Desert Luxe At Amangiri Resort & Spa

Anonim

Sredi nikjer ni nikoli izgledalo tako dobro. Pot iz puščave v Utahu je 34-kopalniško skrivališče, tako ekskluzivno, da morate praktično Brad in Angelino rezervirati sobo (ne resno, oni so oboževalci).

Amangiri Resort And Spa doseže raven razkošja in gostoljubnost, ki si ga v lokalnem okolju nikoli ni mogel obravnavati kot neprijazno kot puščavo. Navdihujoče oblikovanje prihaja z ljubeznijo trojice arhitektov, ki so ustvarili letovišče, ki se brez težav združuje v veličastne pečine in skalne formacije puščavske pokrajine. Naravni odtenki, materiali in teksture vladajo nadvse.

Amangiri ponuja 34 apartmajev v skupni rabi, razdeljenih na 2 krila: 13 puščavskih apartmajev, 14 apartmajev Mesa View, 1 apartma za terase, 1 apartma z bazenom, 2 skupna terasa z bazenom, suite Girijaala in suite Amangiri. V središču je Pavilion, v katerem so dnevna soba, Galerija, knjižnica, jedilnica, zasebna jedilnica in klet.

Lahko bi še naprej govorili, kako je omamljanje oddaljenega letovišča, vendar si oglejte monotone čudite sami. Naj bo vaša kreditna kartica priročna - takoj boste rezervirali.

1/14

2/14

3/14

Zanimivi Članki

Dwyane Wade vam pokaže, kako zvišati Fanny Pack z $ 44,000 Rolex

8 Cool & Affordable Slimline Ure

12 najbolj elegantnih slavnih moških v tednu [17.07.15]

30 načinov Rock Redhead & Ginger Furuške navdiha