonim

Leto 2016 je bilo veliko letalo. Piloti so jih potegnili v Dubaju. Mark Zuckerberg jih je želel uporabiti za dostop do interneta do sveta. Nizozemska policija je usposabljala orlove, da bi jih ugrabili z neba. Umetniki so skočili tudi na bandažo, ki je uporabljal tehnologijo, da bi zagotovil edinstven pogled na naš planet.

Dronestagram, priljubljena socialna mreža za izmenjavo fotografij, ki je posvečena fotografom brez posadk, prinaša leto 2016 do 20 najbolj osupljivih slik, ki jih je letos ustvarila njegova skupnost. Njihova izbira poudarja lepoto aerofotografiranja na različnih področjih: kmetijstvo, šport, avantura, divje živali, krajine, kulturna dediščina, romantični trenutki

.

Slike segajo po svetu, iz ruskih vodah Niagarskih slapov v Severni Ameriki, do napadov ptic v Francoski Polineziji, do čileške kmetije v Indiji, do plaž v Avstraliji in Braziliji.

Nekaj ​​znamenitosti, kot je sivino polje v Franciji ali italijanski Cinque Terre, so dobro obrabljene teme za fotografe, vendar se počutijo sveže, če gledate z nebotičnika. Druge, kot je oblikovanje smučarske dirke v Rusiji ali izbruh vulkana na otoku Reunion, je mogoče v celoti upoštevati le z zračnim pogledom.

Če je praznična sezona v vašo življenje prinesla darilo novega brezveznega droga, te čudovite slike postavljajo vrstico zelo visoko za vaš Instagram leta 2017.

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi