Največje kolesarske znamke Kulih moških na planetu so.

Anonim

Tam ni pomanjkanja športnih oblačil, ki jih lahko opisujemo kot neprijetne. Toliko je strašno zasnovano, utopijo v moteče logotipe, preveč osredotočajo na funkcionalnost in popolnoma zanemarjajo estetsko privlačnost kolesarskih znamk.

Na srečo so danes nekatera kolesarska podjetja imela glavo na desni in začele dokazovati, da lahko včasih preprostost vladajo v oblikovanju. To je enajst najboljših kolesarskih znamk, ki jih moški potrebujejo za njihovo naslednjo epsko vožnjo.

1/18

Pedla

Pedla predstavlja kolesarjenje za kolesarsko kolo, zato ni čudno, da resno vzamejo svoj komplet. Vsako oblačilo se ponaša z zahtevnimi funkcionalnostmi, zmogljivostjo in zvočno zasnovo, ki bo nedvomno obrnila nekaj glav. Sama osnovna tkanina je razvita v partnerstvu z italijansko družbo Mitispa in švicarsko družbo Schoeller Textiles, medtem ko jih je CYTECH za lažje jahanje na daljših potovanjih zagotovila njihova vzdržnostna gams.

BUY

2/18

POC

Eno največjih imen v športnih športih na prostem je POC. Švedska oznaka svoje kolesarske opreme in varnostne standarde uvršča na ekstremne ravni z izjavo o poslanstvu o "reševanju življenj in zmanjševanju posledic nesreč za športnike in kolesarje v športu v gravitaciji". Ne dvomimo o njihovi sposobnosti z neverjetnim orodjem, ki v vsakem kosu pari tehnične rešitve z gradnjo, naprednimi kombinacijami materialov in inženiringom.

BUY

3/18

Mavic

Nikoli ni dobra ideja, da spregledate talente francoske, ko gre za kolesarsko opremo. Z več kot 125-letnimi izkušnjami na področju kolesarjenja je Mavic previden po tradiciji in uporablja svoje strokovno znanje za razvoj nekaterih najbolj inovativnih rešitev za kolesarske izdelke. Njihova oblika oblačil je minimalistična, vendar je strateška prepletena linija in krepka barvna blokada, ki resnično prinaša lepoto vsakega oblačila, da gre s svojo funkcionalnostjo.

BUY

Zanimivi Članki

Black Tie Dress Code - Večerna oblačila kot James Bond

Conor McGregor razkriva Hilariously Iskren način, ki ga bo porabil 100 milijonov dolarjev

Deus Ex Machina x BMW Heinrich Maneuver R devet T

Sam Smith je dejansko nosil jakno Tuxedo "Magic Eye" do nagrade Bambi